Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-11

QUOTE(linette @ 2011 01 19, 15:08)
nu jau taip skaniai nuskambėjo  biggrin.gif , jei galima prašau receptuku pasidalint , ir jei kas pakoreguota prašau paminėt ax.gif, kartais pataisymai labai liuks būna , peržvelgiau paskutiniu temų sarašą nu nemačiau tokio


Savininke tuoj ikels smile.gif ten ne tortas, o jega thumbup.gif
Atsakyti
Taip aš naudoju tamsią karališką kakavą , perku Urmo bazėje 11 sandelį , ir pačiame turguje prieskonių skyriuje , todėl biskvitas tokios spalvos , ji dvigubai tamsesnė nei paprasta kakava ir kvapas jos šokolado .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 sausio 2011 - 15:32
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 19, 15:27)
GRILJAŽINIS TORTAS

Kepdama rėmiausi cipciuko receptu, bet kai ką keičiau atsižvelgdama į kirbes patarimus ir aišku, savo nuožiūra padariau kai kuriuos pakeitimus wink.gif ačiū abiems mergaitėms už nuostabų tortą wink.gif


Galiu tik pasakyt tiek, kad tai tikras griliazinis tortas!

Tik as kepu rafaello biskvitus, puse teslos balta pasidarau, kita puse su kakava. O siaip jei mase dengiu, ar grietinele, tai i kiekviena sluoksni gausiai priberiu griliazo thumbup.gif oij, net seile tysta...
Atsakyti
Man jau nutyso perskaicius....
Atsakyti
Tortas "Slavianka"

Biskvitas:
6 kiaušiniai
150g cukraus
150g miltų
30g krakmolo

Viską sumaišom,dalinam į tris dalis,kepam 10 min. 200 laipsniu temperatūroje.

Kremas:
170g kondensuoto pieno
70g vandens
2 kiaušinių tryniai
280g sviesto
60g chalvos
vanilės

Užvirinam kond.pieną su vandeniu,pilam išsuktus trynius,verdam iki tirštos masės.Košę atvėsinam ir išsukam su sviestu,įdedam chalvos su vanile.

Kond.pieną galima pakeisti 120g pieno ir 90 cukrum,ką aš ir dariau.
Atsakyti
ačiū merginos už receptą 4u.gif tikrai bus išbandytas , nes ir skamba ir atrodo labai skaniai biggrin.gif , nu aš itk gal ne visai protingą klausimą turiu , recepte parašyta cukrų kaitint kol išsileis , tai jo nereikia kaitint kol spalvą pakeis t.y. karamelizuosis g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
siaip i grilijazinio torto krema ta kur nuo senu laiku dedama marmelado,smulkinto grilijazo
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2011 01 19, 16:05)
siaip i grilijazinio torto krema ta kur nuo senu laiku dedama marmelado,smulkinto grilijazo


Netruksta kazkaip to marmelado ten...
Atsakyti
kuria para griliazas skaniausias?
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 01 19, 16:08)
nu jau taip skaniai nuskambėjo  biggrin.gif , jei galima prašau receptuku pasidalint , ir jei kas pakoreguota prašau paminėt ax.gif, kartais pataisymai labai liuks būna , peržvelgiau paskutiniu temų sarašą nu nemačiau tokio

Prasom
SLYVOS SOKOLADE
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 19, 16:27)
GRILJAŽINIS TORTAS



Kokio diametro tortas gavosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 01 19, 17:01)
ačiū merginos už receptą 4u.gif  tikrai bus išbandytas , nes ir skamba ir atrodo labai skaniai  biggrin.gif , nu aš itk gal ne visai protingą klausimą turiu , recepte parašyta cukrų kaitint kol išsileis , tai jo nereikia kaitint kol spalvą pakeis t.y. karamelizuosis g.gif
ačiū 4u.gif


širdele, kol jis visas išsileis - jis ir automatiškai karamelizuosis, plius įdėjus sodos dar biški pakaitinsi (pabrėžiu, kad nesudegint, jei plona keptuvė - reik nukelt nuo ugnies sodos įdėjus, o jei stora - dar minutę pakaitint ir maišyt maišyt) 4u.gif

QUOTE(ausreka @ 2011 01 19, 17:05)
siaip i grilijazinio torto krema ta kur nuo senu laiku dedama marmelado,smulkinto grilijazo

tai, kad ten ir taip be proto saldu, tai marmelado kaip ir tikrai nebereikia schmoll.gif o jei dar griljažą dedi į visus sluoksnius....

QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 17:35)
kuria para griliazas skaniausias?


tu apie ką? apie patį tortą, ar apie griljažą :bigsmile patį grijažą mano chebra jau tą pačią dieną laužė ir laižė lotuliukas.gif o tortą valgėm sekantį vakarą wub.gif šiaip, man visi tortai skaniausi susistovėję ax.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2011 01 19, 17:47)
Kokio diametro tortas gavosi?  4u.gif

24 cm wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 19 sausio 2011 - 17:10
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 19, 18:08)
tu apie ką? apie patį tortą, ar apie griljažą :bigsmile patį grijažą mano chebra jau tą pačią dieną laužė ir laižė lotuliukas.gif o tortą valgėm sekantį vakarą wub.gif

apie torta smile.gif
aciu
Atsakyti