Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

......Tortai-13......

...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...


user posted image
aguOnos nuotrauka

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema

user posted image


Populiariausi tortai:

Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]

Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą


user posted image

1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6-10 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS

user posted image

11 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mascarponės tortas su rududu (k.lapelyte)
"Slyvos šokolade" (Cipciukas)
Žozefina (Cipciukas)
Vienuolių Napoleonas (Cipciukas)
Grilijažinis tortas (Spyglis2)
Tortas "Slavianka" (foto ir komentaras) (eliss)
Balto šokolado, aviečių ir riešutų tortas (Beata)
"Napoleonas" su spanguoliu sluoksneliais (rugiagele26)
Alaus Napoleonas (Srove)
Vienintelis tikras Napoleonas (Srove)
Aguoninis tortas (slyva)
Biskvitas be kiaušinių; Kuo pakeisti kiaušinius biskvite (likta)
Biskvitas be kiaušinių (universalus) (likta)
Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (Sonatina)
Mano šeimos tradicinis "Šokoladinis tortas" (be kiaušinių) (gude)
Tortas be pieno produktų (Radės komentaras) (likta)
Vanilinis-šokoladinis sūrio tortas (rusų k.)
Burnoje tirpstantis tortas (foto) (eliss)
Pistacijų tortas (sandrulyte1975)
Trupiniuotis (Ulė)
Trupiniuotis (gaminimo eiga) (rugiagele26)
Tortas su lazdyno riešutų kremu (adriu)
Plikytos tešlos braškinis tortas (daividija)

user posted image

12 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Persikinis tortas (Cipciukas)
Эcmepхази (Cipciukas)
Šokoladinis tortas (Cipciukas)
Tortas su graikiškais riešutais (Milux)
Tortas "Spartakas" (dangiuk)
Graikiškų riešutų tortas (Cipciukas)
"Slyvos šokolade" (perlitap pagal Cipciuką)
Tortas "Graikas" (*saules_zuikutis*)
Abrikosinis-persikinis tortas (pagal Žozefinos receptą) (*Keila*)
Karibų piratų Napoleonas (julioske)
Karamelinis medutis (rugiagele26)
Egiptietiškas tortas (Aleisabos foto)(uzniukas)
Tortas su mascarpone sūriu (londonas)
Vaisinis tortas (kirbe)
Tortas vaikučiams (foto) (Bijūna)
Tortas su ricotos ir šokoladiniu kremais (Bossi)
Tortas "Tiramisu" (Ulė)
Tortas "Braškių fanams" (Olesta)
Tortas "Jaunystė" (meljola)
Tortas "Kalifornija" (Mamyte : ) pagal daividiją, foto) (daividija)

user posted image
Atsakyti
nu va..... verysad.gif sukrito mano biskvitas-griliazinio torto su riesutais-ir niekaip nesuprantu kodel? unsure.gif rafaelo iskepe kuo puikiausiai,kepiau visa norma iskart-ir kuo geriausias jis man,o va siam kas nepatiko? iskilo kuo puikiausiai,ir graziai pagelto-ir galiausiai visas susileido-orkaites nedarinejau schmoll.gif ka dariau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 16:05)
norejau paklausti:kiausinius plakant su keliais saukstais karsto vandens,reikia juos atskirti-ar viska sukulti ir bendrai plakti? ax.gif nes tokiu budu dar neteko gaminti doh.gif

QUOTE(keno @ 2011 04 07, 17:01)
apie biskvita griliaziniam tortui smile.gif

nu nesupratau...cia pagal spygli? kur parasytas toks biskvito kepimas? mastau.gif
Atsakyti
Noriu paklausti mergaites, na tiksliau pasitikslinti - ar galiu i torta vietoj zaliu abrikosu deti konservuotis - skonis del to neturetu manau pakisti? nusiziurejau Sonatinos abrikosu ir baltojo sokolado torta,viskas lengvai atrodo,tik vat del tu abrikosu galva suku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 07, 19:03)
Noriu paklausti mergaites, na tiksliau pasitikslinti - ar galiu i torta vietoj zaliu abrikosu deti konservuotis - skonis del to neturetu manau pakisti? nusiziurejau Sonatinos abrikosu ir baltojo sokolado torta,viskas lengvai atrodo,tik vat del tu abrikosu galva suku  smile.gif

konservuoti gal saldesni bus,nes jie ten sirupe buna
Atsakyti
Iskepiau siandien napaleona, jau ir paragavau biggrin.gif kremu nelikau labai patenkinta , reikes kita karta tepti su kitokiu.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 18:07)
konservuoti gal saldesni bus,nes jie ten sirupe buna

tai maziau tada gal cukraus deti...
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2011 04 07, 19:18)
Iskepiau siandien napaleona, jau ir paragavau  biggrin.gif  kremu nelikau labai patenkinta , reikes kita karta tepti su kitokiu.


Koki kepet? Napoleonui reik butinai subrest... nu bent jau kita diena ragaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 07, 21:17)
Koki kepet? Napoleonui reik butinai subrest... nu bent jau kita diena ragaut  biggrin.gif


man jis skaniausias po 2-3dienu ax.gif pirma diena skonis tikrai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
va,kepiau pagal Olesta:

Tešlai:

5 kiaušiniai;
200 g cukraus;
150 g miltų;
2 arb. š. kepimo miltelių;
100 g maltų migdolų;
Riebalų formai ištepti.

Įdarui ir papuošimui:

150 g cukraus;
150 g kapotų migdolų

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais migdolais. Šį mišinį užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Riebalais ištepti 26 cm skersmens torto formą. Supilti tešlą ir kepti orkaitėje 35-40 min. Iškeptą biskvitą ataušinti.
ir kodel jis man nesigavo?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 21:10)
va,kepiau pagal Olesta:

as kepiau pagal spygli.man jis idealus ir kitu bandyti nebesinori smile.gif
isbandykit ,tikrai turetu pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 21:24)
as kepiau pagal spygli.man jis idealus ir kitu bandyti nebesinori  smile.gif
isbandykit ,tikrai turetu pavykti  mirksiukas.gif

aciuka saulyt-ryt perkepsime balta biskvita-nes rudas gavosi super 4u.gif
Atsakyti