Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Tęsiame toliau liūdną temutę
Senoji tema
Po 4u.gif visoms likimo draugėms ir geranoriškai nusiteikusių gandrų
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, gal kokių gerų naujienėlių turit? blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kodel taip tylu? nejaugi nei viena neturit naujienu? ax.gif pas manedar nieko naujo... bet kuo toliau tuo labiua esu isitikinus kad nelauksiu puses metu o pradesiu planuot anksciau blush2.gif labai jau noriu to stebukliuko, juolabiau kad nuvazevau pas drauge katik pasigimdziuse ir pamaciau ta grozi tj isvis uzsimaniau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos likimo drauges schmoll.gif
Sia savaite padare abrazija verysad.gif , laukiausi antrojo mazylio, pirmas sveikas druckis begioja pusantru metuku, o stai antras nesivyste nuo 6 sav, o pastebejom nes pradejau kraujuoti ir buvo 8 sav ir 5 dienos, teko skaudziai atsisveikinti.
Man gyd minejo, kad po dvieju ciklu pasitikrinti pas ginekologa, ir drasiai galima planuoti. Sirdis dar skauda is skausmo, su pirmu nestumu viskas kuo pukiausiai, o db...planuosim nezinau kada, reikia laiko atsigauti moraliskai, ir fiziskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2011 05 21, 12:06)
sveikos merginos, kodel taip tylu? nejaugi nei viena neturit naujienu? ax.gif  pas manedar nieko naujo... bet kuo toliau tuo labiua esu isitikinus kad nelauksiu puses metu o pradesiu planuot anksciau blush2.gif  labai jau noriu to stebukliuko, juolabiau kad nuvazevau pas drauge katik pasigimdziuse ir pamaciau ta grozi tj isvis uzsimaniau... doh.gif

na tikiuosi greit išgirst gerų naujienėlių iš visų Jūsų merginos thumbup.gif Tikrai patariu nalaukt tiek ilgai, man po nesivystančio praėjus mėnesiui, apžiūrėjusi gydytoja pasakė, kad viskas tvarkoj ir kad nedelsiant galime darbuotis toliau ax.gif Taigi, jei viskas gerai, gerai jauties, pirmyn ir sėkmės... mirksiukas.gif

QUOTE(laukiantii @ 2011 05 21, 12:22)
Sveikos likimo drauges  schmoll.gif
Sia savaite padare abrazija  verysad.gif , laukiausi antrojo mazylio, pirmas sveikas druckis begioja pusantru metuku, o stai antras nesivyste nuo 6 sav, o pastebejom nes pradejau kraujuoti ir buvo 8 sav ir 5 dienos, teko skaudziai atsisveikinti.
Man gyd minejo, kad po dvieju ciklu pasitikrinti pas ginekologa, ir drasiai galima planuoti. Sirdis dar skauda is skausmo, su pirmu nestumu viskas kuo pukiausiai, o db...planuosim nezinau kada, reikia laiko atsigauti moraliskai, ir fiziskai  verysad.gif

Sveikute, pas mane irgi tokia pat situacija buvo, tik man išsivalė pats. man irgi gydytoja sakė, kad galima planuot iš anksto, bet pasiryžau tik po 4 mėnesių, laimei, viskas tvarkoj, džiaugiamės dabar neseniai gimusia dukrele thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Man vis dar teplioja rudai, tai silpniau tai stipriau ir sona paskauda kartais.
Sigullka is kelinto karto jus pastojot po persileidimo?
As ispradziu norejau iskart po pirmu menesiniu pradet planuot, bet dabar persigalvojom ir nusprendem kad pradesim nesisaugot nuo liepos menesio. O dabar biski pasportuosiu, dar gryzus i Lietuva dantukus susitvarkysiu kad paskui nesciai nereiktu kankintis.
Atsakyti
QUOTE(Snowflake:) @ 2011 05 21, 20:54)
Sveikutes.
Man vis dar teplioja rudai, tai silpniau tai stipriau ir sona paskauda kartais.
Sigullka is kelinto karto jus pastojot po persileidimo?
As ispradziu norejau iskart po pirmu menesiniu pradet planuot, bet dabar persigalvojom ir nusprendem kad pradesim nesisaugot nuo liepos menesio. O dabar biski pasportuosiu, dar gryzus i Lietuva dantukus susitvarkysiu kad paskui nesciai nereiktu kankintis.

PO persileidimo tai pastojau iš pirmo karto, kai nesisaugojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 05 22, 08:47)
PO persileidimo tai pastojau iš pirmo karto, kai nesisaugojom  mirksiukas.gif

Ziuriu dauguma pastoja is pirmo karto po persileidimo. Tikiuosi ir mum taip greit pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowflake:) @ 2011 05 22, 13:33)
Ziuriu dauguma pastoja is pirmo karto po persileidimo. Tikiuosi ir mum taip greit pavyks rolleyes.gif

Žinoma, net neabejokit, sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mergytės 4u.gif

aš dabar laukime... persileidimo laukime.. verysad.gif turiu vieną vaikiuką... jau turėjau vieną persileidimą pirmam trimestre.. dabar būt jau 10 sav.. ir peenktad daktarė pasakė, kad nebemato embrioniuko... kad tuoj pradėsiu kraujuoti... verysad.gif
jau net nežinau, nei miegot, nei nurimt... vis bandau dar galvot, gal klydo daktarė... gal dar yra vilties, nors jos nesuteikė gydytoja jau.. po pirmo persileidimo kažkaip ramiau buvo.. nu atrodo daug kam pasitaiko.. bet kai dabar vėėėėėėėėėėl...
Atsakyti
QUOTE(laukiantii @ 2011 05 21, 12:22)

QUOTE(jage @ 2011 05 23, 04:48)

uj mergytės, kaip aš jus užjaučiu console.gif ašarytės kaupias skaitant. Labai liūdna, kai tenka atsisveikint su stebūklėliu. abiem po 4u.gif
laukiantii aš po abrazijos laukiau 5 mėn. Dabar gailiuos. Nes vis dar bandom pastot ir nepavyksta (jau 5 ciklai) Manau geriau iš karto planuot, nes tie gandrai ne visada skuba atskristi verysad.gif bet aišku labai sunku, baisu...
jage laikykis mergyt! Labai sunku kai nebeduoda vilties... Bet jei jau antras persileidimas, tai reikalauk tyrimų. Kad nebenurašytų gamtai.

Po šių mm susitariau susitiks su gin. Kaži ką patars toliau...
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2011 05 23, 04:48)
sveikos, mergytės  4u.gif

aš dabar laukime... persileidimo laukime..  verysad.gif turiu vieną vaikiuką... jau turėjau vieną persileidimą pirmam trimestre.. dabar būt jau 10  sav.. ir peenktad daktarė pasakė, kad nebemato embrioniuko... kad tuoj pradėsiu kraujuoti...  verysad.gif
jau net nežinau, nei miegot, nei nurimt... vis bandau dar galvot, gal klydo daktarė... gal dar yra vilties, nors jos nesuteikė gydytoja jau.. po pirmo persileidimo kažkaip ramiau buvo.. nu atrodo daug kam pasitaiko.. bet kai dabar vėėėėėėėėėėl...

Liūdna tokius žodelius skaitant (aš pagalvoju kaip pati jaučiaus, tai iškart apsibliaunu...), bet jei dar nekraujuji, gal dar ne viskas prrasta... Man tai baisiausiai būt laukime ir dar tokiame baisiame... Noriu palinkėt tik stiprybės ir išvermės, laikykis 4u.gif
Atsakyti