Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 11:18)

zibute 77 , labai gražus tortas  wub.gif , asmeniškai man jų netrūksta ( gėlių )...skonio reikalas .

labai dekui uz ivertinima- jis tikrai man svarbus, nes vis stengiuos ir rodos vis kazkas ne taip . Sis tortas siaip dekingas tuo, kad jame tie kringeliukai yra, jie labai paslepia trukumus visus smile.gif
eisiu dabar uzrietus nosi smile.gif
Atsakyti
zibue77 , va šitai ir yra šito torto puošmena , dar juosta ....na gal dar būtų tikusios , nedidukės svarovskio akučių sagės kaspinukų vidurį ...bet nebūtina , tikrai paprastas , bet elegantiškas tortas , išsimetus google elegant cake , tokių rasi pilna .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 12:15)
zibue77 , va šitai ir yra šito torto puošmena , dar juosta ....na gal dar būtų tikusios  , nedidukės svarovskio akučių sagės kaspinukų vidurį ...bet nebūtina , tikrai paprastas , bet elegantiškas tortas , išsimetus google elegant cake , tokių rasi pilna .

tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 01 31, 01:17)
Pasirodau ir aš saviškius 'šedevrus'  blush2.gif  Rodau tam, kad gaučiau gerą spyrį ir išmokčiau kruopštumo. Na kol kas nesigauna dailiai ir kruopščiai. Jau čia jūs tokių šedevrų pridedat,

gražu wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 01 31, 01:49)
jeigu kada nors pasitaikytų mano kelyje, net nežinočiau kaip elgtis su tokiu  biggrin.gif

ant menčių ir viskas cool.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 12:48)

Čia paskutinis šią savaitę , tortukas mažam dinozauriukui .....

fainuolis koks.. wub.gif Bet Tu ir išradinga.. mega_shok.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 01 31, 13:27)
paptastas, nieko ypatingo, bet man jis buvo mielas, tai pirmas tortas kuriuo tikrai dziaugiaus galutiniam rezultate,tad atiduodu jusu teismui.

NUOSTABUS TORTAS wub.gif wub.gif na tikiuos, kad ne raudonas rožes užvarvolino biggrin.gif , o kokias nors paprastus mielus žiedelius..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 31, 13:36)

fainuolis koks..  wub.gif  Bet Tu ir išradinga.. mega_shok.gif

O tu nepameni iš kur tas dinazauriukas ? rolleyes.gif ....iš paskutinio žurnalo , kur ėmiau , kai atvežei prekes mirksiukas.gif...dar sakiau : " na aš vis tiek jį nulipinsiu " .
Atsakyti
Laba diena, gal galėtų kas nors parašyti pastiliažo receptą pradedančiajai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 01 31, 14:55)
Laba diena, gal galėtų kas nors parašyti pastiliažo receptą pradedančiajai?  4u.gif

http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 31, 15:00)

Papildau http://www.supermama...?...&p=30611490

Atsakyti
Cipciuk, noriu paklausti keliu dalykeliu apie sita tortuka, nu pasaiskas jis man wub.gif

user posted image

Ar gelytes su tokiom formelem spaustos? Nesu tortu puoseja, tai man visos formeles panasios, bet butent sito torto gelytes tai kaip tikros wub.gif

user posted image

Ir is ko drugeliams usiukai padaryti? Is vieluciu?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip , su šitais ramunių įspaudais , bet dar lapelius , su dantų krapštuku , perridenu ( kaip darytum kvalboniuką ) , tada jie nebūna kaip lepšiai , o išsilenkia , o nosiukuose , kuokeliai gėlių viduriukams daryti , perkirpti pusiau .

Šitas tortukas ir man mielas , švelnus labai .
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 31, 11:27)

paptastas, nieko ypatingo, bet man jis buvo mielas, tai pirmas tortas kuriuo tikrai dziaugiaus galutiniam rezultate,tad atiduodu jusu teismui.

Labai labai labai wub.gif genialumas paprastume drinks_cheers.gif
Atsakyti
zibute77, super tortas wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 01 31, 14:36)

ant menčių ir viskas  cool.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 15:35)
Taip , su šitais ramunių įspaudais , bet dar lapelius , su dantų  krapštuku , perridenu ( kaip darytum kvalboniuką ) , tada jie nebūna kaip lepšiai , o išsilenkia , o nosiukuose , kuokeliai gėlių viduriukams daryti , perkirpti pusiau .

Šitas tortukas ir man mielas , švelnus labai .

man dar labai labai patiko drugelių ūsai wub.gif jie drugeliams tokio grakštumo prideda wub.gif
Atsakyti