Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(urba @ 2011 01 11, 14:24)
Prasau atsakykit 4u.gif Nes juk nuo 2metu jokiu ismoku niekas (isskyrus 97lt.nemoka).

galit grįžt anksčiau, darbdavy turit įspėt prieš dvi savaites iki grįžimo datos (neanksčiau). Bet kur žadat grįžt, jei įmonė veiklos nevykdo? unsure.gif

Sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 21 gegužės 2011 - 13:54
QUOTE(*ninia* @ 2011 01 11, 15:37)
galit grįžt anksčiau, darbdavy turit įspėt prieš dvi savaites iki grįžimo datos (neanksčiau). Bet kur žadat grįžt, jei įmonė veiklos nevykdo?  unsure.gif

Man irgi tokia mintis kilo 4u.gif Be to ir po 97 lt negausit,nes moka tik iki 2 metu.
Atsakyti
JOLANCIUK, ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, va as irgi susidursiu su tomis paciomis bedomis... pirmad eisiu rasyt prasyma kad nutraukt vpa ir griztu nuo vasario 1d, bet direktore liepe ieskotis kt darbo, ale mano darbai isdalinti, imone pertvarkyta, man nebebus ten ka veikt... ziuresim ka snekesim toliau, nes nesinoretu nei bartis, bet durnes vietoj likt taip pat... buvau DI tai ten ir sako negali atlkeist ir fsio... kazi ka imones advokatai galetu pasiulyti direktorei, ta prasme kaip jai elgtis su manim jei manes netenkina tik kompensacija plg darbo staza? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo to-o-ma: 11 sausio 2011 - 16:06
QUOTE(to-o-ma @ 2011 01 11, 16:05)
Sveikutes, va as irgi susidursiu su tomis paciomis bedomis... pirmad eisiu rasyt prasyma kad nutraukt vpa ir griztu nuo vasario 1d, bet direktore liepe ieskotis kt darbo, ale mano darbai isdalinti, imone pertvarkyta, man nebebus ten ka veikt... ziuresim ka snekesim toliau, nes nesinoretu nei bartis, bet durnes vietoj likt taip pat... buvau DI tai ten ir sako negali atlkeist ir fsio... kazi ka imones advokatai galetu pasiulyti direktorei, ta prasme kaip jai elgtis su manim jei manes netenkina tik kompensacija plg darbo staza? g.gif

Jūs tik nieko nepasirašinėkit.... 4u.gif
Atsakyti
Į darbą grįžti neketinu, kada apie tai pranešti darbdaviui ar pasibaigus vaiko auginimo atostogoms ar anksčiau?
Ar galiu tikėtis išeitinės kompensacijos, jei išeinu savo noru? Dirbus nuo 2002 iš kuriu, 6metai VA atostogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torasama: 11 sausio 2011 - 19:45
QUOTE(torasama @ 2011 01 11, 19:42)
Į darbą grįžti neketinu, kada apie tai pranešti darbdaviui ar pasibaigus vaiko auginimo atostogoms ar anksčiau?
Ar galiu tikėtis išeitinės kompensacijos,  jei išeinu savo noru? Dirbus nuo 2002 iš kuriu, 6metai VA atostogos?

Pries 2 savaites iki isejimo turit pranest darbdaviui.
Kompensacija nepriklauso, jei nutrauksit darbo sutarti savo noru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2011 01 11, 20:42)
Ar galiu tikėtis išeitinės kompensacijos,  jei išeinu savo noru? Dirbus nuo 2002 iš kuriu, 6metai VA atostogos?

gausit tik kompensacija uz nepanaudotas atostogas,jei neisnaudojot ju.
Atsakyti
QUOTE(to-o-ma @ 2011 01 11, 17:05)

Nu man irgi idomu, manau gali jums prastovas forminti iki kol sueis 3m. vaikui, o tada tik pgl staza kompensacija. Bet galit siulyti kompensacija pgl staza+neisnaudoti atostoginiai+prastovos x12 men. Manau cia maximum, bet gal rasit kompromisa. Man irgi tas pats laukia, tad duokit zinoti, ka jums ten siulys...
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2011 01 11, 19:48)
Pries 2 savaites iki isejimo turit pranest darbdaviui.
Kompensacija nepriklauso, jei  nutrauksit darbo sutarti savo noru  4u.gif

O tai kokiu atveju yra mokama išeitinė kompencacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2011 01 12, 20:35)
O tai kokiu atveju yra mokama išeitinė kompencacija?  g.gif

saliu susitarimu arba,kai darbdavys jus atleidzia ne del jusu kaltes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 01 11, 14:53)
Man irgi tokia mintis kilo  4u.gif  Be to ir po 97 lt negausit,nes moka tik iki 2 metu.

Kiek zinau nuo 2m. iki 3m. moka 97lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ninia* @ 2011 01 11, 14:37)
galit grįžt anksčiau, darbdavy turit įspėt prieš dvi savaites iki grįžimo datos (neanksčiau). Bet kur žadat grįžt, jei įmonė veiklos nevykdo?   unsure.gif

O jei pranesiau pries 7d.?? Nu o ka daryt? jei nesuteiks darbo , tada galim abipusiu saliu susitarimu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urba: 13 sausio 2011 - 09:43