QUOTE(Rastika @ 2011 03 12, 12:13)
Sveikos permečiau akimis jūsų pus. supratau, kad man iki kremo gamybos dar toli, reikia galvoju pirma pradėti nuo paprastesnių dalykų. Mano oda linkusi sausėti ir neseniai pradėjo berti... galvoju pradžiai pabandyti vietoj kremo tepti kokoso aliejų... Norėjau pasidomėti ar tereikia vadą sudrėkinti aliejumi ir ištepti ar ne?
Papildyta:
gal kuri nors turi pigesni receptuka veido prausiklio nei čia
parašyta
Taip, pries tepant aliejumi butinai reikia sudrekinti ir tepti ant dregno veido. Kai kurioms tinka ir patinka kokosu aliejus, kitoms-ne. Cia jau reikia atsirinkti. mano irgi oda labai linkusi sauseti, tai mano kolkas mylimiausi migdolai ir avokadai
tiesa as makalioju kremukus, bet be siu dvieju alieju geru rezultatu nesulaukiau..
o del prausimosi su rasulu irgi nemanau, kad ne pats geriausias variantas, kalbu is savo asmenines patirties, jis man per "astrus" ir po dvieju kartu supratau, kad ne ne ne
teko kaip prausikli perleisti broliui, jam tnka, nes oda pro riebuma. As nusiprausiu vandenuku, palepinu hamameliu hidrolatu, pasitepu kremuku, karta savaiteje uzsidedu balto molio kauke
Rezultatais begalo patenkinta, oda jau nustojo pleiskanoti, netempia, dar jei poras kas sutrauktu butu fantastika