QUOTE(anikita @ 2011 04 21, 10:31)
Sauni tema
man toks kiemo variantas kur kas priimtinesni nei siandien iprasti tingineliu kiemeliai
kaip as sakau asfaltas kieme..auga spygliuociai ir skalda..na asfaltas...koks cia kiemas
aisku tvarka, svara..bet man norisi tikro gelyno...toki ir bandau sukurti vaizdeli..sie metai pirmi
Gal galesi ideti vaizdu? Bandysim semtis viena is kitu patirties ir mokytis is savu bei svetimu klaidu
As kol kas tik pamazu pernai pradejau pati deti akmenu takelius. Isdejau nedaug, vistik darau ta pati, savamoksliskai, tai letai gaunasi
Vyro neprileidziu, jis ne toks kruopstus
O ir sudeti daug pernai neturejau didelio tikslo, nes visi juokesi, kad iskilnos man ziema, kad reikejo icementuoti tuos akmenis, tankintuvo jokio suplukimui pagrindo nenaudojau. Tai buvo ir man baisu, kad gal nebus gerai po ziemos. Bet atziemojo mano takelio gabaliukas, tia ziemet uzsivesiu zvyro ir desiu toliau
Dar besiblaskant su vizija, nutariau, kad sklypas nedidelis, tai gal verta tada nusistatyti kokiu spalvu ir atspalviu ziedu noriu, kad nebutu dideles misraines.
Toliau dar planuose terasa su pergole ir kol kas tiek, palei tujas pasodinti alyvu, kad kazkiek ta tuju siena susvelninti. Mazokai kol kas minciu aiskiu