O idomu ar galima vaikeli krikstyti su sava skraiste, na ta prasme su kuria mane pacia krikstijo? Gal kas zinot?
QUOTE(Agile @ 2005 05 10, 22:56)
O idomu ar galima vaikeli krikstyti su sava skraiste, na ta prasme su kuria mane pacia krikstijo? Gal kas zinot?
TIKRAI GALIMA
JEI KAM IDOMU TAI TA NAUJOSIOS MADOS SKRAISTE
Kiek zinau apsiaustelis butinai turi buti baltos spalvos, bet jei atvesit vaika krikstyti ir su tarkim rausvu niekas jusu neisvarys, nes baznycia tampa pakantesne naujiems "paprociams" (na zinoma dar ir priklauso nuo kunigo, yra ir tokiu, kad neleidzia tuoktis esant jaunosios suknelei ant sleikuciu liepia pridengti pecius) Taciau, kiek pati ieskojau krikstynom skraistes visur maciau tik baltas, kaip ir vainikelius ant zvaliu.
QUOTE(knielita @ 2005 06 07, 13:46)
Kiek zinau apsiaustelis butinai turi buti baltos spalvos, bet jei atvesit vaika krikstyti ir su tarkim rausvu niekas jusu neisvarys
Išvarys neišvarys, bet krikšto simbolikos nebaltas nevisai atitinka
O gal galit pasakyti, kur gauti, ta naujosios mados skraistę.
JIS MAUNASI ANT RANKOS, O VAIKIUKUI KUNIGAS UŽDEDA PRIEKYJE, KAIP PRIJUOSTĘ.
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 08, 22:50)
Tai vis tik uždeda Aišku
o tai koks anksčiau būdavo? prieš porą metų krikštijau vaikelį, tai būtent tokį ir turėjome
QUOTE(Aistele @ 2005 06 20, 12:08)
o tai koks anksčiau būdavo? prieš porą metų krikštijau vaikelį, tai būtent tokį ir turėjome
Niu Daiva juk apie kiek kitokį nei aš kalba (ir jos įkeltoje nuotraukoje yra)...aš kalbu apie paprastą skraistelę, kuria apgaubiamas vaikutis jį pakrikštijus (mes su tokia ir krikštijom). Daiva kalba apie skraistelę, kuri kaip ji pati rašo "uždedama kaip prijuostė".
O mažę mes krikštijom prieš metus, bet tai tikrai ne esmė
Čia mūsų mažė..šiek tiek ir skraistelė matyti ...
o skraiste ka simbolizuoja? butina ji? ar butina mergyte zydrais kaspineliais ir visokiais zydrais o ne ruzvais dalykais puosti?
va kiek klausimu
va kiek klausimu
Kiek zinau, skraiste butina. Jei vaikas dar nevaiksto, reikia ne skraistes, o kriksto marskineliu, kuriuos po kriksto suteikimo uzdeda... siais laikais nesvarbu kaip mergyte vilkti...ar ruzavais ar melynais atributais...cia kaip kam patinka