Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(Milasa @ 2009 09 26, 13:52)
sveikos,
sakykit o gal zinot kaip daromas si toks dalykas, tai butu lubos su keliais ale auksciais, kaip padaryti toki dalyka? pvz. pas mus yra gipsokartonines geltonos spalvos lubos, bet noreciau viduryje kambario padaryti romba, kvadrata, apvalias lubas arba kazka panasaus  g.gif  suprantu kaip pakabinti, bet kaip uzdaryti ta kvadrata, t.t. is sonu su kuom tai daroma, kad nesimatytu profilio, laidu  doh.gif  ar cia su kokiu specialu gipsu uzdaroma?
user posted image

Viskas darosi is paprasto pilko gipso, sonai irgi uzdengiami tuo paciu gipsu
tiesiog suraskit gipso meistrus, jie tikrai zinos, kaip igyvendint Jusu fantazijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(itempiamos-lubos @ 2009 09 26, 20:12)
Viskas darosi is paprasto pilko gipso, sonai irgi uzdengiami tuo paciu gipsu
tiesiog suraskit gipso meistrus, jie tikrai zinos, kaip igyvendint Jusu fantazijas  smile.gif

tai kaip kvadrata padaryti viskas aisku, o kaip padaryti apvalios formos? meistrai brangiai kainuoja, juk yra zmoniu kurie daro patys tokius dalykus mirksiukas.gif
pvz

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 26 rugsėjo 2009 - 19:02
QUOTE(Milasa @ 2009 09 26, 19:58)
tai kaip kvadrata padaryti viskas aisku, o kaip padaryti apvalios formos? meistrai brangiai kainuoja, juk yra zmoniu kurie daro patys tokius dalykus  mirksiukas.gif
pvz

o apvalios vormos darosi, pripjaunant perimetrini profili UD ir i ji istatant CD profili

as pas save pusiau apskritimu virtuve nuo svetaines vizualiai atskiriau smile.gif

antra nuotrauka, kur rozines lubos, tai butent itempiamos lubos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo itempiamos-lubos: 27 rugsėjo 2009 - 08:00
QUOTE(itempiamos-lubos @ 2009 09 27, 09:58)
o apvalios vormos darosi, pripjaunant perimetrini profili UD ir i ji istatant CD profili

as pas save pusiau apskritimu virtuve nuo svetaines vizualiai atskiriau  smile.gif

antra nuotrauka, kur rozines lubos, tai butent itempiamos lubos  smile.gif

suprantu kad ten itempiamos lubos, tiesiog nz kaip gerai suformuoti klausima, mane domina ne profilis o tas gipsas, kaip ji islenkti apskritimu?
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 09 27, 19:02)
suprantu kad ten itempiamos lubos, tiesiog nz kaip gerai suformuoti klausima, mane domina ne profilis o tas gipsas, kaip ji islenkti apskritimu?

lenkt gipsa galima dviem budais. Pirmas-zalia gipsa sudrekinkit slapiu skuduru ir tada bo biski bandykit lankstyt. Antras-parduodamas yra 6mm gipsas kuris ir skirtas visokiems islankstymams smile.gif
Atsakyti
ziurekit koks grozis
user posted image

user posted image

cia itempiamos lubos, tik naujove ta, kad galima jas padaryti su bet kokiu paveiksleliu, nuotrauka, be to sitie meistrai montuoja ir paprastas itempiamas lubas ir matines, ir blizgias, jei sudomino galiu kontaktus duoti per AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewile: 29 rugsėjo 2009 - 08:56
QUOTE(ewile @ 2009 09 29, 09:53)
ziurekit koks grozis

cia itempiamos lubos, tik naujove ta, kad galima jas padaryti su bet kokiu paveiksleliu, nuotrauka, be to sitie meistrai montuoja ir paprastas itempiamas lubas ir matines, ir blizgias, jei sudomino galiu kontaktus duoti per AZ

Skonio reikalas, bet grožio čia MAN absoliutus nulis cool.gif
O ir senai nebe naujovė tie "užleisti" paveikslai ant įtempiamo audinio. Ypač daug pavyzdžių galima pamatyti rusiškuose interjeruose.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 29, 10:33)
O ir senai nebe naujovė tie "užleisti" paveikslai ant įtempiamo audinio. Ypač daug pavyzdžių galima pamatyti rusiškuose interjeruose.

Man cia irgi baisiai atrodo - toks pigus lenkiskas stilius. O kas del lubu dekoraciju apskritimais, rombais ir pan, tai cia yra mados reikalas. Pries pora mete tai buvo ant bangos, dabar jau atgyvena, todel siulyciau naudoti klasikines lubas. Jos niekad neiseis is mados.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 09 29, 12:21)
Man cia irgi baisiai atrodo - toks pigus lenkiskas stilius. O kas del lubu dekoraciju apskritimais, rombais ir pan, tai cia yra mados reikalas. Pries pora mete tai buvo ant bangos, dabar jau atgyvena, todel siulyciau naudoti klasikines lubas. Jos niekad neiseis is mados.

kodel butent lenkiskas stilius, lietuviai taip daro dar daugiau nei kas. nera cia joks stilius, kiekvieno zmogaus skonio reiklas
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 09 29, 09:53)
ziurekit koks grozis
user posted image

user posted image

Man tai neskoninga.. man gražu, kas paprasta ir kuklu. Aš už klasikines lubas tongue.gif
Atsakyti
jei jau tokios lubos, tada ant grindu beveik nereikia baldu, nes labai jau visko daug..o be to, tas piesinys laikui begant atsibos. as uz minimalistini stiliu
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 29, 10:33)

drinks_cheers.gif tiksliau paziuret grazu, bet pas save tokiu nenoreciau blush2.gif
Atsakyti