šaunuolės merginos tiek visko pridarėte
idėsiu ir aš savo darbelį
juokinga, as kaip tik galvojau , kur dita pradingo
cia tikriausiai buvo skirtas Valentino dienai
"orinnis"darbukas man taip atrodo ar jis tikrai gana didelis
ir antra, tave kaip ir burbancia(burbanti as cia kaip pvz, tu labai 'pagerejai" ) reikia musti uz nekokybiskas foto negerbiat jus savo darbu. kita karta ant tos lempos uzdek pergamenta, jis isklaido sviesa, tada nesimatys atsvaisto blizganciame fone
cia as kazkada dariau foto savo sistemos , kai paveikslavau ant stiklo,
kazkur skaiciau, kad lempa turi buti 45-60 kampu, tai tikriausiai minimalus bus blikai ir tikriausiai tada neatsispindetu lygiame pavirsiuje, bet vistiek virsu reikia kazkuo uzdengti
ir antra, tave kaip ir burbancia(burbanti as cia kaip pvz, tu labai 'pagerejai" ) reikia musti uz nekokybiskas foto negerbiat jus savo darbu. kita karta ant tos lempos uzdek pergamenta, jis isklaido sviesa, tada nesimatys atsvaisto blizganciame fone
kazkur skaiciau, kad lempa turi buti 45-60 kampu, tai tikriausiai minimalus bus blikai ir tikriausiai tada neatsispindetu lygiame pavirsiuje, bet vistiek virsu reikia kazkuo uzdengti
Jei yra kažkur atskira wirewrap tema, tai pelnytai vykit mane lauk
Man WW buvo atradimas, nes galima namų sąlygomis fainų dalykėlių pasiekti.
Bet šiaip domiuosi ir rimtesne juvelyrika, reikia tik rasti laiko pasinaudoti KTDM dirbtuvėmis ir pasimokyti visų ten kalinėjimų, litavimų, filigranų ir t.t...
Darausi tik sau, iš pigios vielos - vistiek sunešioju ir nusibosta Kartais dovanoms dar padarau. Žodžiu čia man tik toks hobis.
Keli mano darbeliai:
Na ir naujausias
Sunku atrinkti ką čia parodyt, nes daugybę jau esu pridarius... Pasirodo..
Man WW buvo atradimas, nes galima namų sąlygomis fainų dalykėlių pasiekti.
Bet šiaip domiuosi ir rimtesne juvelyrika, reikia tik rasti laiko pasinaudoti KTDM dirbtuvėmis ir pasimokyti visų ten kalinėjimų, litavimų, filigranų ir t.t...
Darausi tik sau, iš pigios vielos - vistiek sunešioju ir nusibosta Kartais dovanoms dar padarau. Žodžiu čia man tik toks hobis.
Keli mano darbeliai:
Na ir naujausias
Sunku atrinkti ką čia parodyt, nes daugybę jau esu pridarius... Pasirodo..
QUOTE(ziit @ 2011 05 12, 00:29)
juokinga, as kaip tik galvojau , kur dita pradingo
Ziit sutinku, kas liečia dėl nuotraukos. Turėjau greitai padaryti nuotrauką, nes paskambino, kad klientė atvažiuoja,kelis sykius nupaveikslavau ir baigėsi elementai. Tai nebegalėjau pakartoti. Dabar širdutė jau pas klientę. Širdutė tikrai labai didelė,kokie 8-10cm. Nespėjau pamatuoti
Papildyta:
Artė gražūs tavo darbeliai
QUOTE(Shyna @ 2011 05 12, 07:08)
Man atrodo, kad nėra SM wirewrap'o temos Bent jau esu ieškojusi ir neradusi. Auksarankėse yra.
O wirewrap'as tikrai geras dalykas
Dėl fotografavimo - fotografuoju tokiame. Šiaip labai patogu jį laikyti, nes susilanksto patogiai, tik paskui tingisi dėl kiekvieno darbo išlankstyti. Tai ir dabar "krūvelė" laukia, kol nufotografuosiu
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 11, 10:53)
Dita ,vat si karta ,biski prisikabinsiu ,nepyk ..sulankstymas labai 'grubus' gavosi pas tave, viela neistiesinta kaip reikiant ,bet visumoje labai grazus darbas. Gal cia dar ir apsvietimas savo cerberio darba padare?
O as tai uzsiemus dabar tu visokiu pagalbiniu priemoniu darymu . Dar viena parodau.Prisirinkit kaime pas senelius senu nenaudojamu jau plaktuku ,o jau kaip israityti formas -fantazijos ne vienam netruksta cia
burbanti, čia toks būtent buvo klientės prašymas, kad nebūtų visiškai abi pusės širdelės vienodos. Dariau konkrečiai pagal jos nupaišymą
Papildyta:
ai geriau isižiūrėjus antra širdutė vienoje vietoje vielutę gal ir reikėtų patiesinti, matyt poliruodama sulenkiau, o kadangi klientė lipo ant galvos, per tą skubėjimą nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 13, 10:32)
burbanti, čia toks būtent buvo klientės prašymas, kad nebūtų visiškai abi pusės širdelės vienodos. Dariau konkrečiai pagal jos nupaišymą
ai geriau isižiūrėjus antra širdutė vienoje vietoje vielutę gal ir reikėtų patiesinti, matyt poliruodama sulenkiau, o kadangi klientė lipo ant galvos, per tą skubėjimą nepastebėjau
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 13, 10:35)
Papildyta:
Papildyta:
Kazkaip negerai pasijauciau ,tokia ..visažynė .Pas pacia darbai sleivi kreivi gaunasi ,o kitus matau ... Daugiau taip nedarysiu ,persiprasau
Taip jau yra , kad dazniausiai klaideles pasimato nuotraukose, nes jos labai isdidina. O be to tada kreipi demesi ne i visuma , o i detales. As daznai taisau savo darbus is nuotrauku
Dita, man patiko . Tik jauciu neidomu, kai uzsakove duoda savo eskiza
Gal cia man parsisiuntus ta deze fotografavimui Bet jauciu, kad tingesiu deliotis kiekviena karta
Burbanti, geras
Dita, man patiko . Tik jauciu neidomu, kai uzsakove duoda savo eskiza
Gal cia man parsisiuntus ta deze fotografavimui Bet jauciu, kad tingesiu deliotis kiekviena karta
Burbanti, geras
QUOTE(naca @ 2011 05 13, 13:41)
As irgi.
Papildyta:
QUOTE(Shyna @ 2011 05 12, 08:08)
Shyna ,tau filigree darbus daryti butu vienas juokas
QUOTE(naca @ 2011 05 13, 13:41)
As daznai taisau savo darbus is nuotrauku
Geras, o tai jūs nematote be nuotraukų ką reikėtų pataisyti, jeigu tokia būtinybė išklyla?
dita, oho, kokio dydžio širdelės
Skaitineju po biski sita tema, gilinuosi... ir man kai kas vis dar neaisku (kaip bebutu keista ). Kaip jus pritvirtinat akmenis prie metalo?
Nacyt, tikiuosi nesupyksi jei kaip pavyzdi parodysiu tavo darbo foto:
foto
Cia kaip suprantu akmenukas be skylutes,ir yra prikaitintas prie vielos karkaso? Ir ji dar laiko is sonu viela? Gal galetumet man nesuprantanciai paaiskinti?
Nacyt, tikiuosi nesupyksi jei kaip pavyzdi parodysiu tavo darbo foto:
foto
Cia kaip suprantu akmenukas be skylutes,ir yra prikaitintas prie vielos karkaso? Ir ji dar laiko is sonu viela? Gal galetumet man nesuprantanciai paaiskinti?