Tęskim diskusijas apie siūlus
Sena tema:
http://www.supermama...howtopic=681966
Populiarios internetinės siūlų parduotuvės:
Auksarankė
Rankdarbiams
Kasiūlai
Siūlai.eu
Mezginių parduotuvė
Devynios galybės
Dažniausiai užduodami klausimai.
Iš ko megzti naujagimiams ir mažiems vaikams? - Iš specialių siūlų, kurių pavadinime yra žodis BABY. Tokių siūlų būna kaip sintetinių, taip ir natūralių. Rasti galima kiekvienoje siūlų parduotuvėje.
Iš ko megzti sijonus/sarafanus/sukneles/kepures, kad neišsitampytų? - Iš gerų, kokybiškų, siūlų, medvilnės, pusvilnės, vilnos. Kaip pvz. tinka Vernito pusvilnė, Yarn art Merino de lux ir kt.
Kaip apskaičiuoti, kiek siūlų prireiks megztukui? - Pagal metražą. M dydžio standartinio ilgio mezgtukui vidutiniškai reikia 1 000 m siūlų (800 jei raštas paprastas, lygusis, kiauraraštis; 1 200 - jei daug pynių)
QUOTE(dontstop @ 2011 04 09, 08:45)
Abieji nelabai kokie: veliasi, tįsta
dekoju uz atsiliepima ir patarima.
O gal Vernito akrilanas geriau nesiojasi sis:
arba YarnArt Baby:
http://www.yarnall.r...a...y&id=107095
is angora ram mezgiau si megztuka man nei tista, nei velesi, kiek as ji nesiojau . Nors tiesa pasakius dar mazai ir trintas Sumezgiau lygiai 1 kamuoliuka, tai megztukas uz 6 lt gali ir veltis
QUOTE(Liepa B. @ 2011 04 09, 18:51)
dekoju uz atsiliepima ir patarima.
arba YarnArt Baby:
arba YarnArt Baby:
Neskaičiau priešistorės - o kodėl Jūs norit megzti iš sintetikos? Man tai atrodo laiko švaistymas sintetinių (tikrai nebrangių) rūbų pilnos parduotuvės, kam dar iš jų megzti. Aš į siūlus, kuriuose daugiau nei 40 proc sintetikos, praktiškai net nebežiūriu Vat nusipirkti kokybišką vilnonį megztinį - retenybė, tai viena iš priežasčių, dėl ko mezgu. Žinoma, čia tik mano nuomonė
QUOTE(eya @ 2011 04 10, 15:19)
Neskaičiau priešistorės - o kodėl Jūs norit megzti iš sintetikos? Man tai atrodo laiko švaistymas sintetinių (tikrai nebrangių) rūbų pilnos parduotuvės, kam dar iš jų megzti. Aš į siūlus, kuriuose daugiau nei 40 proc sintetikos, praktiškai net nebežiūriu Vat nusipirkti kokybišką vilnonį megztinį - retenybė, tai viena iš priežasčių, dėl ko mezgu. Žinoma, čia tik mano nuomonė
Renkuosi del reikiamos spalvos,vat ir tenka rinktis sintetika: Oki perla, Lanoso Lana soft,Nako arba sie dveji.
Pati turejau reikalu su Nako,bei Oki Okilana,su kitais isvardintais neteko susidurt.Delto ir teiraujuos cia.
QUOTE(Liepa B. @ 2011 04 09, 12:20)
Tęskim diskusijas apie siūlus
Sena tema:
Auksarankė
Rankdarbiams
Kasiūlai
Siūlai.eu
Mezginių parduotuvė
Iš ko megzti naujagimiams ir mažiems vaikams? - Iš specialių siūlų, kurių pavadinime yra žodis BABY. Tokių siūlų būna kaip sintetinių, taip ir natūralių. Rasti galima kiekvienoje siūlų parduotuvėje.
Iš ko megzti sijonus/sarafanus/sukneles/kepures, kad neišsitampytų? - Iš gerų, kokybiškų, siūlų, medvilnės, pusvilnės, vilnos. Kaip pvz. tinka Vernito pusvilnė, Yarn art Merino de lux ir kt.
Kaip apskaičiuoti, kiek siūlų prireiks megztukui? - Pagal metražą. M dydžio standartinio ilgio mezgtukui vidutiniškai reikia 1 000 m siūlų (800 jei raštas paprastas, lygusis, kiauraraštis; 1 200 - jei daug pynių)
Sena tema:
Auksarankė
Rankdarbiams
Kasiūlai
Siūlai.eu
Mezginių parduotuvė
O kodel Jus nurodote tik sias parduotuves? Yra puikiu ir kitu parduotuviu, kuriose galima pasirinkti nemazai siulu ir zemesnemis kainomis nei nurodytose?
QUOTE(AlinaRS @ 2011 04 11, 14:32)
O kodel Jus nurodote tik sias parduotuves? Yra puikiu ir kitu parduotuviu, kuriose galima pasirinkti nemazai siulu ir zemesnemis kainomis nei nurodytose?
tai butu labai gerai kad jas paviesintumet
QUOTE(muminukas @ 2011 04 10, 16:58)
As naudociau Vernito 100 medvilne plonesniaja labai graziu spalvyciu yra ir kaina su kokybe nebloga. O is nurodytu rinkciausi Catania, bet el. parduotuveje www.devyniosgalybes.eu yra pigiau jos ypac perkant 0.5 kg ir ten pristatymas pigesnis, ir kiek zinau jei esate is vilniaus galima sutarti ir be siuntimo
Merginos, ar kas nors gali pasakyt apie Vernito plonąją medvilnę, ar ji nedažo? Sutaupyčiau laiko bandymams