Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

O idomu ar galima vaikeli krikstyti su sava skraiste, na ta prasme su kuria mane pacia krikstijo? g.gif Gal kas zinot? blush2.gif
Atsakyti

Girdejau kuniga sakant, jog labai gerai su tais paciais rubeliais krikstyti ir antra ir trecia vaikuti seimoje smile.gif Esa tai surisa seima ir ypac santykiai tarp vaiku buna silti. Tai manau su mamos rubeliais irgi geras zenklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 05 10, 22:56)
O idomu ar galima vaikeli krikstyti su sava skraiste, na ta prasme su kuria mane pacia krikstijo?  g.gif Gal kas zinot?  blush2.gif

TIKRAI GALIMA thumbup.gif

JEI KAM IDOMU TAI TA NAUJOSIOS MADOS SKRAISTE biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DAIVA*: 07 birželio 2005 - 10:00
Kiek zinau apsiaustelis butinai turi buti baltos spalvos, bet jei atvesit vaika krikstyti ir su tarkim rausvu niekas jusu neisvarys, nes baznycia tampa pakantesne naujiems "paprociams" (na zinoma dar ir priklauso nuo kunigo, yra ir tokiu, kad neleidzia tuoktis esant jaunosios suknelei ant sleikuciu doh.gif liepia pridengti pecius) Taciau, kiek pati ieskojau krikstynom skraistes visur maciau tik baltas, kaip ir vainikelius ant zvaliu.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2005 06 07, 13:46)
Kiek zinau apsiaustelis butinai turi buti baltos spalvos, bet jei atvesit vaika krikstyti ir su tarkim rausvu niekas jusu neisvarys

Išvarys neišvarys, bet krikšto simbolikos nebaltas nevisai atitinka cool.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyti, kur gauti, ta naujosios mados skraistę. ax.gif
Atsakyti
JIS MAUNASI ANT RANKOS, O VAIKIUKUI KUNIGAS UŽDEDA PRIEKYJE, KAIP PRIJUOSTĘ. smile.gif
Atsakyti
Tai vis tik uždeda, tadum gerai biggrin.gif Aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 08, 22:50)
Tai vis tik uždeda biggrin.gif Aišku

o tai koks anksčiau būdavo? prieš porą metų krikštijau vaikelį, tai būtent tokį ir turėjome g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2005 06 20, 12:08)
o tai koks anksčiau būdavo? prieš porą metų krikštijau vaikelį, tai būtent tokį ir turėjome  g.gif

Niu Daiva juk apie kiek kitokį nei aš kalba (ir jos įkeltoje nuotraukoje yra)...aš kalbu apie paprastą skraistelę, kuria apgaubiamas vaikutis jį pakrikštijus (mes su tokia ir krikštijom). Daiva kalba apie skraistelę, kuri kaip ji pati rašo "uždedama kaip prijuostė".
O mažę mes krikštijom prieš metus, bet tai tikrai ne esmė biggrin.gif
Čia mūsų mažė..šiek tiek ir skraistelė matyti rolleyes.gif ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 20 birželio 2005 - 23:49
o skraiste ka simbolizuoja? butina ji? ar butina mergyte zydrais kaspineliais ir visokiais zydrais o ne ruzvais dalykais puosti?
va kiek klausimu
Atsakyti
Kiek zinau, skraiste butina. Jei vaikas dar nevaiksto, reikia ne skraistes, o kriksto marskineliu, kuriuos po kriksto suteikimo uzdeda... siais laikais nesvarbu kaip mergyte vilkti...ar ruzavais ar melynais atributais...cia kaip kam patinka biggrin.gif
Atsakyti