Įkraunama...
Įkraunama...

Išvažiavimas į UK

kadangi užbaigiau temutę,atidarau naują.dalinamės patarimais ir patirtimi 4u.gif
Sena tema
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,kaip jus isvykstat i uk,pas kazka?ar siaip na ura?kur apsistojat,kur darba ieskot,pasidalinkit?
Atsakyti
MB tai vaziuoja kaip ir na ura.na yra vienas pazystamas tame mieste,bet pats viska tvarkysis,ieskosis darbo ir pan.
darbo bandys ieskoti per agenturas,ten sake kazkokios yra.na o del apsistojimo-nuomuosis kambari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 02 28, 22:29)
MB tai vaziuoja kaip ir na ura.na yra vienas pazystamas tame mieste,bet pats viska tvarkysis,ieskosis darbo ir pan.
darbo bandys ieskoti per agenturas,ten sake kazkokios yra.na o del apsistojimo-nuomuosis kambari smile.gif

O kaip rado ta kambary,pazystamas padejo?o kaip su anglu kalba?
Atsakyti
Bus sunku, jei neturi pažįstamų ar nemoka kalbos. Mes išvažiavom visa 5 asmenų šeima, bet ne visi iš karto. Čia turim nemažai pažįstamų, draugų ir giminių, tai jei ne vieni, tai kiti padėjo kuo galėjo. Pradžioje buvo sunku, kaip ir visiems, gyvenome susigrūdę viename kambaryje su vaikais, dabar jau po metų ir daugiau galime sau leisti gyventi atskirai. Jei reikės kokių patarimų ar turit klausimų, galite kreiptis. Šiaip vertėjauju Londone tvarkantis pašalpas ar kitus dokumentus, nuvažiuoju kartu, pildau formas ir pan.
Atsakyti
Ehh..as visai noreciau gal vasarai pabandymui isvykt padirbet..bet reikia rasti kas galetu padeti,apgyvendinti,nes kalbos irgi nulis,vokieciu mokykloi mokiausi..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 28, 23:27)
Ehh..as visai noreciau gal vasarai pabandymui isvykt padirbet..bet reikia rasti kas galetu padeti,apgyvendinti,nes kalbos irgi nulis,vokieciu mokykloi mokiausi..sad.gif

Jei nori važiuoti tik vasarai, tai jau turi turėti konkrečią darbo vietą į kurią važiuosi ir kur gyventi, nes kitaip gali atsidurti gatvėje. Čia niekas išskėstom rankom nelaukia ir ant lėkštutės nepadeda. Bandyk per kokią patikimą lietuvišką agentūrą susirasti darbą čia ir mokykis kalbos, nes be kalbos tu čia esi niekas ir žiūrės į tave kaip į nieką.
Atsakyti
buvau UK 5 dienoms. pasisveciuoti, laaabai apnaudu kaip musu broliukai vergauja. Manau cia lt galima rasti darba ir gyventi cia. nemanau, kad ten busit laimingesni...
Atsakyti
QUOTE(salem @ 2011 03 01, 00:00)
buvau UK 5 dienoms. pasisveciuoti, laaabai apnaudu kaip musu broliukai vergauja. Manau cia lt galima rasti darba ir gyventi cia. nemanau, kad ten busit laimingesni...

Taip, tu visiškai teisi 4u.gif Aš namo noriu kas dieną. Man Lietuva pati gražiausia ir nuostabiausia, tą supratau būdama tik čia ir kai tik pagerės situacija, grįšiu atgal, kol kas dar nesiryžtu.
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2011 03 01, 00:10)
Taip, tu visiškai teisi  4u.gif Aš namo noriu kas dieną. Man Lietuva pati gražiausia ir nuostabiausia, tą supratau būdama tik čia ir kai tik pagerės situacija, grįšiu atgal, kol kas dar nesiryžtu.

tik man pasakyk, ar lt negalima rasti darbo ar todel, kad nera pagrindo: mokslai ir t.t.???
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2011 02 28, 20:58)
Jei nori važiuoti tik vasarai, tai jau turi turėti konkrečią darbo vietą į kurią važiuosi ir kur gyventi, nes kitaip gali atsidurti gatvėje. Čia niekas išskėstom rankom nelaukia ir ant lėkštutės nepadeda. Bandyk per kokią patikimą lietuvišką agentūrą susirasti darbą čia ir mokykis kalbos, nes be kalbos tu čia esi niekas ir žiūrės į tave kaip į nieką.

kaip i nieka i ja niekas neziures schmoll.gif nes cia zmoniu mentalitetas kitoks mirksiukas.gif visose istaigose yra vertejai. aisku,kad be kalbos direktore ja nepriims dirbti,teks dirbti fabrike arba bare, ir reikia tureti pas ka vaziuoti drinks_cheers.gif
o del kalbos, pvz mano vyro draugo motina budama 56 metu isvaziavo dirbti i uk, angliskai ni be ni me, bet per 3 menesius pradejo kazkaip susisneket. gyvena cia jau 3 metai,ir atgal sita bobulencija net nesiruosia grizt. o kiti gali ir 30 metu pragyvent,ir nieko neismokt. svarbiausia noras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 28 vasario 2011 - 23:22
QUOTE(arlete @ 2011 03 01, 00:16)
kaip i nieka i ja niekas neziures  schmoll.gif nes cia zmoniu mentalitetas kitoks  mirksiukas.gif visose istaigose yra vertejai. aisku,kad be kalbos direktore ja nepriims dirbti. ir reikia tureti pas ka vaziuoti drinks_cheers.gif
o del kalbos, pvz mano vyro draugo motina budama 56 metu isvaziavo dirbti i uk, angliskai ni be ni me, bet per 3 menesius pradejo kazkaip susisneket. gyvena cia jau 3 metai,ir atgal sita bobulencija net nesiruosia grizt. o kiti gali ir 30 metu pragyvent,ir nieko neismokt. svarbiausia noras bigsmile.gif

na UK tikrai didele, ir palaikau, kad reikalinga pagalba, nes tikrai ten galima isproto iseiti kai nieko nezinai... plius reikia issiaiskinti vaziuojant kokiu galima gauti soc. garantiju bei ko gali gauti is valstybes, to nezinodama gali netekti keletos svaru, o pirmom dienom jie laaabai reikalingi...
Atsakyti