Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 5 tema

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

J.Crew išparduotuvė

J.Crew albumėlis, norit įkelti realias nuotraukas reikia kreiptis slaptažodžio į Viltulka

J.Crew puslapis
Ankstesnė tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 08 vasario 2011 - 21:55
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 08, 20:39)
Spalva tai man patinka biggrin.gif Ryški thumbup.gif

Tik dydis doh.gif Nusigrybavau šį kartą doh.gif Kaip sasyska juose biggrin.gif

Ir gavau šį J.Crew sijonuką
user posted imageuser posted image
Mielas thumbup.gif
Su 98 klubais - 6 dydis pats tas.

Kaip manai, su 93cm klubais koki dydi reiktu sio sijono imti? Labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 08, 21:57)
Kaip manai, su 93cm klubais koki dydi reiktu sio sijono imti? Labai grazus wub.gif

Sakyčiau tau ir 2 tikti turėtų g.gif Na su 4 tikrai neprašautum biggrin.gif Pasiaurinti juk visada galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 02 08, 22:01)
Sakyčiau tau ir 2 tikti turėtų g.gif Na su 4 tikrai neprašautum biggrin.gif Pasiaurinti juk visada galima 4u.gif

O jis toks visas tiesus ane, kokio ilgio tau?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 02 08, 22:03)
O jis toks visas tiesus ane, kokio ilgio tau?

Taip tiesus. Man jis kelius dengia doh.gif Bet mano ūgis tik 165. Reikės manau šiek tiek pasitrumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 08, 20:09)
user posted image
/jcrew/medium.jpg[/img]

QUOTE(Lucrezia @ 2011 02 08, 21:29)
aš į šitą jau senokai seilę varvinu, laaabai man ji graži  wub.gif  o tikrai tokia pamažinta?  blink.gif

QUOTE(Laputa @ 2011 02 08, 21:59)
Tai jei dazniausiai tinka 0 dydis, reiktu imti 4?  4u.gif

Na, vienu dydžiu pamažinta, nes visas kelnes ir silko, ir tas languotas turiu 6, tad suknelės reiktų 8, normaliai neapžiūrėjus parašiau...turi ta juosta "užsikabinti',-tada gražiai sukrinta... o ne kaboti laisvai...mano 6-o dydžio juosta yra 44*2, mes su kaimynka nusprendėm, kad klubams 92-95, o pas mane tai 100
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 08, 23:16)
mano 6-o dydžio juosta yra 44*2, mes su kaimynka nusprendėm, kad klubams 92-95, o pas mane tai 100

aš su 92cm turbūt į 4-tą bandyčiau spraustis vis tik biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip nematau vyriškus kad kuri pirktų.. cool.gif rodau ką gavom, bent man tai super patiko! Eriukų vilnos, didintas dydžiu. Labai minkštas, lengvas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 08 vasario 2011 - 22:59
gavau situos
user posted image
user posted image

topas labai fainas, koks svelnutis smile.gif dydis xxs tiko, nesioju xs dazniausiai. o sijonas netiko, forma sitokia man greiciausiai tiesiog netinka, reiks turbut siaurint, gaila parduot smile.gif noriu, kad atrodytu taip, kaip pas manekene smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip sijono dydis, su kokiais klubais koki dydi emei? As tokio laukiu tik melyno ax.gif
O kas butent jame nepatiko? unsure.gif
Atsakyti
klubai mano kokie 86 man rodos.. 4u.gif emaiu xxs. jis storokas, pustas atrodo, isplatejantis i apacia, jis turbut varpelio formos kaip suprantu? o man reik tiesesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 02 08, 23:13)
klubai mano kokie 86 man rodos.. 4u.gif emaiu xxs. jis storokas, pustas atrodo, isplatejantis i apacia, jis turbut varpelio formos kaip suprantu? o man reik tiesesnio smile.gif

Sijono dydziai raidemis numeruojasi, bent jau taip buvo kai as pirkau unsure.gif Emiau 2 ax.gif
Atsakyti