Įkraunama...
Įkraunama...

Baumatic buitinė technika

jau greitai teks džiaugsmas išsirinkti visą buitinę techhniką. kažkaip norisi man Baumatic'o, bet vis išgirstu neigiamų nuomonių.
Atsiliepkit Baumatico naudotojos notworthy.gif
Atsakyti
Aš naudojiu Baumatic dujinė viriklė ir elektrinė orkaitė. Nupirkome 2003m. Iki šiol viskas tvarkoj, tfu-tfu 4u.gif
Atsakyti
negi tokia nenaudojama firma? unsure.gif
Atsakyti
turim orkaite imontuojama greit metai bus. Grazi, funkcionali. Kol kas bedu nebuvo.
Atsakyti
Naudoju dujinę vyryklę, esu labai patenkinta, kaina tikrai šios firmos labai gera.
Atsakyti
mes naudojam įmontuojamą indaplovę - nu nieko negaliu blogo pasakyt tongue.gif Draugai turi įmontuojamą elektrinę viryklę ir orkaitę - labai patenkinti thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
džiugu skaityti, kai tik teigiamos nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 03 31, 19:10)
O tai kos tas orkaites modelis ir gartraukio ir virykles?

visi BAUMATIC. Šiaip neblogi dalykai, bet va kiekviename "kabliuką" atradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2006 04 01, 11:30)
visi BAUMATIC. Šiaip neblogi dalykai, bet va kiekviename "kabliuką" atradau doh.gif

papasakok apie Baumaticą, ką? notworthy.gif gundausi visą BT iš jų imti, bet bijau, nes nedaug kas ją naudoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 01, 12:49)
papasakok apie Baumaticą, ką?  notworthy.gif gundausi visą BT iš jų imti, bet bijau, nes nedaug kas ją naudoja  unsure.gif

Mes vat prieš kiek daugiau nei metus irgi susigundėm. Gražūs daiktai, nelabai brangūs ir visai gerai veikia. Tik gartraukis rimtai pergarsus schmoll.gif Nors savo funkciją atlieka puikiai - ištraukia viską, ką jam ištraukti priklauso biggrin.gif Tik rinkdamasi kaitlentę atkraipk dėmesį - kad degikliai nebūų visai kraštuose, nes didesnį puodą staydama turiu dėt pusiau išlindusį virš stalviršio, kad liepsna kaitintų ne puodo kraštą, o vidurį doh.gif Bet čia pati apsižioplinau - visai nepagalvojau apie tai, buvo gi visokių baumatikinių kailenčių... Orkaitė kepa thumbup.gif Ale gi vis tiek atradau - vienas ilgiau kepamo pyrago kampas labiau apskrunda doh.gif Indaplovė baumatic - gera, minusu neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 01, 13:49)
papasakok apie Baumaticą, ką?  notworthy.gif gundausi visą BT iš jų imti, bet bijau, nes nedaug kas ją naudoja  unsure.gif

Negaliu pasakyti, kaip tarnauja visa buitine technika, bet mano tevai jauapie 15 metu turi Baumatic saldykli- kuo puikiausiai veikia, jokio garso praktiskai ir problemu nera tureje kol kas su juo.
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2006 04 03, 09:31)
Negaliu pasakyti, kaip tarnauja visa buitine technika, bet mano tevai jauapie 15 metu turi Baumatic saldykli- kuo puikiausiai veikia, jokio garso praktiskai ir problemu nera tureje kol kas su juo.

Kur tos Baumatic yra pirkti. Vakar buvau tokioj pardoj tai man isgyre Wirpool ir pasake kad Baumatic yra ta pati tik aukstesnes klases ir daug brangiau.
Atsakyti