jau greitai teks džiaugsmas išsirinkti visą buitinę techhniką. kažkaip norisi man Baumatic'o, bet vis išgirstu neigiamų nuomonių.
Atsiliepkit Baumatico naudotojos
Aš naudojiu Baumatic dujinė viriklė ir elektrinė orkaitė. Nupirkome 2003m. Iki šiol viskas tvarkoj, tfu-tfu
turim orkaite imontuojama greit metai bus. Grazi, funkcionali. Kol kas bedu nebuvo.
Naudoju dujinę vyryklę, esu labai patenkinta, kaina tikrai šios firmos labai gera.
mes naudojam įmontuojamą indaplovę - nu nieko negaliu blogo pasakyt Draugai turi įmontuojamą elektrinę viryklę ir orkaitę - labai patenkinti
QUOTE(KristiTal @ 2006 03 31, 19:10)
O tai kos tas orkaites modelis ir gartraukio ir virykles?
visi BAUMATIC. Šiaip neblogi dalykai, bet va kiekviename "kabliuką" atradau
QUOTE(raganele @ 2006 04 01, 11:30)
visi BAUMATIC. Šiaip neblogi dalykai, bet va kiekviename "kabliuką" atradau
papasakok apie Baumaticą, ką? gundausi visą BT iš jų imti, bet bijau, nes nedaug kas ją naudoja
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 01, 12:49)
papasakok apie Baumaticą, ką? gundausi visą BT iš jų imti, bet bijau, nes nedaug kas ją naudoja
Mes vat prieš kiek daugiau nei metus irgi susigundėm. Gražūs daiktai, nelabai brangūs ir visai gerai veikia. Tik gartraukis rimtai pergarsus Nors savo funkciją atlieka puikiai - ištraukia viską, ką jam ištraukti priklauso Tik rinkdamasi kaitlentę atkraipk dėmesį - kad degikliai nebūų visai kraštuose, nes didesnį puodą staydama turiu dėt pusiau išlindusį virš stalviršio, kad liepsna kaitintų ne puodo kraštą, o vidurį Bet čia pati apsižioplinau - visai nepagalvojau apie tai, buvo gi visokių baumatikinių kailenčių... Orkaitė kepa Ale gi vis tiek atradau - vienas ilgiau kepamo pyrago kampas labiau apskrunda Indaplovė baumatic - gera, minusu neradau
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 01, 13:49)
Negaliu pasakyti, kaip tarnauja visa buitine technika, bet mano tevai jauapie 15 metu turi Baumatic saldykli- kuo puikiausiai veikia, jokio garso praktiskai ir problemu nera tureje kol kas su juo.
QUOTE(evansmum @ 2006 04 03, 09:31)
Negaliu pasakyti, kaip tarnauja visa buitine technika, bet mano tevai jauapie 15 metu turi Baumatic saldykli- kuo puikiausiai veikia, jokio garso praktiskai ir problemu nera tureje kol kas su juo.
Kur tos Baumatic yra pirkti. Vakar buvau tokioj pardoj tai man isgyre Wirpool ir pasake kad Baumatic yra ta pati tik aukstesnes klases ir daug brangiau.