Dalinamės patirtimi toliau
PIRMA TEMA
ANTRA TEMA
TREČIA TEMA
KETVIRTA TEMA
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 01, 21:04)
Geriau sakykit, ar įvyko didysis Itti Bitti apsipirkimas? Laukiu kas galėtų kompetetingai pasakyt, ar vaikštančiam vaikiukui Itti Bitti imt ar atprastukes, kurios kaip triusikėliai apsimautų..
Ne toks ir didelis, bet ivyko. As kaip tik uzsisakiau pabandymui ir Itti Bitti SIO, ir triusikelius atprastukes. Tai galesim isbande ir pasidalinti ispudziais
QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 22:26)
na ir aš ta pragapaofftopinsiu mūsų chicco naktipuodis, ergonomiškas su balneliu priekyje precialiai berniukams, mano vienintelis noras šikpuodžiui buvo toks, ...
Musu irgi chicco. Nera labai didelis tas puodukas, bet sedeti patogu ir balnelis priekyje tikrai aukstas, gal net aukstesnio ir nemaciau kol kas. Berniukams jis kaip tik.
QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 22:26)
beja pasigirsiu, jau antra diena vaikas nesunaudoja dieną nei vienos sauskelnės
Nu tai tikra beda tai kaip itti bitti bebandysit, kur visas sauskelnes desit, kam besiusit, oi kaip neidomu
aha, tikras nuostolis Meduoliai bus:) nebebus kaip smiki smaki pasipuikuoti:)
ėėėė, prašom nepavydėttt išbandysim tas šmikius šmakius ilgesnėse kelionėse nemanau, kad jau čia taip imsim ir taip staigiai atsisakysim sauskelnių nors būtų nuostabu, o visą garderobą parduotume nu airba mažu gal netyčia tai tada liktų kitam, nes kitą vaiką vėl taip pat auginčiau
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 10:05)
ėėėė, prašom nepavydėttt išbandysim tas šmikius šmakius ilgesnėse kelionėse nemanau, kad jau čia taip imsim ir taip staigiai atsisakysim sauskelnių nors būtų nuostabu, o visą garderobą parduotume nu airba mažu gal netyčia tai tada liktų kitam, nes kitą vaiką vėl taip pat auginčiau
vadinas, to ir palinkesim nuosirdziai
QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 21:26)
žiūrėk neturiu ką skalbt
Tuoj abstinencija ištiks
QUOTE(juurag @ 2011 02 02, 09:22)
vadinas, to ir palinkesim nuosirdziai
aga, prisimenant senas temas kažkuri mama jau prisikalbėjo taip
Chicco mes dukrai turėjom, tikrai pats fainiausias buvo, bet pasimetė kažkur, rusy neramdam, o aš neatsimenu, gal iš vis LT palikom. Sakot, nedidelis jis nuo 7mėn?
Tai einu ramia dušia ir užsisakau, atsiras senasis - nepamaišys, ane?
Emmm, bet jie rašo, kad nuo 18mėn?
juos rašo kad nuo 18mėn dėl to, akd nuo tada rekomenduoja pratinti prie puoduko čia tik mes tokios ankstyvos juokauju aišku, bet tikrai neperdidelis, mano vaikas dabar dar sveria tik 10kg niekada nebuvo labai stabus tik gimė 4kg o šiaip prie nedidukų
Mano vaikinas tai prie stambuoliu, tai mums parduotuveje to puodo parduot nenorejo, sako per mazas jis jums bus Bet mes vis tiek nusipirkom, sakem ne tete sedes gi
Na uz tokia kaina Coccinela isbandyt tikrai negaila, blogiausiu atveju po menesio, antro vis tiek bus geras
meduolia, kad geras turtas, t.y. sauskelnes, neprapultu veltui ir neistiktu abstinencija, linkim dar siai temai nepasibaigus pasigirti dviem bruksniukais
Na uz tokia kaina Coccinela isbandyt tikrai negaila, blogiausiu atveju po menesio, antro vis tiek bus geras
meduolia, kad geras turtas, t.y. sauskelnes, neprapultu veltui ir neistiktu abstinencija, linkim dar siai temai nepasibaigus pasigirti dviem bruksniukais
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 02, 11:10)
Tuoj abstinencija ištiks
Chicco mes dukrai turėjom, tikrai pats fainiausias buvo, bet pasimetė kažkur, rusy neramdam, o aš neatsimenu, gal iš vis LT palikom. Sakot, nedidelis jis nuo 7mėn?
o kur užsakinėsit? kur jų yra pirkti?
Jei jau ne į temą tai dar paklausiu, gal kuri turit parduoti bambukinių sauskelnių? Skelbimų temoj niekas nepasiūlė. Sveriam apie 8 kg.
vixiuke, aš turiu ir kanapines ir bambukines, galiu perleist, nes sportinis interesas neprarastas dar sportuoju ir naujas vis išbandinėju ania Gitulia?
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 02, 10:57)
o kur užsakinėsit? kur jų yra pirkti?
Jei jau ne į temą tai dar paklausiu, gal kuri turit parduoti bambukinių sauskelnių? Skelbimų temoj niekas nepasiūlė. Sveriam apie 8 kg.
Aš vokiečiuos gyvenu.. Bet kainą kokią radau - 4,15 vos nuo pagundos prisigobšuot išsisukau
O LT tai Čipoline pirkau
Aš sėdžiu ir laukiu spaudžių su replėm, ir dairausi, ką čia įklotams susikarpyt galima būtų..
QUOTE(,2011 02 02, 12:53)
Aš vokiečiuos gyvenu.. Bet kainą kokią radau - 4,15 vos nuo pagundos prisigobšuot išsisukau
O LT tai Čipoline pirkau
Aš sėdžiu ir laukiu spaudžių su replėm, ir dairausi, ką čia įklotams susikarpyt galima būtų..
O LT tai Čipoline pirkau
Coccinela, tai kad kaip supratau pas tave arsenalas sauskelniu ir iklotuku ne mazas? kiek viso vnt turi iklotu??
geriausias gerejas visgi yra bambukas/kanape, bet atliekamos medziagos turbut nelabai turi?