O šiaip kokia jūsų nuomonė apie tokius čiužinukus, žinau, kad dar būna grikių lukštų čiužinukai. Parašykit kokius naudojat, kokie privalumai ir trūkumai.

Ir visi miegam ant grikiu lukstu pagalveliu. Man tai labai skaudedavo nugara, spranda, nusipirkau sita pagalve ir jau ta pacia nakti normaliai issimiegojau. Pasibaige ir nugaros skausmai. O dar vienas didelis privalumas, kad sitos pagalves ausies nenuspaudzia, o kai karsta tai galva nekaista. Vaikui tai ypac svarbu. O dar ir neprasmenga i pagalve ir nosytes neuzgula. Tik vaiko pagalves puse nupyliau i kita maisa, padariau zymiai zemesne. Kai reiks papildysiu su laiku.
O va, užvakar mažiui nupirkom kokosinį čiužinuką (tik dar apipjaustymo procedūros neatlikom ;D), tai susiraičius ir aš pagulėjau, žinote laaaabai patiko ir tą patį pagalvojom, o ar suaugusiems tokių būna? Man jis patiko tuo, kad neminkštas, bet ir ne per kietas, o toks koks reikia. Dar vienas pastebėjimas, kad jau pirmą naktį mūsų sūnelis išmiegojo ramiai... ir vienas, nes taip tai būdavo užmiega su mumis, tada jį perkialiam į jo lovytę, o naktį, kai sugalvoja, tai vėl pas mus atkeliauja, o tada baisiai tingisi vėl perdėti, taip ir miegam susispaudę