Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom draugų - 4

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:25)
nestipriai, nes maza aikstele ir letai bandziau issisukti. mano masinai tai nieko, o vyriskis, i kuri atsitrenkiau, aiskina, kad viskas ten jam pakilo. nors mano akim nieko ten nenutiko. zodziu susitarem, kad ryt mano vyras atvaziuos ir apziures ir susitars jau jie blush2.gif

galiu tik sekmes palinketi kad viskas gerai isisprestu
ir nesinervuok console.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 20:30)
galiu tik sekmes palinketi kad viskas gerai isisprestu
ir nesinervuok  console.gif

na kad paklot reiks pinigeliu, tai faktas.. aciu, bandau 4u.gif

tik siaip kazkokia man keista diena, turbut jau nuojauta buvo..

na pasipasakokit, ka veikiat merginos? smile.gif
Atsakyti
nieko, nuobodziauju verysad.gif landzioju is vienos svetaines i kita ir neturiu ka veikt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 20:34)
nieko, nuobodziauju  verysad.gif  landzioju is vienos svetaines i kita ir neturiu ka veikt  tongue.gif

o tu vienturte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:19)
ahoi.. nu man kaip nesiseka siandien, negaliu.. pasiemiau vaika is darzelio ir aikstelej bandziau apsisukt ir ipyliau i kita masina doh.gif ot ziopla, kadangi telefonu kalbejau, tai net nepajutau blush2.gif tai ryt vyras aiskinsis, tarsis.. bet bereikalingos islaidos uz ziopluma verysad.gif tai guliu jau lovoj su depresinga nuotaika ax.gif

Vat likimo draugė smile.gif
Aš savo popierius sklaidau, o vyras su dūkrium apsimutureve mekstinius ir pasiėme po rankšluosti jau trauke pro duris. Pala pala kur einat. Taigi į pirtele. O mamos paimti kartu nereikia?
Tai mečiau viska i šona ir paskui juos....
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:38)
o tu vienturte? smile.gif

nea turiu vyresne sese bet ji jau turi savo seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 04, 20:39)
Vat likimo draugė  smile.gif
Aš savo popierius sklaidau, o vyras su dūkrium apsimutureve mekstinius ir pasiėme po rankšluosti jau trauke pro duris. Pala pala kur einat. Taigi į pirtele. O mamos paimti kartu nereikia?
Tai mečiau viska i šona ir paskui juos....

kaip smaguuuuuuuuuuu, jau net nepamenu, kada pirti buvus rolleyes.gif kaip noreeeeeeeciau..
Papildyta:
QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 20:41)
nea turiu vyresne sese bet ji jau turi savo seima smile.gif

va ir liudnoka, kai jau viena likus smile.gif o knygu neskaitai? as tai labai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:43)
kaip smaguuuuuuuuuuu, jau net nepamenu, kada pirti buvus rolleyes.gif kaip noreeeeeeeciau..
Papildyta:

va ir liudnoka, kai jau viena likus smile.gif o knygu neskaitai? as tai labai megstu smile.gif

deja nemegstu knygu skaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 21:43)

Sėdžiu dabar kaip vėžys, kažkaip aš sunkiai prakaituoju, tik paraustu visa ir tiek. Reikia dar eiti popieru pasklaidyti bet jau noro nėra
Atsakyti
Nugi sveikos vel biggrin.gif

po darbu, po parduotuviu, pavargus, bet laiminga, o kodel nezinau, tiesiog gera diena rolleyes.gif

Vyras kavos padare, tai prisedau pas jus papliotkint biggrin.gif

Fainai, kad susitikima darysite bigsmile.gif

As kiek esu is supermamu susitikus meetuose arba pirkimo/pardavimo reikalais tai visos gera ispudi paliko, tik kad artimiau su kuria bendrauciau tai nera ax.gif Buvo viena labai sauni mergina, bet iskeliavo i kita sali su seima, tai tik per skype pabendraujam smile.gif

QUOTE(aciai @ 2011 01 04, 11:38)
Kas ten pas mus norejo i svecius???

Nugi as i svecius prasiausi biggrin.gif

QUOTE(Smakis @ 2011 01 04, 11:53)
Siandien kazkaip tikrai ramu cia, tai arba visos turi siandienai planu kas nedirba, kas dirba gal darbo daug arba issiseme  blink.gif

nu nieko sau ramu - kol perskaiciau viska doh.gif biggrin.gif merginos sazines turekit, man tai dirbti reikia, nespeju jusu tempu biggrin.gif

Smaki del darbo, tai as nedestau, ugdymo procesas vyksta mano darbe ax.gif

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 04, 12:21)

as kaip tik siandien apsipirkinejau, t.y. bandziau apsipirkti, nes nuolaidos, bet as aplamai lietuvoj nerandu ka pirkti siose parduotuvese .geriau man siustis is uzsienio, nors ne ka imantresni, bet kokybe skiriasi arba geresnis daiktas daug pigiau..

man irgi labiau patinka internetinese - ir kainos ir kokybes atzvilgiu.
As per Ridzis prekinuosi, tai labai faina tarpininke thumbup.gif jau rytoj is atostogu grizta, tai laukiu kaip bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 04, 12:41)
Pasiguosiu  verysad.gif  Pabuvo anyta 15min. atvaziavus, o garsiakalbe ji nesveikai. Ir  man jau priepuolis, ausys jautrios kiap nesvietas, net klaviatura per garsiai tarska. Sirdis atrodo per gerkle isisoks,ir drebulys jama ir asaros. Pries kokius du menesius taip stipriai buvo. o velnias jis stirpeja. gera einu prigult

Permeciau kitas jusu temas, tai zinai, zaviuosi tavim, tiek stiprybes,optimizmo pas tave bigsmile.gif wub.gif
ir vyra auksini turi thumbup.gif

O su anyta santykiai geri?
Atsakyti
gerai iki merginos bye1.gif
einu koki filma paziureti ir miegucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 04, 20:53)
Nugi as i svecius prasiausi  biggrin.gif

nu nieko sau ramu - kol perskaiciau viska  doh.gif  biggrin.gif  merginos sazines turekit, man tai dirbti reikia, nespeju jusu tempu  biggrin.gif

man irgi labiau patinka internetinese - ir kainos ir kokybes atzvilgiu.
As per Ridzis prekinuosi, tai labai faina tarpininke  thumbup.gif jau rytoj is atostogu grizta, tai laukiu kaip  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tai jeigu pati ikelsi savo nuotraukas, tada manau galima 4u.gif

o ka dirbi? galima geltonai suzinot? blush2.gif

o man Ridzis tik is pradziu patiko, paskui pradejo neatsakinet i laiskus, nepranesti apie atejusia siunta, tai perpykau doh.gif as per Rimmka perku is tindirindi, va ta tai saunuole, ir greitai viskas, ir labai maloni, ir visada viskas aisku thumbup.gif

QUOTE(leracka @ 2011 01 04, 21:02)
gerai iki merginos  bye1.gif
einu koki filma paziureti ir miegucio  4u.gif

bye1.gif

as kazkada irgi esu bandzius i susitikima nueit per supermamas, bet nelabai susidraugavom, su viena tik pasiskypinam ir tiek.. smile.gif bet sakau reiks vel bandyt laime smile.gif labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 04 sausio 2011 - 21:18