Dalijames ispudziais toliau ir renkame geriausia kada nors bandyta tusa
Sena tema
Daugiau info apie tusus rasite siose temose:
Aciu Maniakei* uz visu temu nuorodas
Aciu, begsim ziureti.
QUOTE(Maniakė* @ 2010 10 27, 11:43)
Tęsiame apie tušus toliau
2oji tema
3oji tema
4oji tema
5oji tema
6oji tema
7oji tema
8oji tema
9oji tema
10oji tema
11oji tema
2oji tema
3oji tema
4oji tema
5oji tema
6oji tema
7oji tema
8oji tema
9oji tema
10oji tema
11oji tema
Aciu Maniakei* uz visu temu nuorodas
QUOTE(agnite @ 2011 03 07, 18:21)
Aš pirkau Sarmoje Dar yra internetiniame puslapyje viename, bet pamačiau, kad kaina ta pati, labiau apsimoka nueiti į Sarmą ir nusipirkti iš karto
Aciu, begsim ziureti.
Ar kas nors jau bandė catrice lash plus tušą? (dabar jam eurokose nuolaida)
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 07, 17:41)
Man tai labai graziai padazytos blakstienos. O kur yra pirkti LT sio tuso, ar siustis reikia is uzsienio? P.S. Antakiai graziai sutvarkyti, tokie naturalus ir tvarkingi
ačiū įsigykite tušą, turėsit tokį panašų efektą arba net xx kartų geresnį man parvežė lauktuvių iš prancūzų Sephoros, kaina ne ką skirias nuo Lietuvos iš tikro, nelabai ir siųstis verta. Nors JAV pigiau, bet kai susideda komisiniai ir t.t. gaunas panašiai irgi (dėkuj dėl antakių, ko jau ko, bet pagyrų šitiem niekad nesitikėčiau gaut, kai pati varau, kaip išeina man )
Gal kas bandėt Rimmel lash accelerator tušą? Įdomu, ar verta pirkt.
QUOTE(milė. @ 2011 03 07, 22:16)
Gal kas bandėt Rimmel lash accelerator tušą? Įdomu, ar verta pirkt.
aš jį nesenai nusipirkau, tai jis taip plonai užtepa, naturaliai padažo,žinoma jei tepti kelis sluoksnius tai storiau gaunasi,bet šiaip tai gerai,kad lengvai nusivalo ir nereikia daug trinti akių
Iki šiol neprilygstamas man buvo Maybelline intense XXL dvipusis
bet jau kuris laikas nebematau jo parduotuvėse, nejaugi ir nebebus
bet jau kuris laikas nebematau jo parduotuvėse, nejaugi ir nebebus
Turiu Loreal dvipusi, bet man kazkaip tas baltas sepetelis nepatinka, tingiu as su juo tepliotis, o po to juodas tusas lyg pilkas pasidaro, kai susimaiso su balta kosele, todel nenaudoju as to kondicionieriaus
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 08, 10:57)
Turiu Loreal dvipusi, bet man kazkaip tas baltas sepetelis nepatinka, tingiu as su juo tepliotis, o po to juodas tusas lyg pilkas pasidaro, kai susimaiso su balta kosele, todel nenaudoju as to kondicionieriaus
Gal per daug košytės užtepat?
O kaip atskirai juodoji pusė jums? Kaip šepetėlis? Gražiai dažo?
Aš jau pasiilgau L'oreal dvipusių
QUOTE(agnite @ 2011 03 08, 10:28)
Gal per daug košytės užtepat?
Nu lyg ir ne per daug, bet nepatinka ir tiek.
Turiu va sita: Loreal Double Extension.
Sepetelis toks nemazas, bet labai patogus, dazausi juo pakaitomis su kitais turimais tusais. Tankina gerai, ilgina blakstienas. O siaip tusas kaip tusas, niekuo labai jau neypatingas. Daugiau jo nebepirkciau, vien del to balto galo.
as turejau 'Lorieal volume shocking' is pradziu nepatiko nes labai skystas buvo bet po keliu panaudojimu jis labai patiko siek tiek sutirstejo nenaudodavau balto galo nes man nepatinka jie, tos gumines sukytes labai gerai atskiradvo ir prailgindavo blakstienas 'Loreal Double Extension' ai pogi turejau irgi balto nenaudojau o ir seip tusas nieko gero man pasirode dabar turiu 'isadora vibra-lash' tai ispradziu pasirode labai geras labai prailgina blakstienas ir atskiria gerai nu zodziu superinis bet po 3menesiu naudojimo jis kazkaip sukietejo ir tapo niekam tikes nors ir retai su juo daziausi dar blyn norvegijoi pirkau ir sumokejau 250kr (~100lt) kur lietuvoi maciau sarmoi jei neklystu jo kaina nepilnai 60lt gal turit patarim koki butu galima dabar nusipirkti noriu kad superiniskai ilgintu ir tankintu graziai atskirtu ir nebutu vandeniui atsparus