Sveikos
pasirodau ir aš su "Jaukumu"
ir "Pirmuoju sniegu"
Eglytia, pirmoji tiesiog stebuklinga, užkliuvo tik kai kurie keistoki prikabinimai ir tai, kad vinučių spalva auksinė, o grandinėlė bronzinė, bet karoliukų spalvos - pasaka, visai mielai priglausčiau O va antroji net neatrodo, kad to paties žmogaus daryta, kažkaip man ne makalynė tokia, juodas siūlas irgi keistai, netvarkingai atrodo, bet čia gal tik mano asmeninio skokio neatitinka, nežinau.
Vetute, paprasta, dailu ir miela, gražūs spalvų deriniai, o labiausiai patiko tai, kad išsiskiria iš kitų tavo darbų. Labiausiai apatinioji patiko
Vetute, paprasta, dailu ir miela, gražūs spalvų deriniai, o labiausiai patiko tai, kad išsiskiria iš kitų tavo darbų. Labiausiai apatinioji patiko
Bovyjaus
Šį kartą karoliukai siūti
Šį kartą karoliukai siūti
Žvaigždėta, nebedėk tu gal čia savo menų, nes kiek pažiūri, tiek seilės drimba pastoviai Spalvos kokios skanios šitos apyrankės, mmmmm Beje, kokio pločio sutažą naudojai?
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 10, 16:43)
Žvaigždėta, nebedėk tu gal čia savo menų, nes kiek pažiūri, tiek seilės drimba pastoviai Spalvos kokios skanios šitos apyrankės, mmmmm Beje, kokio pločio sutažą naudojai?
Gerai, nebedėsiu
O kad aš žinočiau, kokio jis pločio , nieko dar jame nenusimanau, tuoj pamatuosiu, koks jis ten yra
Papildyta:
3 mm juostelės
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 12 10, 13:46)
3 mm juostelės
Dėkui Galvojau, kad platesnė. Užsisakiau Vilniuj sutažo, nes gi anglai net nežino, kas čia per daiktas Išsigandau, kad labai plona 3mm, bet pasirodo, kad viskas, kaip priklauso Dar kartą ačiū
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 10, 16:49)
Dėkui Galvojau, kad platesnė. Užsisakiau Vilniuj sutažo, nes gi anglai net nežino, kas čia per daiktas Išsigandau, kad labai plona 3mm, bet pasirodo, kad viskas, kaip priklauso Dar kartą ačiū
Pas mane berods yra ir 2 ar 2,5mm Ne, siauros tikrai nėra, čia kaip pirmas sutažo darbas, tai gal įgūdžių trūko, o dėl pločio jokių problemų nekilo Viskas turėtų pavykti Nėra už ką
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 12 10, 13:53)
Pas mane berods yra ir 2 ar 2,5mm
O tokio siaurumo jos papuošalams tinkamos ar nelabai? Mano sutažas paslėptas giliai, tingiu traukt, bet paminėjai siauresnes juosteles, sakau, gal ir mano siauresnės.
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 10, 16:58)
O tokio siaurumo jos papuošalams tinkamos ar nelabai? Mano sutažas paslėptas giliai, tingiu traukt, bet paminėjai siauresnes juosteles, sakau, gal ir mano siauresnės.
Nenusimanau visiškai Mano akimis žiūrint- tinkamas, ypač gal ne masyvaus kažką o smulkesnio darant
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 12 10, 14:06)
Nenusimanau visiškai Mano akimis žiūrint- tinkamas, ypač gal ne masyvaus kažką o smulkesnio darant
Kai jau prisiruošiu sutažintis, reiks maut į jų temą, užmėtyt moterų klausimais apie juostelės plotį ir jos vartojimo ypatumus
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 10, 15:27)
Dekui dekui