Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Nepareis, nesugrįš, nepabels į duris,
Nors iš skausmo ir plyštų širdis.
Amžinybėj tylioj jis ilsėsis ramiai,
Tik sapne kai kada aplankys.

user posted image

“Ir tai irgi praeis.” Kiek daug pasakyta šiais žodžiais! Kaip drausmina jie išdidumo akimirką! Kaip guodžia liūdesio metu! “Ir tai irgi praeis.”

Abraomas Linkolnas

Kartais, kai būna sunku, mums gali pasirodyti, kad laikas staiga sustojo. Po to mes visą laiką jausime skausmą, liūdesį ir neviltį. Nuo tada pradedame manyti, kad taip turi būti – kiekvieną minutę skausmas.
Tačiau mes turime prisiminti, kad linksminantis laikas prabėga greitai. Kai išgyvename neigiamus jausmus, kiekviena valanda atrodo kaip dvi. Bet ši valanda netruks amžinai. Taip pat ir kita. Sielvartas praeina lygiai taip, kaip ir laimė. Skausmas, kaip ir malonumai, pasibaigia. Niekas nelieka toks pat, niekas nesustingsta.
Viskas, ką mums reikia tuoj pat padaryti, – tai iškęsti dabartinį momentą. Mums reikia turėti stiprybės, kantrybės, tikėjimo ir būti tiesiog įsitikinusiems, kad šis momentas ir jo metu patiriami jausmai nesitęs ilgai. Laikas praeina, skausmas – taip pat.

Šiąnakt turbūt man reikia pagalbos, kad prisiminčiau, jog tai irgi praeis. Kaip aš galiu leisti Aukščiausiajai galiai padėti man?

ištrauka iš: Amy E. Dean Nakties šviesa. Vakaro meditacijos

Atsakyti
sveikos mergaites,

visiskai buvau jus apleidusi, nes gastroliavau po Paryziu mirksiukas.gif Bet dabar vel busiu istikima lankytoja bigsmile.gif
pirmiausiai, aciu tanler, uz naujus namucius 4u.gif Su meiles diena visas, atrodo ji tikrai bus nuostabi ....nors saltukas spaudzia, bet saulute sviecia thumbup.gif
Atsakyti
sveikinuosi naujuose namučiuose 4u.gif

Nledi,ačiū. Visad suvirpa širdis,kai mus prisimena ir aplanko...
Atsakyti

QUOTE(*ermita* @ 2011 02 14, 13:08)
sveikinuosi naujuose namučiuose 4u.gif

Nledi,ačiū. Visad suvirpa širdis,kai mus prisimena ir aplanko...

Kažkaip nuojauta kuždėjo, kad kažkur turi būt, o pasirodo, kad net toje pačioje eilėje, tik vyro pusbrolis per kelis kapelius toliau ilsisi verysad.gif

O šiaip mergaitės lyg ir ana temelė dar neužbaigta blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif Su meiles diena jus sveikinu wub.gif tanler aciukas uz naujus namuciukus smile.gif
Grazus orelis lauke , saulute sviecia kaip reikiant. O i mano namus saulute sviecia kaip reikiant, namuose taip silta ir gera lyg butu vasara, i termometra paziurejau kiek namie silumos o tai 25 silumos, katyte tik raitosi sau ant kilimo kur saule sviecia ir jai gera smile.gif Bet sake kad saltoka lauke ir vel ziema aplanke.
Atsakyti
Na dekui Tanler uz tema 4u.gif ziuriu jau prirasyta, gerai, kad ana pabaigem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 14, 14:39)
25 silumos?  bigsmile.gif  Pas mane - 18  biggrin.gif masina uzsikure tik is ustempimo, zandai nusalo, slidu ir vnzodziu.. ne kazkas  cool.gif

šaltoka ir pas mus, ryte -22 buvo, vos merginą išvijau į mokyklą biggrin.gif mašina jokių ženklų nerodė, tai lėkiau į darbą mikriuku. Bet pro langą vaizdelis tai labai gražus biggrin.gif
Tanler, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Tina, toks jausmas, kad tik kepi ir kepi ką nors saldaus, skanaus... biggrin.gif
Aš irgi vakar kepiau pyragą su obuoliais, bet įdomiausia tai, kad mano šeimyna nevalgo saldumynų su obuoliais, o šitą lapnojo ir vyras, ir mergaitė biggrin.gif thumbup.gif
Su meilės diena visas! Mylėkite ir būkite mylimos!
Atrodo, kad net gamta sveikina visus - taip smgiai saulutė šviečia...
Lina31, tik džiaugsmas ir laimė ateity - daugiau jokių tamsių spalvų 4u.gif Lauksime tavo žinutės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 14 vasario 2011 - 13:53
Taip pas mane 25silumos namie tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 14, 13:53)
Taip pas mane 25silumos namie  tongue.gif

aaaaaaa, namie biggrin.gif as maniau termometras lauko taip rodo tongue.gif pas mane namie tai nzn kiek silumos, bet vaikstau trumpom rankovem, silta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 14, 16:05)
aaaaaaa, namie  biggrin.gif as maniau termometras lauko taip rodo  tongue.gif  pas mane namie tai nzn kiek silumos, bet vaikstau trumpom rankovem, silta.  4u.gif

Namie , namie... smile.gif
Atsakyti
Yra meilė -sako ji graži.Tai tikriausiai tol.kol mes maži.Sako kai užaugi būna daug sunkiau,būkime mažyliais,bus patiems lengviau:)Su Šv.Valentino diena mielosios!!!!!!!!!!!
Atsakyti
SU MEILĖS DIENA VISAS JUS BRANGIOSIOS! MYLĖKIT IR BŪKIT MYLIMOS!

Stiprus apkabinimas naujoms angelų mamytėms console.gif būkit stiprios, laikas apgludins tuos smailius skausmo kampus...

Visai įsisukau į darbų verpetą...įlendu paskaitau kuo gyvenat, o kol perskaitau, tai parašyti nebelieka laiko blush2.gif stengiuosi žvelgti į priekį, stengiuosi gyventi ir bandau pajausti gyvenimo malonumus...sunku...be galo sunku...bet jaučiu kaip po milimetrinį žingsnelį vis žengiu į priekį...tačiau vis dar bijau svajoti...veju nuo savęs bet kokias svajas ir planus, nes baisu, kad svajonė vėl ims ir suduš į šukes verysad.gif

Kaip tavo sveikatėlės Tanler? mirksiukas.gif susigyvenot jau su pilvelio gyventoju? mirksiukas.gif
Atsakyti