Sveikos, susitinkam jau antroje temoje
Marginam, tariamės, rodomės toliau
Pirmosios temos įkvėpėja (naiste777) - ačiū jai
Dar visų įkvėpėjas - paltukas
Mūsų pabaigti margučiai
Meskute231
Hemetra
Luana
Mamytė uogytė
Bitelė
Romap
Mama-gita
Dar tikrai yra pabaigus Forget, bet jos prašymu foto į pirmą puslapį nededu - kitoj temoj įdėsim, jei nepasidarys kitų foto
atsiprašau, jei kas nors savo darbo nepamatys pirmam psl - labai skubėjau atidaryt temą, galėjau ką nors ir praleist
Pirmoji tema
Ai, kitų foto taip ir nepadariau
Kažkuri narė, daug klausimų turėjo pasirodyk, patarsim nes aš ją ardžius tiek kartų, kad....
Kažkuri narė, daug klausimų turėjo pasirodyk, patarsim nes aš ją ardžius tiek kartų, kad....
Nauja tema Graziu darbu visoms
Jau kaip gražu...
O paltukas koks Gal kur nors yra jo schemutė, ar reikia improvizuoti?
O paltukas koks Gal kur nors yra jo schemutė, ar reikia improvizuoti?
aš irgi bangeliuoju tik gal kiek kitokią suknutę.
va tiek turiu paskutįkart fotkinta. realiai tamsesnė ir jau rankoviukai yr
va tiek turiu paskutįkart fotkinta. realiai tamsesnė ir jau rankoviukai yr
Spalvos, tai kaip mano
Labai graži, ypač liemuo
Labai graži, ypač liemuo
bandau nusimegst ir as suknele, bet teko ardyt per plati gavosi.klastingas rastas pradeda banguotis ir nebeaisku....
cia viena idejos
cia viena idejos
[quote=Romap,2010 12 23, 13:25]
Kadangi ir aš susirgau margumo liga, tai va rezultatas - tunika....
Cia daug nerealiu graziu yra!
As noriu paklaust, numezgiau marga dali tunikai, o kaip pereinate prie vienspalvio lygiojo rasto? Ar siaurinate ar tiesiog visas esamas akis mezgat? Pas mane tokie kaip pasiputimai gaunasi tose vietose kur margi trikampiai baigesi... Ar aiskia parasiau?
Kadangi ir aš susirgau margumo liga, tai va rezultatas - tunika....
Cia daug nerealiu graziu yra!
As noriu paklaust, numezgiau marga dali tunikai, o kaip pereinate prie vienspalvio lygiojo rasto? Ar siaurinate ar tiesiog visas esamas akis mezgat? Pas mane tokie kaip pasiputimai gaunasi tose vietose kur margi trikampiai baigesi... Ar aiskia parasiau?
štai mano margutes pradzia
Sveikos merginos
Kokiu groziu cia primezgusios, prinerusios visu savaip grazios, nors atrodo panasiai megztos, bet rezultate visos skirtingos
vikses labai isskirtine, kitokio margumo, labai elegantiska
As irgi atnesu nors ne suknute, bet manau prie margiuku temos tiks Pamaciau kaip Tiklis neria savo dukrytei paltuka, labai patiko ir "nuziurejau" marginimo ideja Stai kas gavosi
Kokiu groziu cia primezgusios, prinerusios visu savaip grazios, nors atrodo panasiai megztos, bet rezultate visos skirtingos
vikses labai isskirtine, kitokio margumo, labai elegantiska
As irgi atnesu nors ne suknute, bet manau prie margiuku temos tiks Pamaciau kaip Tiklis neria savo dukrytei paltuka, labai patiko ir "nuziurejau" marginimo ideja Stai kas gavosi