Vakar pirmą kartą išbandžiau Ice resin techniką- PATIKO
Todėl norėčiau surasti bendraminčių ir pasiplepėti, pasidalinti vaizdais, pasigrožėti
Maloniai prašau jungtis su savo Ice resin darbeliais
O čia pristatau savo pirmąjį darbelį "Pienė" (tik kol kas nesusitariu su fotiku, kad neatspindėtų tos dervos )
Papildyta:
O čia šiaip grožiai iš neto platybių
Labai gražu man ,bet vis nesiryžtu pabandyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 19, 12:17)
Labai gražu man ,bet vis nesiryžtu pabandyti
Tikrai išbandyk - nėra sunku ir net laiko nereikalauja
Lauksiu pasirodymų
Kas tai per technika,gal galima placiau.
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 19, 13:06)
o nesmirda ta medžiaga?
QUOTE(svajoklis @ 2011 05 19, 13:07)
Kas tai per technika,gal galima placiau.
Plačiau
Video
O esmė ta, kad "užšaldome" norimą vaizdelį papuošaluose
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 19, 13:18)
o nesmirda ta medžiaga?
Aš naudoju epoksidinę dervą (klijus), tai turi šiokį tokį kvapą Bet tikrai nėra stiprus- ne moment
O gal lietuviškai galima kur nors apie šitą reikalą paskaityt?
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 19, 12:37)
Aš naudoju epoksidinę dervą (klijus), tai turi šiokį tokį kvapą Bet tikrai nėra stiprus- ne moment
o kur jus perkat epoksidine derva ? Jusu darbeliai labai grazus , uzsimaniau ir as ismeginti sia technika
Ice tea, superine temele uzvedei Man labai patinka si technika, tik pati dar nedaug ka tedarius... Iskart turiu klausima - piene dziovinta ar tik nuskinta?
Jungiuosi ir aš .Kai pradėjau dirbti neturėjau džiovintų gėlyčių,šaldžiau paveiksliukus,dabar jau rankioju žiedelius ir dedu į knygą ,tad kolkas darbeliai laukia kol išdžius žiedeliai.Čia iš seniau darytų liejinukų .
Ice tea šaunus pirmas bandymas ,man patinka kai lieka burbuliukai,kažkodel nelabai gaunasi,pabėga...Su kuria derva dirbai?
O smirdėti tai man ji labai smirda,aišku gal ne visi vienodai jautrūs kvapams.
nojura,galima,tik nežinau ar galiu dėt nuorodą į kitą forumą .
Vetute epoksidinės dervos galima nusipirkti Senukuose ,jų yra keletas rūšių.Norint kad liejinukas būtų skaidrus geriausiai tinka Prosviet.
Ice tea šaunus pirmas bandymas ,man patinka kai lieka burbuliukai,kažkodel nelabai gaunasi,pabėga...Su kuria derva dirbai?
O smirdėti tai man ji labai smirda,aišku gal ne visi vienodai jautrūs kvapams.
nojura,galima,tik nežinau ar galiu dėt nuorodą į kitą forumą .
Vetute epoksidinės dervos galima nusipirkti Senukuose ,jų yra keletas rūšių.Norint kad liejinukas būtų skaidrus geriausiai tinka Prosviet.
kaip grazu kur priemoniu galinma nusipirkti?
Biškį pagūglinau. Susidomėjau. Darbelių radau, tik kad pačios technikos aprašymo tai beveik ne.
Taip supratau, kad ant kažkokio pagrindo dedami kokie smulkūs paveiksliukai, lapeliai, žiedeliai ir pan, o paskui apliejami ta derva ar klijais bei leidžiama sustingti ir taip galima net per kelis sluoksnius? Atrodo nesudėtinga (teoriškai).
Taip supratau, kad ant kažkokio pagrindo dedami kokie smulkūs paveiksliukai, lapeliai, žiedeliai ir pan, o paskui apliejami ta derva ar klijais bei leidžiama sustingti ir taip galima net per kelis sluoksnius? Atrodo nesudėtinga (teoriškai).