Nugi sveikos vel
po darbu, po parduotuviu, pavargus, bet laiminga, o kodel nezinau, tiesiog gera diena
Vyras kavos padare, tai prisedau pas jus papliotkint
Fainai, kad susitikima darysite
As kiek esu is supermamu susitikus meetuose arba pirkimo/pardavimo reikalais tai visos gera ispudi paliko, tik kad artimiau su kuria bendrauciau tai nera
Buvo viena labai sauni mergina, bet iskeliavo i kita sali su seima, tai tik per skype pabendraujam
QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 11:38)
Kas ten pas mus norejo i svecius???
Nugi as i svecius prasiausi
QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 11:53)
Siandien kazkaip tikrai ramu cia, tai arba visos turi siandienai planu kas nedirba, kas dirba gal darbo daug arba issiseme
nu nieko sau ramu - kol perskaiciau viska
merginos sazines turekit, man tai dirbti reikia, nespeju jusu tempu
Smaki del darbo, tai as nedestau, ugdymo procesas vyksta mano darbe
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 12:21)
as kaip tik siandien apsipirkinejau, t.y. bandziau apsipirkti, nes nuolaidos, bet as aplamai lietuvoj nerandu ka pirkti siose parduotuvese .geriau man siustis is uzsienio, nors ne ka imantresni, bet kokybe skiriasi arba geresnis daiktas daug pigiau..
man irgi labiau patinka internetinese - ir kainos ir kokybes atzvilgiu.
As per Ridzis prekinuosi, tai labai faina tarpininke
jau rytoj is atostogu grizta, tai laukiu kaip
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 12:41)
Pasiguosiu
Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult
Permeciau kitas jusu temas, tai zinai, zaviuosi tavim, tiek stiprybes,optimizmo pas tave
ir vyra auksini turi
O su anyta santykiai geri?