Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Taniuta @ 2011 11 04, 20:09)
Alse, aš jį naudoju tik medžiui pasodinti. Jį maišau su paprastu vandeniu.

O tai patį kamieną aptepi su gipsu?
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 04, 20:19)
O tai patį kamieną aptepi su gipsu?

Aš netepu gipsu, o naudoju kažkokį dekoratyvinį tinką, kuris yra kondensuoto pieno konsistencijos. Deja, jo jau nebe daug turiu, tai nežinau kaip surasiu tokį patį, nes jis atiteko nuo statybų blush2.gif
Buvau pabandžius dirbti ir su gipsu, bet man viskas nutrūpėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 11 04, 20:28)
Aš netepu gipsu, o naudoju kažkokį dekoratyvinį tinką, kuris yra kondensuoto pieno konsistencijos. Deja, jo jau nebe daug turiu, tai nežinau kaip surasiu tokį patį, nes jis atiteko nuo statybų  blush2.gif
Buvau pabandžius dirbti ir su gipsu, bet man viskas nutrūpėjo  doh.gif

Gal per mažai lipalo pylei, kad nutrupėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 11 04, 20:29)
Gal per mažai lipalo pylei, kad nutrupėjo? g.gif

Net nežinau, nes po to vienintelio karto daugiau ir nebesiterliojau blush2.gif Suradom su tėčiu kitą priemonę, kuria labai patogu naudotis blush2.gif
Atsakyti
Pražydo pas mane orchidėjos smile.gif
user posted image

user posted image

ir vėlyvo rudens gėlytė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Karla78 super gelytes tavo thumbup.gif Is kur tu cia jas nuziurejai blush2.gif ?
Atsakyti
Karla78, nuostabios orchidėjos!!!

Gal galima gėlytės schema? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodelius 4u.gif. Labai mėgstu paklaidžioti po rusiškus tinklalapius ax.gif, ten tiek visokiausių grožybių yra rolleyes.gif. O schemutę paieškosiu ir būtinai įmesiu smile.gif.
Atsakyti
Orchideja1
Orchideja2
Orchideja3
Orchideja4

Va cia visa instrukcija kaip prazydinti orhcideja 4u.gif. Beje, interneto platybese radau ne viena schema, bet si man pasirode pati paprasciausiai ax.gif.
Atsakyti
Sakykit, o kaip ta vielute uzbaigti, kur yra orchidejos gale, ne ta kuri yra kotelis, o kitoje puseje? Nznau ar supratote mane doh.gif jus ja uzlenkiate i kita puse ir viskas nesuprantu as doh.gif
idedu fotke blush2.gif (karla78 nepyk is taves pasiskolinau schemute 4u.gif )

user posted image
Atsakyti
[quote=inusiukas15,2011 11 07, 09:51]
Sakykit, o kaip ta vielute uzbaigti, kur yra orchidejos gale, ne ta kuri yra kotelis, o kitoje puseje? Nznau ar supratote mane doh.gif jus ja uzlenkiate i kita puse ir viskas nesuprantu as doh.gif
idedu fotke blush2.gif (karla78 nepyk is taves pasiskolinau schemute 4u.gif )

O tą vielutės galiuką užlenkiu žemyn į 'blogąją' pusę, kelis kartus apsuku aplink vielutę tarp karoliukų ir nukerpu smile.gif. Jei karoliukai stambesni, galima vielutę pernerti per karoliukus smile.gif. Kažkokiam žurnale dar mačiau, kad galima padaryti mažytę kilputę, bet man šis variantas nelabai patiko ax.gif. Tiesiog darau viską, ką tik sugalvoju, kad kuo mažiau vielutės galiukų kyšotų bigsmile.gif. Lelijos žiedas darytas tuo pačiu būdu, tik tarp eilučių ant pagrindinės vielos dar užvėriau po papildomą karoliuką, tai labai gerai visi galiukai pasislėpė bigsmile.gif, tiesiog sukišau juos į tuos papildomus karoliukus bigsmile.gif. Nežinau ar aš čia suprantamai paaiškinau blush2.gif... Jei ne, tai galėčiau nufotografuot patį užbaigimo procesą, gal tada aiškiau būtų g.gif
Atsakyti
Karla78, wau, oho koks grozis tu orchideju bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif net ir as uzsimaniau pabandyt, bet abejoju savim, kad sugebeciau blush2.gif
Atsakyti