Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2011 08 25, 21:10)
Dar manau turit paziureti ar Elos stilius Jums tinka. Ji megsta riskiau. Antakiai man ne vieni nepatinka. Labai dirbtini.

http://www.ella-perm...lerija/antakiai

ojetus kaip baisu blink.gif tas pats kas su juodu markeriu nusipiest
Atsakyti

i 
Priminimas, kad tema skirta rodyti savo pačių pasidarytus permanentinius makiažus.
Meistrių įkeltos nuotraukos laikomos reklama.
Asmeninius klausimus meistrėms užduokite per AŽ, tai nėra jų asmeninė tema.

Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 09, 02:39)
Omg biggrin.gif. Lisa, kaip supratau, pati darėtes pas šią meistrę, bet klausimas - kodėl jei tokie darbai, kaip čia gražiau išsireiškus.... ? unsure.gif  Juk jie ne iš tolo neprilygsta jūsiškiams. Lisa, man patinka Jūsų darbai. Tik kodėl mažai foto galerijoje, ten įkelti labiausiai vykę darbai? smile.gif

leta_n, Jūs irgi esate ilgalaikio makiažo meistrė? smile.gif

Mąstau irgi apie ilgalaikį... smile.gif

Pirmiausia tai buvo, kai tik ka buvau pabaigus permanento kursus. Labai pasitikejau , kad zinomas vardas. Man tiesiog netiko stilius. Daugybe Elos klientu patenkintu, kad pvz. antakiai riskus ir laiko ilgai. Man nepatinka. As labiau uz naturaluma. Nors tokius antakius reikia dazniau koreguoti, nes greiciau blunka.

Del nuotrauku. Pirmiausia sunku pagauti kliente, kai jau darbas baigtas ( uzgijo), kad galeciau ja nufotografuoti. O kelti nuotraukas tik ka po proceduros yra netikslinga.( nors mano galerijoje yra ir tokiu smile.gif ) Nukritus sasiukams vaizdas visiskai kitoks. Daznaiusia tenka fotkinti, kai kliente ateina i korekcija, nors po korekcijos, kai uzgija viskas buna dar graziau.
Atsakyti
smile.gif ax.gif dėkui, supratau. O tas neryškus, kaip sakote, tai po kiek laiko reikalauja korekcijos? Kiek įmanoma išgauti rudų atspalvių?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 09 11, 23:23)
smile.gif  ax.gif dėkui, supratau. O tas neryškus, kaip sakote, tai po kiek laiko reikalauja korekcijos? Kiek įmanoma išgauti rudų atspalvių?

Mazadug po 1 -1, 5 reiketu pariskinti spalva. Priklauso nuo odos tipo, ar tusavimo technika, ar plaukeliais piesta, spalvos intensivumas ir t.t.

Imanoma, bet ji blunka greitai. (kalbu apie naturalius, o ne kaip tatu tusuotus antakius. ) Tamsus rudi antakia-labiau panasus i sokoladine plauku spalva, kuri atrodo, kaip sviesiai juoda sakyciau, tik nera melsvo atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 rugsėjo 2011 - 21:38
sveikos smile.gif labai noreciau pasidaryti permanentini, patarkit, kas daro nebraangiai ir kokybiskai smile.gif
Atsakyti
Visoje temoje tik apie tai ir kalbama... Jei tikrai domintės- skaitykitės. beto, nenurodėt nei savo miesto, nei kurioje vietoje jūs jo norėtumėte...
Atsakyti
QUOTE(Marinochka @ 2011 09 14, 13:11)
sveikos smile.gif labai noreciau  pasidaryti permanentini, patarkit, kas daro nebraangiai ir kokybiskai smile.gif

Kaip tikri lietuviai- pigiai ir gerai biggrin.gif Manau, kad kalbant apie toki dalyka pirmuoju jusu issakytu kriterijumi nevertetu vadovautis...Po tokiu "pigiai" po to ir bedavojasi cia atejusios unsure.gif
As dariausi lupas pas Ella, super thumbup.gif Dabar spaliui esu uzsirasius virsutiniam vokui. Ir nesamones cia raso paie jos braiza, kad ryskus ir pan. schmoll.gif Kaip noresit, tai ir padarys- norit ryskiau, bus jum ryskiau, norit ne taip ryskiai, bus jum ne taip ryskiai biggrin.gif Man lupas padare idealiai, nei pridet, nei atimt bigsmile.gif As norejau, kad butu naturaliai, bet kad aisku matytusi, taip ir yra. Mano viena pazistama irgi yra dariusis pas kazkokia Natalija, man nepatinka, nesimato praktiskai to permanento pas ja g.gif O jai grazu, na ir i sveikata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 09 14, 12:38)
Visoje temoje tik apie tai ir kalbama... Jei tikrai domintės- skaitykitės. beto, nenurodėt nei savo miesto, nei kurioje vietoje jūs jo norėtumėte...

na jo, pavariau as cia neblogai smile.gif net paciai neaisku, o dar zmoniu patarimo prasau smile.gif Mat normaliai nei pasiskaityt, nei parasyt neimanoma, kai ant ranku be keliu dienu 2 menesiu vaikiukas isitaises smile.gif))
Tai vat, esu vilniete, labai noreciau permanentinio antakiu makiazo, nes is savu nuo mano inirtingo pesiojimo(NES TAIP LABAI GRAZU) beliko tik vargani siuleliai, ir niekaip neina ju atauginti tokio storio, kokio noreciau smile.gif kazin, ar galima savus kazkaip isgelbeti, nes spalva tikrai esu patenkinta smile.gif jeigu ne, tai noreciau...
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 09 14, 16:23)
Kaip tikri lietuviai- pigiai ir gerai biggrin.gif Manau, kad kalbant apie toki dalyka pirmuoju jusu issakytu kriterijumi nevertetu vadovautis...Po tokiu "pigiai" po to ir bedavojasi cia atejusios unsure.gif
As dariausi lupas pas Ella, super thumbup.gif Dabar spaliui esu uzsirasius virsutiniam vokui. Ir nesamones cia raso paie jos braiza, kad ryskus ir pan. schmoll.gif Kaip noresit, tai ir padarys- norit ryskiau, bus jum ryskiau, norit ne taip ryskiai, bus jum ne taip ryskiai biggrin.gif Man lupas padare idealiai, nei pridet, nei atimt bigsmile.gif As norejau, kad butu naturaliai, bet kad aisku matytusi, taip ir yra. Mano viena pazistama irgi yra dariusis pas kazkokia Natalija, man nepatinka, nesimato praktiskai to permanento pas ja g.gif O jai grazu, na ir i sveikata bigsmile.gif

na jo, manau siais laikais kaina tikrai nera paskutinis dalykas, kuriuo domimasi smile.gif be to kiek domejausi kaina grozio salonuose nuo 550 iki 700 smile.gif vat ir suprask smile.gifo Ella kur dirba? Vilniuje? Kazin kiek kainuotu antakius pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Va yra kainininkas:
http://www.elstina.l...makiazas-kainos
Atsakyti
sveikos, gražuolės 4u.gif skaičiau praėjusias temas, tačiau taip ir neradau atsakymo kur Šiauliuose galėčiau pasidaryti permanentinį makiaža? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2011 09 15, 00:19)
sveikos, gražuolės  4u.gif  skaičiau praėjusias temas, tačiau taip ir neradau atsakymo kur Šiauliuose galėčiau pasidaryti permanentinį makiaža?  unsure.gif

Šiauliuose labai gražiai daro Ingrida meistrė, ji dirba Sodžiaus kieme,, Valandėlė Sau,, kirpykloje.Super laba gražiai daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EIDA: 14 rugsėjo 2011 - 23:24