Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms, 4 tema

vakar viriau zirniu-morku sriuba, puse porcijos, nes galvojau nevalgysim, tai vyras pagyre, sake "gal dabar skaniau gaminsi pagal Beata", blush2.gif suprask, cia buvo komplimentas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2011 09 19, 21:09)
Gaminau Beatos kiauliena su obuoliu sultimis: super!!! Labai skanu, tik troskinau mesyte paprastame puode, itariu, kad tikram cpiziniame tai butu dar skanesne mesyte. smile.gif

O man gavosi per rūgštu... Gal nuo sulčių priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 20, 08:10)
vakar viriau zirniu-morku sriuba, puse porcijos, nes galvojau nevalgysim, tai vyras pagyre, sake "gal dabar skaniau gaminsi pagal Beata",  blush2.gif    suprask, cia buvo komplimentas  blush2.gif

Esu nusižiūrėjusi šitą sriubą ir aš, ir dar bulvių su porais smile.gif Pas mus šaltu metu laiku sriuba verdama kone kasdien, tai vis įdėjų ieškau, kad tos pačios sriubos nenusibostų smile.gif
Šiandien virsiu šitą:
AŠTRI KOPŪSTŲ IR POMIDORŲ SRIUBA
Pernai žiemą jinai buvo mūsų favoritė, viriau dažnai- skani, aštri, sušildo puikiai, patiko, kad nereikia daug ingridientų.

QUOTE(picea @ 2011 09 20, 08:40)
O man gavosi per rūgštu... Gal nuo sulčių priklauso.  g.gif

Priklauso nuo sulčių, juk vienos būna saldžios, o kitos tokio rūgštumo, kad gerti neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 09 20, 09:40)
O man gavosi per rūgštu... Gal nuo sulčių priklauso.  g.gif

O kokias sultis naudojate?
Atsakyti
Dariau salotas su karsto rukymo skumbre, avokadais ir obuioliais,labai labai patiko,tokios gaivios,kad ir su majonezu,tikrai taps vienos is megiamiausiu!
Atsakyti
as vakar pagaminau burokeliu sriuba, labai patiko, turiu jau susipirkus produktus sokoladiniams sausainiams, greitu laiku bus isbandyti, bet visdel to turiu pakeisti nuomone apie sokoladaini - man jis super per saldus, vienas vyras suvalge, as tik gabaliuka paragavau, kitakart rinksiuos ne tokius saldzius kepinius
Atsakyti
Laba 4u.gif . As vakar viriau trinta moliugu sriubyte. Na ka, mums ji 10 balu thumbup.gif . Ir piemenu pyragas labai patiko. Dar kepiau obuoliu pyraga, su traskia plutele. Zodziu knyga tikrai nenusivyliau. Sekmes jums.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 09 20, 13:40)
O kokias sultis naudojate?

Namines, ir gana rūgščias. Įdomu, kokias kitos naudojo?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 09 21, 07:44)
as vakar pagaminau burokeliu sriuba, labai patiko, turiu jau susipirkus produktus sokoladiniams sausainiams, greitu laiku bus isbandyti, bet visdel to turiu pakeisti nuomone apie sokoladaini - man jis super per saldus, vienas vyras suvalge, as tik gabaliuka paragavau, kitakart rinksiuos ne tokius saldzius kepinius

Burokėlių sriuba iš pirmos knygos? Jei ta pati, tai man ji skaniausia apskritai iš visų sriubų gyvenime biggrin.gif Visada buvau burokėlių sriubos gerbėja, o paragavusi šitos, kitaip nebeverdu smile.gif Šoninės aš dedu daugiau (manau visas sriubos skanumas ir slypi joje smile.gif ) ir vietoj pusės stiklinės "Passatos", dedu visą stiklinę trintų pomidorų.

Dėl šokoladainio, tai jis ir yra toks kepinys kurio suvalgoma ir valgoma nedaug smile.gif Mano megiamoj kavinukėj yra panašus labai dalykas, tai ten duoda to pyrago toookį mažą gabalėlį (gal kokie 2cmx10cm biggrin.gif ), su puodu latte puikiai susivalgo, bet jei reiktų valgyti daugiau, tikriausiai širdis apsaltų negyvai lotuliukas.gif

QUOTE(GUTA @ 2011 09 21, 08:12)
Laba 4u.gif . As vakar viriau trinta moliugu sriubyte. Na ka, mums ji 10 balu thumbup.gif . Ir piemenu pyragas labai patiko. Dar kepiau obuoliu pyraga, su traskia plutele. Zodziu knyga tikrai nenusivyliau. Sekmes jums.

Aš šiandien suplanavusi gaminti Piemenų pyragą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 09 21, 09:41)
Namines, ir gana rūgščias. Įdomu, kokias kitos naudojo?

Šiandien gaminsiu. Mūsiškės irgi naminės, šviežios prieš keletą dienų spaustos (šaldytuve stovi, nerūgsta), bet saldžios su nedideliu kiekiu rūgštelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 21, 08:49)
Šiandien gaminsiu. Mūsiškės irgi naminės, šviežios prieš keletą dienų spaustos (šaldytuve stovi, nerūgsta), bet saldžios su nedideliu kiekiu rūgštelės smile.gif

Kadangi naminiu neturejau, tai naudojau pirktines obuoliu sultis, bet skonio tai tikrai nepagadino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2011 09 21, 11:52)
Kadangi naminiu neturejau, tai naudojau pirktines obuoliu sultis, bet skonio tai tikrai nepagadino  smile.gif

Aš pabandysiu su pirktinėm, nes naminių neturiu 4u.gif
Atsakyti