Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 12:48)
Aciu  blush2.gif

O kas domina siuose knyguose? Imi knyga, suklijuoji lapus, dekoruoji karstais klijais, purski dazais ir belieka dekoruoti knyga kaip nori.
Tiesa, gali ideti teksta, sveikinima ir pan.

bet kokia knyga galima?o kaip ta sveikinima ideti?atspausdini ir priklijuoji? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 13:09)
ne duok Dieve kas nors man tokią padovanotų  doh.gif  biggrin.gif

nezinociau ir as kur tokia deti bigsmile.gif bet mano babytei labai patiko blush2.gif smile.gif noreciau jai padaryti... smile.gif
Atsakyti
Galima normalią, kaip čia parašyt, skaitomą knygą, albumą ir kt. papuošti taip, kad jos nereikėtų išmest. Papuošta mergaičiukei, vienas pirmųjų blynų, dabar kiek kitaip padaryčiau, bet gal kam idėja pravers blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 19 gegužės 2011 - 17:23
QUOTE(barbarux @ 2011 05 19, 17:22)
Galima normalią, kaip čia parašyt, skaitomą knygą, albumą ir kt. papuošti taip, kad jos nereikėtų išmest. Papuošta mergaičiukei, vienas pirmųjų blynų, dabar kiek kitaip padaryčiau, bet gal kam idėja pravers  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 19, 18:22)
bet kokia knyga galima?o kaip ta sveikinima ideti?atspausdini ir priklijuoji? g.gif
Papildyta:

ten labai paprastai padaryta .. mano atveju kiek maciau paimtos vaikiskos knygeles ... perskirta per puse .. tada apatiniai puslapiai susukti truputeli i tutele kad stovetu graziai virsutiniai puslapiai .. nu ir suklijuota viskas taip .. 4u.gif (nzn ar aiskiai parasiau) uzvaryta gerokai kliju ant sonu kaip dekoras ... atspauzdintas lapas su sveikinimu uzklijuojamas ant virsaus vieno puslapio (ar kaip kitaip jei sugalvosi, gal per du lapus) nu ir tiek to mokslo .. uzpurski dazais ir dedi kvietku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 17:42)
ten labai paprastai padaryta .. mano atveju kiek maciau paimtos vaikiskos knygeles ... perskirta per puse .. tada apatiniai puslapiai susukti truputeli i tutele kad stovetu graziai virsutiniai puslapiai .. nu ir suklijuota viskas taip ..  4u.gif  (nzn ar aiskiai parasiau) uzvaryta gerokai kliju ant sonu kaip dekoras ... atspauzdintas lapas su sveikinimu uzklijuojamas ant virsaus vieno puslapio (ar kaip kitaip jei sugalvosi, gal per du lapus) nu ir tiek to mokslo .. uzpurski dazais ir dedi kvietku  lotuliukas.gif

dekui... 4u.gif
Atsakyti
cia radau nete toki pavyzdeli su nesusuktais lapais ir ne su kalnu kliju biggrin.gif tai gal ir nieko atrodo blush2.gif jei kazkam dovanoti.. norsmociutem man regis labiau patinka su daug daug kliju ir blizguciu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 17:54)
cia radau nete toki pavyzdeli su nesusuktais lapais ir ne su kalnu kliju  biggrin.gif  tai gal ir nieko atrodo  blush2.gif  jei kazkam dovanoti.. norsmociutem man regis labiau patinka su daug daug kliju ir blizguciu  biggrin.gif

cia tai gal daryta ta knyga is atskiru lapu,nes kaip tu baltus tokius puslapius padarysi? ax.gif nu vienu zodziu supratau esme,paimu sena knyga apipilu karstais klijais nupurskiu ir klijuoju kvietkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 19, 18:59)
cia tai gal daryta ta knyga is atskiru lapu,nes kaip tu baltus tokius puslapius padarysi? ax.gif  nu vienu zodziu supratau esme,paimu sena knyga apipilu karstais klijais nupurskiu ir klijuoju kvietkus biggrin.gif

cia tai jo.. arba koks piesimo sasuvinis paimtas kur vaikam buna baltais lapais ...

kai padarysi ta knyga nepamirsk pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 17:16)
del tos knygos tai nzn mano tevas gavo dvi jubiliejaus proga tai kazkur sekcijoj ale pasidejo  biggrin.gif  mes igi gavom vestuviu proga  biggrin.gif  tai kazkur pas anyta metosi  ax.gif  o siaip nzn gal ta knyga padarius ale dekoravus su saldainiais nu gautusi kazkas kaip palinkejimas su saldainiais .. suvalgei saldainius knyga ismetei  blush2.gif  nes kazkaip nzn gal cia skonio reikalas, nu mano mamai labai patinka ale grazu  ax.gif  gal cia senimui labiau patinka nes jiems naujove kazkokia  g.gif

Man paziureti grazu, bet tik tiek, tokia gavus nezinociau nei kur deti nei ka su ja daryti. Ismesti zinoma gaila, bet ir laikyti nebutu kur, o ir prasmes nebutu dideles blush2.gif Man labiau praktiskos dovanos patinka, zinoma saldainiu medziai irgi na toks grozio dalykas, bet saldainius galima suvalgyti, o ir dovanoti tinka ganetinai ivairiomis progomis.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 05 19, 17:22)
Papuošta mergaičiukei, vienas pirmųjų blynų, dabar kiek kitaip padaryčiau, bet gal kam idėja pravers  blush2.gif

Na labai liuks ideja thumbup.gif , pagalvojau, kad bet kuria supakuota dovana galima taip papuosti, vietoj bantu, aciu uz gera minti mirksiukas.gif
Atsakyti
grazu ir man kai buna "saldainiu kaspinas" ir skanu ir grazu thumbup.gif
(nepamenu ar rodziau per kaledas ir as pakavau dovanele)
user posted image
vidui tik paprastas indelis kavai, ale atrode dovana ohoho lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as nezinau aisku gal cia ne vietoj klausiu bet...gal kas nors noretu man pagaminti medeli siam sestadieniui? blush2.gif ne uz aciu zinoma, susitartume 4u.gif
parasykit i az prasau
nes as pati niekaip nebespesiu schmoll.gif
o pirkti is saldainiu parduotuviu nu taip ranka nekyla... unsure.gif

tai ieskau kas pagamintu medeli saldainiu vestuvininkus pasveikinti iki sio sestadienio pietu Vilniuje - i az prasau 4u.gif
Atsakyti