Na ta tada viskas aisku, kodel jumis taip gerai rupinosi

dauguma mamyciu, kurios raso atsiliepimus, tikrai nepriduria, kad buvo arba pinigeliu duodama, arba kitais budais atsilyginama... siaip sau ten tikrai niekas labai nesirupina per daug ir neklausineja. Pas mane sesute i palata uzejo paklaust, ar pakeiciau pampersa, tik velai vakare, nors pasigimdziau anksti ryte. Per vizitacija buvo vaika viena issinese, nes mane tuo tarpu perkelinejo is pirmo auksto palatos i palata antrame aukste, todel man net niekas ir neparode, kaip tam vaikeliui ir uzpakaliuka nupraust ar sauskelnytes uzdet. O paskui dar sesute visa nepatenkinta burbejo, kad as cia daugmaz nesirupinu..
Dabar mano akimis gal irgi taip pasirodytu, o tada po gimdymo buvau labai pasimetusi, vis laukiau, kol kazkas ateis papasakot, kaip ir ka daryt, nes paciai buvo silpna, svaigo galva, ziauriai skaudejo susiuvimus. Bet cia galioja nuostata, kad pati turi vaiksciot po koridorius, ieskot sesuciu ir prasyt pagalbos. Mano giliu isitikinimu, visgi taip neturetu buti gimdymo namuose. Juk tam as ir gimdau istaigoj, o ne miske, kad butu suteikiama kazkokia parama, pasirupinama, palengvinamas visas procesas. Nemanau, kad butu didele tragedija sesutems, jei jos uzeitu kas keleta valandu pasiteiraut, ar viskas gerai, ar ko netruksta...
as atsidekojau po gimdymo tik akuserei ir gydytojai. Tai padejo visas sitas reikalas tiek, kad ateidavo i palata paklausti, ar nereikia nuskausminamuju, o pries isvykstant gydytoja apziurejo kaip gyja susiuvimas, nes buvau kirpta. Kaimyne su savo gydytoja taresi kai gimde ir pinigus zymiai didesnius mokejo, bet nepastebejau, kad butu kazkaip ypatingiau ja rupinesi. Tik tiek, kad visad labai daug sypsojosi

Taip, kad dar ir nuo paciu gydytoju, matyt, priklauso