Aciu kazkuriai merginai ( niko nepamenu) uz rekomenduota juoda akiu piestuka, labai patinka. Gerai laikosi, lengvai breziasi, minkstas , na tiesiog uz tokia kaina puikus pirkinys. Nera ka lyginti su mano turimais Chanel ir Clinique.
Sekantis pirkinys bus blizgis ir tusas. (Nusiziurejau nuo Saimitos) lotuliukas:
man irgi neleido spalvos pasirinkti pudros uz 1 cnt, nes sake ,kad tik viena atspalvi ir turi bet spalva universali, vistiek jos paskirtis - padaryti oda matine,nuimti blizgesi, o ne maskuoti, nes ji man tokia lengvute pasirode. dziaugiuosi gavusi
QUOTE(Dolita @ 2011 07 12, 21:03)
Siandien ilgai stovejau prie essence stendo ir galvojau ar oranzini ar rozini tusa imti, nes ne vieno nebandzius, pasirinkau oranzini. Nu kaip jis man patiko zinokit Ir pailgino ir patankino ir patiko kad pakankamai naturaliai padazo, nesulipdo blakstienu Vyrui ir sakau, pigesnio tuso gal nesu pirkus dar, bet rezultatu laaabai patenkinta
Ateity isbandysiu ir rozini
Ateity isbandysiu ir rozini
viena minusa atradau sio tuso, man sunkiai valesi labai.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 13, 12:26)
O kokia kaina to stebuklingo oranžinio tušo?
Kaip tik dairausi naujo, gal reiktų išsibandyti
Arbe reikia imti oranžinį ir rožinį, tada gaučiua tą pudrą dar... Nes Catrice balta man patinka, jau dabar galvoju ką darysiu kai baigsiu ją
Kaip tik dairausi naujo, gal reiktų išsibandyti
Arbe reikia imti oranžinį ir rožinį, tada gaučiua tą pudrą dar... Nes Catrice balta man patinka, jau dabar galvoju ką darysiu kai baigsiu ją
kaina 10.90 berods.
ka jus darot su tom baltom pudrom ? ar ciakazkokia speciali ju paskirtis buna ar cia baltaodes ja naudoja?
po žiauuuriai nelaimingo šiandieninio atsitikimo, vistik keliu foto oranžinio tušo. Tušas tikrai dažo laabai gražiai, man tik galėtų tiek neilgint plius, labai keistas kaip iškandžiotas šepetėlis, tai dar reikia išmokt dažytis. Plius/minus vaizdas matos.
PRIEŠ
PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas
PRIEŠ
PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas
Kokios blakstienos!
Labai gražiai padažo.
Labai gražiai padažo.
nusipirkau nagu lako valikli su kokosais bet nepatinka labai prastai valo, bruzinu bruzinu, sunkiai valo, o kaip tas kitas valiklis su uogom berods?
wow, kaip grazu
traukiu si tusa i wishlist'a
traukiu si tusa i wishlist'a
QUOTE(Dolita @ 2011 07 13, 13:52)
nusipirkau nagu lako valikli su kokosais bet nepatinka labai prastai valo, bruzinu bruzinu, sunkiai valo, o kaip tas kitas valiklis su uogom berods?
kad šitą valiklį berods dauguma SM narių išpeikę, praščiausias iš essence. Aš turiu ružavą (su braške ir vanile nupiešta) tai labai gerai ir greitai nagus nuvalo, kvapas nėra erzinantis
Saimita, akys labai gražiai atrodo padažytos
Papildyta:
jaučiu ir aš grįžus šitą tušą nusipirksiu o jis iš nuolatinės kolekcijos?
QUOTE(Safe @ 2011 07 13, 14:13)
kad šitą valiklį berods dauguma SM narių išpeikę, praščiausias iš essence. Aš turiu ružavą (su braške ir vanile nupiešta) tai labai gerai ir greitai nagus nuvalo, kvapas nėra erzinantis
su braskem tokio net nemaciau, buvo tik su kokosais ir su uogom, kadangi su kokosais buvo paskutinis o su uogom daug stovejo pamaniau kad su kokosais labiau perkamas, bet niekam tikes