Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

Auginame merginos, grožimės ir kuriame tokius grožius...
user posted image

Plečiame kolekcijas ir auginame kuo įdomesnias rūšis...
user posted image

Gražios spalvos, Skanūs čiliai, Ši tema tiems, Kas juos myli...

Žinoma, nepamirštame ir paprikųthumbup.gif

Ankstesnės temos:
1 tema
2 tema
3 tema
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 10, 14:30)
ne toks jau jis ir prisvilęs  4u.gif  nesikuklinki taip  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

o aš kai jau kilputės matosi, tai jau laikau išdygusiu ir keliu nuo radiatoriaus ant palangės, kuo anksčiau tuo geriau, tada ne taip ištįsta ax.gif

Pas mane irgi jau ant palangės stovi... Tik dar garsiai nerėkiu, kad išdygo, o tai dar visko gali būt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 vasario 2011 - 14:02
Ačiū už naują temą 4u.gif
Atsakyti
Gausiu as keliaut i seklu parduotuve. Neisdygo mano yolo wonder paprikytes. verysad.gif Gal dar islys bet jau abejoju. Nojaus seklu sejau,tai ir laukt ko gero neverta. Telimena visos beveik prasikale. Ech,gal dar spesiu ir kitas paprikas sudaigint,kitaip teks tik geltonas kramsnot. doh.gif
Atsakyti
o as snd pakartotinai pasejau ciliukus ir paprikas.ir dar balkoninius pamidorus.zesiu,kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 10, 20:26)
o as snd pakartotinai pasejau ciliukus ir paprikas.ir dar balkoninius pamidorus.zesiu,kas gausis g.gif

Viskas bus gerai, užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz naujus namus 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 10, 19:54)
aciu uz naujus namus 4u.gif  oro_buckis.gif

4u.gif I sveikata 4u.gif Plepekim mergickos, plepekim smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,ar tiesa,kad čiliukų negalima šalia paprikų sodinti,nes tos, saldžiosios, apkarsta? Kur jūs sodinat? Ar dera čiliukai/paprikos su pomidorais viename šiltnamyje? Ir gal kuri auginote paprikas "varpelius"? http://www.sodai.lie...om/Paprikos.htm Ar sunoko iki rudens?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA: 10 vasario 2011 - 22:26
pernai sodinau paprikas pomidoru siltnamyje vienoj pusej, o cilius kitoj pusej,skyre tik takelis...paprikos kaip paprikos...nesuastrejo jos g.gif
Atsakyti
AISTE !!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif nu kur mano gaidį atboginai.... doh.gif doh.gif doh.gif trinu akis ryte - negaliu patikėt.. lotuliukas.gif Et, lai kakarykoja...
Papildyta:
QUOTE(NIDA @ 2011 02 10, 23:18)
Mergaitės,ar tiesa,kad čiliukų negalima šalia paprikų sodinti,nes tos, saldžiosios, apkarsta?

Deja, greičiau atvirkščiai - aštrieji čili pipiriukai tampa nelabai aštrūs, o paprikoms dzin..kaip buvo saldžios, tai taip ir lieka. Aš sodinu čilius toliau, kitoje šiltnamio pusėje arba atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 11, 08:49)
AISTE !!!!!!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif nu kur mano gaidį atboginai.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  trinu akis ryte - negaliu patikėt.. lotuliukas.gif Et, lai kakarykoja...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti