IrinaL, kokia faina mergyte su mamytes nertais apdarais, tokia linksmute. O suknute cia sampano turbut spalvos ar cia siulai Summer taip atrodo? rastelis grazus, vesesniam orui kaip tik
QUOTE(La Perla @ 2011 05 18, 10:18)
IrinaL - mergyte su tavo rubeliais nuostabi net nezinau kas graziau ar rubeliai ar mergyte
Aciu
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2011 05 18, 10:34)
IrinaL, kokia faina mergyte su mamytes nertais apdarais, tokia linksmute. O suknute cia sampano turbut spalvos ar cia siulai Summer taip atrodo? rastelis grazus, vesesniam orui kaip tik
Aciu
Suknute ne balta, o balintos kavos atspalvio, tik labai sviesi (sampano atspalvis labiau i geltonuma), ir siuliukai Summer.
O čia mano sūnelio apdarai, jau dalį rodžiausi anksčiau, o kostiumėliui nieko ypatingo nebe sumgalvojau
Villyte, Rosebud, Just-in-e aciu uz komplimentus
IrinaL - labai grazi suknyte, o manekene dar grazesne
Agnesyte - man labai grazus toks subtiliai paprastas kriksto rubas , mano nuomone berniukams tokie labai tinka
IrinaL - labai grazi suknyte, o manekene dar grazesne
Agnesyte - man labai grazus toks subtiliai paprastas kriksto rubas , mano nuomone berniukams tokie labai tinka
QUOTE(Agnesyte @ 2011 05 18, 13:25)
O čia mano sūnelio apdarai, jau dalį rodžiausi anksčiau, o kostiumėliui nieko ypatingo nebe sumgalvojau
Labai viskas grazu Kai tokia puosni skraiste,tai lygiu rastu megztas kostiumelis ypac tinka
Kriksto rubeliai berniukui
[quote=kribut,2011 05 04, 08:39]
[quote=*zuikulis*,2011 05 04, 08:12]
labukas,atnesu ir as komplektuka krikstynoms
labai grazi skraiste
gal galima rasto schema gauti?
[/quote]
pradejau ir susimeciau... suknelės viršų priekį ir galą nerti atskirai nuo rankovės? bet jei neri pirmyn-atgal neri, tai tada šiek tiek skiriasi raštas?
lygtais mačiau šitos suknios temą osinkoj gal kas turi po ranka?
[quote=*zuikulis*,2011 05 04, 08:12]
labukas,atnesu ir as komplektuka krikstynoms
labai grazi skraiste
gal galima rasto schema gauti?
[/quote]
pradejau ir susimeciau... suknelės viršų priekį ir galą nerti atskirai nuo rankovės? bet jei neri pirmyn-atgal neri, tai tada šiek tiek skiriasi raštas?
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 18, 14:54)
va cia nuoroda i osinka http://club.osinka.ru/topic-56766
Gal kas galit imesti schema kaip apnerti zvake? Aciu
QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 18, 15:04)
QUOTE(rasa32 @ 2011 05 18, 15:32)
Labai viskas grazu Kai tokia puosni skraiste,tai lygiu rastu megztas kostiumelis ypac tinka
Ačiukas Jau maniau visai apsileidau ir sutingau, nors ir pačiai nesinorėjo perkrauti bendro vaizdo. Idėja paėmiau iš čia, ačiū
QUOTE(gitapita @ 2011 05 18, 16:17)
Gal kas galit imesti schema kaip apnerti zvake? Aciu
Kai nėriau savo papuošimą, tai paėmiau paprastą motyvą iš servetėlės mažos ir kibau į darbą.
Pasirodau su savo suknute