QUOTE(linette @ 2011 01 19, 17:01)
ačiū merginos už receptą
tikrai bus išbandytas , nes ir skamba ir atrodo labai skaniai
, nu aš itk gal ne visai protingą klausimą turiu , recepte parašyta cukrų kaitint kol išsileis , tai jo nereikia kaitint kol spalvą pakeis t.y. karamelizuosis
ačiū
širdele, kol jis visas išsileis - jis ir automatiškai karamelizuosis, plius įdėjus sodos dar biški pakaitinsi (pabrėžiu, kad nesudegint, jei plona keptuvė - reik nukelt nuo ugnies sodos įdėjus, o jei stora - dar minutę pakaitint ir maišyt maišyt)
QUOTE(ausreka @ 2011 01 19, 17:05)
siaip i grilijazinio torto krema ta kur nuo senu laiku dedama marmelado,smulkinto grilijazo
tai, kad ten ir taip be proto saldu, tai marmelado kaip ir tikrai nebereikia
o jei dar griljažą dedi į visus sluoksnius....
QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 17:35)
kuria para griliazas skaniausias?
tu apie ką? apie patį tortą, ar apie griljažą :bigsmile patį grijažą mano chebra jau tą pačią dieną laužė ir laižė
o tortą valgėm sekantį vakarą
šiaip, man visi tortai skaniausi susistovėję
QUOTE(*AMRI* @ 2011 01 19, 17:47)
Kokio diametro tortas gavosi?
24 cm