Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

as tai jau senai vartoju Guinot drėkiklį su spalva-( gold).Jis suteikia natūralų atspalvį,suteikia odai minkštumo ir lygina raukšles..esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 02 21, 23:47)
As irgi naudoju Actipur kremuka. man odos gydytoja ji rekomendavo, tai esu labai patenkinta  thumbup.gif

Man irgi Actipuras buvo tikras issigelbejimas drinks_cheers.gif ziauriai patenkinta, nes naudoju jau beveik apie menesi, tai per ta laika gal kokie du spuogeliai buvo iskile, veido oda tikrai susitvarke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 01 04, 20:18)
pritariu- nieko gero, kažkada naudojau avon firmos panašų irgi toks nebrangus, bet tikrai geresnis už nivea buvo...

Jūs apie šį kalbate ax.gif user posted image man jis l., patinka bigsmile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2010 01 05, 22:33)
Naudoju shita AVON Soliutions Hydra-Radiance , labai graziai veiduka paskaistina, zinoma nepatiks toms kurios privengia blizgesio... Bet perku jau gal 3 pakuote thumbup.gif

Laukiau jo l., bet tikėjausi daug geresnio blush2.gif man spalvytė nenaturali tokia g.gif žinoma mūsų veido odos skirtingos vienai tinka patinka kitai ne, tai daugiau jo neužsisakinėsiu man nivea geriau ir dar jai vasarai su saulės filtru SPF 15 ax.gif
Atsakyti
ilga laika naudojau jonsons and jonsons veido krema suteikianti idegi. dabar neberandu jo parduotuvese. Gal kas uzmatete?
Atsakyti
as tai pat naudoju is avon ta kremuka su spalva wub.gif nuostabus dalykas,nepalyginsi su Nivea doh.gif kazkoks nesusipratimas ten,tepasi netolygiai,baisu baisu
o va sis Avon tai man labai labai pirksiu antra pakuote wub.gif
Atsakyti
o kur perkat kokia kaina
Papildyta:
:)Guinot drėkiklį su spalva-( gold).Jis suteikia
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 02 27, 02:38)
as tai pat naudoju is avon ta kremuka su spalva wub.gif nuostabus dalykas,nepalyginsi su Nivea doh.gif kazkoks nesusipratimas ten,tepasi netolygiai,baisu baisu
o va sis Avon tai man labai labai pirksiu antra pakuote wub.gif

Nieko baisesnio už Avon ir Nivea neturėjau schmoll.gif Nei dengia gerai, nei maskuoja kaip turėtų maskuot kremukas su spalvyte, nu kažkokia nesamonė už kurią dar susimokėt reikėjo doh.gif Kas man šovė į galvą pirkt tokias "nesąmones" g.gif

Geriausi yra Guinot, Dior, sumoki pinigus ir negaila, nes tikrai daiktas vertas kainos... Na bent jau man tiko ir labai patiko...
Dar išbandžiau ROC, mama naudoja, tai davė išbandyt, tikrai patiko 4u.gif

Atsakyti
Lyginant kaina ir kokybe tai Avon kremukas tikrai gan neblogas ax.gif
dar pataikant nusipirkt su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi Madaros firmos moon flower kremuka su spalwa weidui,tai mano sausai odai nelabai tiko,nes ant sausu wietu atrodo neitin kaip..beto pats swiesiausias nr beroc 2 man buwo per tamsus. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 04 kovo 2010 - 18:29
As cia butent apie Actipur noreciau pasiteirauti blush2.gif Zinau kad kremai su spalva nemaskuoja, bet gal tas actipur kazkoks kitoks? biggrin.gif Ar tinka siek tiek sausesnei odai? Spuogeliu taip pat turiu blush2.gif Koki jis efekta duoda, toki matini ar siek tiek turi skaistinanciu, svytinciu daleliu 4u.gif blush2.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti