Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Sveikos,

Siandien nusipirkau is Avsistos matavimo menzureliu, termometra, tai jau tikiuosi pavykusiu gaminiu:)) Tik va is AN siuntinuka praziopsojau, tai tik pirmadieni galesiu atsiimt:) Kazkaip ziure ten po Kaledu vis nespeja atstatyt asortimento, po kelis vis daikletius tenka pirkt biggrin.gif

Del veido prausimo diskutavot - as kazkada rasiau, kad atradau juoduosius muilus, jie man labai tinka veidui ir nesausina. Dabar pasidariau prausikli is skystojo juodojo muilo, rasulo ir braskiu miletliu, tai ir paputoja, ir lengvai pasveicia. Nors buna vakaru kad tik vandeniu nusiprausiu, jei jokios dekoratyvines nenaudojau...

O del alieju kokybes - nors gerbiu Delona del ju visu prieskoniu ir kavu, bet aliejai nea.... As labai lengvai atskiriu is kvieciu gemalu aliejaus - ji dievinu labiausiai is KN. Jis toks sodrus ir tooookio skanaus kvapo, bet turejau is N.Barmunes - kvapas kazkoks man i skiedikli nese... Is Delonos, deja, panasiai, toks netai zuvies, netai kazko namaloniai cheminio... Is AN kvapas labai geras, bet KN kazkaip tamsesnis ir tirstesnis jis man atrodo. Bet kadangi KN labai brangus, tai naudoju is AN.
Atsakyti
Jei teisinga pamenu, sitoj temoje apie alijosius snekejom.
Radau info, kam idomu:
http://www.forum-aro...s/topic438.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 04, 17:02)
Jei niekas nepasikeitė, tai ekolinija prekes ima iš AN, taip,kad gaunasi tas pats, ar AN ar ekolinija smile.gif

O natura naturata kaip? Ten nepigu, bet apie ją nieko nekalbate. ax.gif Tai buvo pirmoji internetinė parduotuvė, kurią radau kai tik pradėjau domėtis. Paskui sužinojau vis daugiau.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 02 04, 19:07)
O natura naturata kaip? Ten nepigu, bet apie ją nieko nekalbate.  ax.gif Tai buvo pirmoji internetinė parduotuvė, kurią radau kai tik pradėjau domėtis. Paskui sužinojau vis daugiau.

As is ten juodaji afrikini muila perku, kaimyne pirko mango ir sviestmedzio - kokybe kaip iprasta, is tiesu ir neturetu buti prastesne uz tokia kaina... Mane is ten vilioja palmiu aliejus ir migdolu sviestas(butent, sviestas ne aliejus), bet labai jau kainos kandziojasi...
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2011 02 04, 01:11)
merginos sakes  doh.gif  skubejau siandien,tai vietoj argano aliejaus rozmarinu AE paakius patepiau  doh.gif  galvojau ir akys iskris  biggrin.gif  greit plaut pradejau,po ranka niliniu taukmedziu turejau,tai tuos pradejau tept  doh.gif  kol kas pasekmes normalios,bet kazin kaip toliau?  g.gif  nebusiu labai prisidirbus?

O kaip taip imanoma sumaisyti? As kazkaip neisivaizduoju.. g.gif Cia visai miegant turbut tik taip imanoma g.gif
Sitaip ir akis issideginti galima.. blink.gif
Atsakyti
Palomina, del to kremuko be emulsiklio, kuris man nesigavo, tai hidrolata pyliau po truputi, gerai issimaise 20 ml, bet sliukstelejau ir likusius 20 ml, nes jau buvau atmatavusi menzurelej, kurioje aliejus matavau, tai nebenorejau ispilti ax.gif
Dar pagalvojau, kad as per stipriai alieju su sviestmedziu isplakiau g.gif Gal reikejo ji tik issukti, perdaug neispurinant... g.gif Gal tada sviestmedis butu geriau hidrolata "sugeres".
Kadangi temoje uzvire diskusija apie kokybiskas/nekokybiskas prekes, tai noreciau ir as savo pastebejimais pasidalinti, gal kam pravers tokia info smile.gif
Siunciausi is www.akomaskincare.co.uk sviestus (tik nerafinuotus), aliejus, vaska, vitamina E. Ipakavimas tragiskas doh.gif Prekes tiesiog sudetos i dezutes. Vienas sviestmedzio maiselis nesandariai uzdarytas, etiketes sleivai kreivai uzklijuotos. Vitaminas E supiltas i plastikine dezute nuo kremo blink.gif tai spekit kiek as to vitamino E gavau.... viskas isbege, deze permirkus, alieju bonkutes isteptos.... Ant alieju galiojimo data nurodyta 12 m, 24 m, o kada jie supilstyti ir nuo kada ta galiojimo laika pradeti skaiciuoti, tai neaisku. Del paciu prekiu kokybes kolkas nieko blogo pasakyti negaliu, lyginau migdolu al. su pirktu is AromaZona, tai skirtumo nepastebejau.
Del prekiu is www.aroma-zone.com nieko blogo pasakyti negaliu thumbup.gif Supakuota puikiai, deze uzpildyta tokiais "ale kukuruzais" biggrin.gif kad niekas nesibaladotu, buteliukai susukti i spec. maisiukus. Kiekvienas smulkmena atskitai supakuota, tad jei kas nors issilietu - nesugadintu kitu prekiu. Etiketes labai issamios, gaila kad tik prancuzu kalba biggrin.gif nurodyta supilstymo pilna data ir iki kada galioja (irgi pilna data).
Is lietuvisku parduotuviu kolkas nieko nepirkau, nes uzsienyje pigiau thumbup.gif

Dar turiu klausima 4u.gif Mama parveze is Egipto stai tokiu alieju, kitoje buteliuko puseje uzrasyta AROMA OIL. Tai kaip suprantu cia tik namu kvepinimui galiu sunaudoti g.gif Bandziau ju psl. info ieskoti, bet nieko neradau, informacinio lapuko is tos gamyklos mama irgi jokio nepaeme. As jos prasiau skaniu eteriniu alieju, ji galvoja, kad tokius ir nupirko. Kvepia tai labai skaniai, ypac mango aliejus, bet ar galiu tokius kremu gamybai naudoti?

user posted image
user posted image
Atsakyti
Iš SUVA užsakymas jau padarytas?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 05, 10:48)
Iš SUVA užsakymas jau padarytas?

vakar jie man neatrase, tai kol kas dar ne
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 02 05, 11:27)
vakar jie man neatrase, tai kol kas dar ne

o galima užsisakyti pvz. 2 matav. cilindrus, 1 piltuvėlį ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 05, 11:51)

Tai turbut galima smile.gif as nesidomejau siomis prekemis. Ju kataloge buna parasyta, ar uzsakant tam tikra preke taikoma minimali uzsakymo suma (pvz. 50 Lt). Rudo stiklo indukams/stiklainiukams tas galioja, del kt. prekiu - neatkreipiau demesio...
I savo uzsakyma siu prekiu nenoreciau itraukti blush2.gif manau man ir su 10 merginu atsirokuojant stiklainiukus uzteks rupesciu.
Gal kas kitas apsiimtu organizuoti cilindru/piltuveliu pirkima cool.gif

Nezinau kas kurs nauja tema, bet siulyciau SUVOS psl. itraukti kaip nuoroda, kur pigiau galima induku nusipirkti (gal su laiku daugiau bendru pirkimu ivyktu) mirksiukas.gif
T.p. ta kinieciu psl. kur svarstykles pigiau, nes pati saziningai nagrinejuosi/konspektuojuosi temas nuo pat pirmos, tai sios nuorodos tiesiog pasimeta tarp visos informacijos.

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 05, 13:51)

Etama, aš jiems rašiau emailą aną savaitę, nes irgi noriu matavimo indelių, piltuvėlių ir štai ką jie man atrašė:

Sveiki,

Priede prisegu komercinį pasiūlymą Jūsų nurodytoms prekėms. Indelių kainas nurodžiau perkant pakuotę (72 vnt.) ir perkant vienetais. Taip pat abiejų galimų dangtelių kainas. Matavimui pasiūliau stiklinius ir plastikinius cilindrus. 0,5ml padalą turi 25ml cilindrai, esame stiklinius užsakę ir turėtume gauti kitą savaitę ar dar po kelių. Visas kitas nurodytas prekes šiai dienai sandėly turime.

Kaip minėjau telefonu - minimali užsakymo suma mūsų įmonėje 50,00 Lt. Jei susidaro mažesnis užsakymas traukiamas 10,00 Lt + PVM mažo užsakymo aptarnavimo mokestis.

Taigi šiuo metu jie neturi stiklinių matavimo cilindrų. O prisegtame komerciniame pasiūlyme jų kainos tokios:

02 013820203G - 13.5Lt Šiuo metu neturi, sakė bus po 3-5 savaičių
02 013820204G - 14.30Lt
18 2571 - 8.95Lt
18 2572 - 10.50Lt

Šiuos kodus suvesk jų svetainėje ir pamatysi kaip atrodo prekės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 05, 13:30)
Etama, aš jiems rašiau emailą aną savaitę, nes irgi noriu matavimo indelių, piltuvėlių ir štai ką jie man atrašė:

Man tai reiktų 1vnt.: 18 145
1-2vnt. 18 2560 ir 18 2561
Ir kelių pipečių-18 334 ar 18 315

jei nėra daug reikalų (gal tiesiogiai per e-mail susirašinėji), parašyk jiems dėl šitų prekių kainų ir kokiais kiekiais reikia pirkti, tiesiog nukopinti gali ir tiek, nes aš bandžiau eiti prie prekės į užklausas, tai kiekv. atskirai reikia klausti, dar įm. pavad. suvesti doh.gif
Atsakyti