kava kaip kava. nieko ten dievisko, tiesiog patogu naudotis, nereikia plauti (isskyrus ta puoduka kur piena pasildo ir suplaka). arbata man neskani ir labai mazai jos, visiskai netinka tas aparatas arbatai gaminti.
Pritariu, kad kava kaip kava. Dieviska gali buti tiktai mana dangiskasisi maistas.

Norisi tiketi, kad si kava kokybiska, rinktine, neperdeginta...Juk ir fairtrade zenkla turi. Arbatos mazoka, o mano skoniui lietuviskos zoleles geriau - gal del pasirinkimo gausos. Gerai, kad kavos 17 rusiu...
mes turim nusipirke tuos 2 aparatus, viena naudojam kitas stovi supakuotas nereikalingas, jeigu nedarai verslo tai kur ta kita aparata deti? kaina ju labai didele, nelogiska, kad puodukas pienui tik vienas, o aparatai 2, parduoti kita, kam reikes be puoduko?
Smalsu, kodel pirkote du aparatus, jei neplanuojate verslo? Jei patiko kava ar aparato veikimo principas, tai juk galima kaip klientui isigyti viena aparata uz dvigubai ar net trigubai mazesne kaina? O del puoduko, tai manau gudrus marketologai sudeliojo toki rinkini...
del verslo, tai neapsimoka net bandyti. kompanijai jau 5 metai o dar vos tik kelios salys atidarytos, kompensacinis planas - binarinis, blogiausias koks tik gali buti (anot MLM Guru Randy Gage). kompanija europietiska, o neamerikietiska, reiskias ilgoje perspektyvoje verslui netinka, nera garantiju ir finansinio saugumo. <.....> lyderiu su patirtim tinklineje rinkodaroje irgi ten nesimato. is ko mokytis naujokui?
Del verslo tai laikas parodys kaip siai kompanijai ir jos distributoriams seksis. Kol kas atrodo, kad verta pasitikejimo ir yra kazkokios perspektyvos: kompanija kotiruojasi akciju birzose, sekmingai moka kompensacijas jau 5 metus tokiom salim kaip Norvegija, Svedija ar Suomija. Lietuvoje nauja ir planuoja plestis i kitas rinkas/salis, o esant binariniam planui tai ir tau naudinga. Beto, binarinis mazoje salyje (kai potencialiu verslininku/kolegu nera laaabai daug, o ir MLM pasirinkimas ne is desimciu, o is simtu) visai gerai, nes tiek virs taves esantys, tiek po tavimi esantys padeda plesti tavo grandi.
Kiek zinau vienas kitas lyderis (kazko pasiekes MLM) yra, bet jie siuo periodu, mano ziniomis, labai inike i administracinius, logistinius, oficialaus atidarymo salyje reikalus. Sutinku, kad gali buti, jog greitai bus per daug naujoku, kurie dirbs sugedusio telefono principu.