Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

O kur pirkote kama miltus?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2011 04 23, 18:06)
O kur pirkote kama miltus?


juos MB parvežė iš Estijos mirksiukas.gif
Atsakyti
keptas camemberto suris:
1 suris -120gr
1 plaktas kiausinis
maltu dziuveseliu
prieskoniu,pipiru
pavolioti suri kiausino plakinyje su prieskoniais ir pipirais,paskui dziuveseliuose.deti i orkaite ir kepti 20-30min.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute33: 25 balandžio 2011 - 14:08
QUOTE(onute33 @ 2011 04 25, 15:08)
keptas camemberto suris:


atrodo tikras skanestas bigsmile.gif o kokius prieskonius naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2011 04 25, 21:38)
atrodo tikras skanestas bigsmile.gif o kokius prieskonius naudojot?

nieko ypatinga-tik druska ir pipirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2011 04 25, 15:08)
keptas camemberto suris:





o kur suri pirkot?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2011 04 26, 12:19)
o kur suri pirkot?

suri pirkau cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2011 04 25, 14:08)
keptas camemberto suris:


Jetau kaip nesveikai skaniai atrodo wub.gif Įdomu ar ir skonis toks pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 26, 13:20)
Jetau kaip nesveikai skaniai atrodo  wub.gif Įdomu ar ir skonis toks pats  rolleyes.gif

patikekit-ziauriai skanu thumbup.gif .traski plutele o viduje karstas skystas suris.man tai nerealiai skanu. biggrin.gif
Atsakyti
Žinokit žiauriai skanus toks sūris su bruknių arba spanguolių uogiene...niam niam blush2.gif Ypač prie vyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2011 04 26, 15:07)
patikekit-ziauriai skanu thumbup.gif .traski plutele o viduje karstas skystas suris.man tai nerealiai skanu. biggrin.gif


o kokį būtent sūrį pirkot, pavadinimą gal galit pasakyt, nes tų camembertų būna visokių ax.gif
Atsakyti
La Paella mixta (Ispaniska juros gerybiu ir vistienos paelja)

Is tiesu tikra paella gamina arba vistienos ir triusio arba juros gerybiu. Veliau buvo sumaisyta turistu receptoriams patenkinti.
Teko gyventi keleta metu Ispanijoje, musu megstamas ir daznai gaminamas patiekalas. Su proporcijom sudetinga, bet pabandysiu is akies apskaiciuoti.

- Vistienos gabaliukai, smulkiai padalinti, su kauliukais taip pat;
- Krevetes apie 500g, aisku, skaniau sviezios ir neislukstentos;
- 1-2 sv kalmarai;
- Ryziai 400g, nevirti;
- puse svoguno;
- pora skilteliu cesnako;
- zaliu ankstiniu pupeliu apie 8-10vnt;
- pomidoras;
- koncervuoti artisokai;
- druska, safranas, rozmarino sakele, alyvuogiu aliejus, vanduo.

I ikaitinta keptuve ipilti gerus 5 saukstus alyvuogiu aliejaus ir apkepinti vistienos gabaliukus ant kaitriausios liepsnos. Kai apkepa vistiena, sudeti ziedais pjaustytus kalmarus ir siek tiek apkepti. Tada vistiena ir kalmarus patraukti i keptuves sonus, i vidu supilti smulkintus svogunus ir cesnakus. Kai cesnakai prades "sokti" supilti sutarkuota pomidora. Dabar reiketu dar iberti colorante (lietuviskai butu daziklis), be kurio manau galima apsieiti, nes yra pirkti tik Ispanijoje, jis kaip koks indiskas karis, kuri visur naudoja. Tai net ne prieskonis, o tiesiog spalva.
Siek tiek leisti susilti ir sudeti ankstines pupeles supjaustytas 2-3 cm ilgio. Galima viska kartu sumaisyti ir pora min pakepinti. I keptuve ipilti vandens, kad viska apsemtu, kazkur gaunasi apie 1,5L, kai uzvirs palikti ant silpniausios ugnies 30min. Gaunasi sultinukas, kuri padruskinam ir supilam safrana pries tai uzpyle siltu vandenuku. Kaip ispanai juokauja, leiskit druskinti sveciams, tad jei persudys bus ka kaltinti smile.gif Sudeti artisoku sirdis perpjautas per puse.
Supilti ryzius pliusu ir atsargiai lopetele paskirtyti po visa keptuve. Auksciausioj temp kepam 7min, kad visas sultinys suburbuliuotu i ryzius. Tik nemaisyti. Tada dar 5min ant letos ugnies, sudedeti virtas krevetes tik, kad pasiltu. Jei dar yra pakankamai skyscio, tada dar pora min. Ryziai turi islikti siek tiek kietoki, bet skanus, valgomi. Paprastai ryziai siek tiek prisvyla, bet taip turi buti. Jei paella ne pridege, reiskia tai prasta paella biggrin.gif
Isjungti ugni, ideti rozmarino sakele, uzdengti ranksluostuku ir palaikyti dar 5min, kad subrestu. Atidengti, rozmarino sakele isimti, papuosti citrina.
Skanaus!

Jei kas susidomes placiau, galesiu ideti video paprasciausios gamybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 26 balandžio 2011 - 15:21