QUOTE(EyesOfAzure @ 2011 01 11, 17:23)
Sveikutes
Ka tik is centro, labai bijojau...bet nei patiko, nei atvirksciai...kalba bent zmoniskai, suprantamai...ne kaip mano seimos gydytoja, kuri net siuntimo duot nenorejo
noriuzako Psichoterapeute norejo guldyt, bet juk mokslu kruva ir praleist negaliu, tai susitarem, kad lankysiu dienos centra 2k per savaite, jei nepageres vasara guldys
arbataa o tu pas kuria psichoterapeute 1aukste? ar pas kita? (nzn kaip cia be vardu paklaust) del valgymu ir planelio irgi nzn, kankina abejones, suprantama kad organizmui reikia priprast prie maisto virskinimo, kad metabolizmas ir visos kitos organizmo funkcijos atsisatytu reikia laiko ir nemazai...girdejus esu kad puse metu valgant atsistato sotumo/alkio jausmas ir pan.
Laikysiuos kiek galesiu, bet baisu...baisu, net ne priaugtas kg, o kad cia paskutine viltis ir jei nepavyks reikes visa gyvenima taip nugyvent...o as tokio gyvenimo nenoriu...
na taip, 1aukšte, tamsūs plaukai. o manai pirmam tik viena ir dirba?
normaliau to plano laikausi 3dieną.. o įsivaizduok prieš tai lyg irgi laikiausi, bet dar plius vakarais keletą kartų persivalgiau.. tai gavosi, kad vos ne dvigubai kiek reikia per dieną suvalgiau.. išsigandau ir padoriau pradėjau plano laikytis.
bet aš porcijas numažinu, užkandžius praleidžiu.. na tikrai, man atrodo, kad aš čia teisi. šiuo metu sesija, todėl visas laikas ir praleidžiamas prie kompo mokantis, nueinu tik į vonią, iki šaldytuvo ir kokius du kartus per sav. į univerą.. viskas.. o juk, manau, planas pritaikytas vidutinio aktyvumo žmonėms.
Papildyta:
QUOTE(noriuzako @ 2011 01 11, 17:27)
Na as jau valgau, daugiau maziau pagal ta plana nuo liepos - du menesiai is ju praguleti VSC... Nezinau, man tas alkis sotumas nesusireguliaves kol kas pietus vis atrodo per dideli, kai emocijos uzeina, uzplaukia alkis... Negaliu dabar uzejus didele itmpa... nezinau ka daryt, jau dvidesimt minuciu po kambariuka svao ratais vaikstau, lig kyla rankos eit persivalgyt, norisi vemti, lig imt peiliuka... nezinau, toks jausmas, kad isprotesiu... nekenciu jo, vakar begau i biblioteka univere, mokytis... meginsiu turbut ir dabar ta pati daryt, jei pavyks... grynas begimas nuo saves... negaliu... Nenoriu taip visa laika gyventi
kaip suprantu, tu ir vėl nori kažkiek svorį sumažinti.. o nenorėtum besilaikydama plano tiesiog daugiau pradėti sportuoti. juk tikrai padeda. nors svoris gal ir nepasikeistų, bet riebalai į raumenis pavirtę apimtis tikrai sumažintų. (hmm taip sakau, atrodo, pati taip negali sugalvoti.. bet tiesiog manau, kad iš tiesų kas paprasta, tas ir pasiteisina)
juk vis tiek po tų dviejų mėnesių pajautei lengvumą, jautiesi šiek geriau, sveikiau, ar ne?..