Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Na, leisiu sau atidaryti naują temą. Kažkaip niūru, kai ana vis uždaryta, o naujos trobelės ir nėr ax.gif

Taigi toliau, klausimai.. paaiškinimai.. darbeliai.. ir šiaip, gyvenimas bigsmile.gif

user posted image

4u.gif

Atsakyti
Aciu yyy uz namus 4u.gif

Defliune, yyy aciu uz informacija.. Bandysiu kazkaip perteikt viska ant silko 4u.gif

Dar butu labai gerai tokioms zalioms, kaip as, kad temos pradzioje butu visa informacija koncentruota apie silko piesima.. Gal kelios nuorodeles g.gif Kaip kad kituose rankdarbiuose buna pradiniam puslapy blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
Yyy saunuole, kad atidarei tema thumbup.gif paziurejau is ryto, kad tema pasibaige, mano naminis kompas pavargo svelniai tariant, o dukrytes kompe nera klaviaturos LT raidemis, o spelioti .....tingejau biggrin.gif

kiek daug graziu darbeliu prideta radau wub.gif wub.gif wub.gif super thumbup.gif pas mus temoj papildymas isprotejusiu nuo silko - tai labai labai smagu!

Defliune perku dazus decotex parduotuvej, pasiskaiciavau, kad siustis kainuoja tik siek tiek pigiau ax.gif atsisiunciau tik vasko lydimui aparaciuka, nes paskaiciau, kad jame lydant tiek negaruoja ir nesmirda vaskas, jis padengtas kazkokiu sluoksniu ir tikrai vaskas tirpinamas ir sildomas nesmirda ir negaruoja, bent as nejauciu ax.gif
dabar is ukrainos atsiveziau gama dazus, bandysiu biggrin.gif instrukcija prie dazu - visas didziausias aprasymas kaip ir ka daryti, skiesti, fiksuoti, proporcijos ir etc. apie juos osinka.ru daug prirasyta, pas mergaites tokios superines spalvos gaunasi, ziuresim kas pas mane bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 12 balandžio 2011 - 19:00
Na šaunuolės atidarėt nają temą.
Daiva, kiek kainuoja tas apračiukas vaškui? ar galėsi įkeltį nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 04 12, 21:21)
Na šaunuolės atidarėt nają temą.
Daiva, kiek kainuoja tas apračiukas vaškui? ar galėsi įkeltį nuotrauką?

daug.....panasiai kaip mano garpuodis ax.gif

tavi gavau medziaga is to vyruko, ziuriu ir nesuprantu... turiu krepdesino 10 is decotexso ir jo atsiusta - visiskai skirtingi audiniai g.gif atsiustas audinys daugiau panasus i ponge8 nei i krepdesina g.gif velniai zino kaip suprasti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 12 balandžio 2011 - 20:11
Nu nežinau, jo krepdešinas kurį turiu tai kaip krepdešinas. O kokio storio pas jį prašei krepdešino?Gal tiesiog eit į gerą parduotuvę ir aiškintis. Nemanau, kad išdūrinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 balandžio 2011 - 07:21
pirkau parduotuvej 10 krepdesina ir jis sake, kad siuncia 10 krepdesina.
parduotuvej pirktas krepdesinas tikrai panasus i toki.
cia tikrai nei priekaistas nei kas, tiesiog keista, galvojau gal dar kas gavo audinius is jo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

kas ten dave pasiulyma del nuorodeliu pirmam puslapyje, tai tikrai butu faina smile.gif Mums, neismanancioms visi patarimai ir nuorodos naudingos smile.gif

Jus man pasakykit, kaip jus padarote, kad fonas butu vientisas, graziai issiliejes. Nu man nesigauna. Gaunas padziuve dazai, skirtingais plemais (jei didesnis plotas). g.gif Bandziau ir ant slapio, ir ant sauso silko, vis tiek tas pats. Nu ant slapio gal graziau siek tiek. Taip greit neisdziuva, maziau demiu. doh.gif

Ir is kur gaunat ideju? Galvos pilnos, daug minciu? Ar kur nors internete randat pavyzdziu? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Norint išvengtį nutekėjimų dirbk plačiu teptuku ir ne per šlapių. Stengkis palikti kuo mažiau balto ploto kurį reiks uždažyt.
Atsakyti
Kaip smagu, nauja tema, valio smile.gif

Tepant fona - turiu 20-22 dydzio teptuka, naturaliu seriu, nes jie igeria i save daugiau dazo nei sintetika, pruosiu atitinkama kieki dazu pvz. taureleje ir pradeda tepti dazus nesustojant, paeiliui, nesokinejant nuo vietos prie vietos. Geriauriai pradzioje, dar neturint igudziu, suskirstyti tepama plota i mazesnius plotus. Dazus galima praskiesti didesniu kiekiu vandens, bus svelnesnio atspalvio, o jei vis delto matysi nutekejimus, paberk siek tiek druskos arba cukraus, paslepsi trukumus smile.gif

Krepdesina galima atskirti del jo pynimo, jis toks tarsi gruobletas, o ponge visiskai lygus. Bet su medziagomis visada kilti klausimu, nes skirtingi tiekejai, skirtingi gamintojai.

Kiek man teko rasti ta vasko aparata - tai apie 100 lt
Daivut, siunciuosi sau dazus po 100 ml tai manau ne siek tiek pigiau gausis, lauksiu atisliepimu apie naujus dazus. smile.gif
Atsakyti
Defliune prasau parasyk is kur siuntiesi cia arba i az, kad nieks nesikabinetu 4u.gif o tai truputi keisti dalykai su tuo kas galima o kas negalima cia doh.gif
aparaciuko ieskojau cia... niekur neradau, koks pas tave?
pas mane toks
user posted image
o del krepdesino... abejones del to ir kilo, kad nepanasus savo pynimu ir etc. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 balandžio 2011 - 10:11
daiva, nerodo, tik kryžiuką verysad.gif
Atsakyti