Gretuteka, aciu uz grazius namucius
NeNuorama` rasei:mano stazas su kitais vaistais 6 metai... bet budavo triskart savaitej... ir likdavo baisines demes... irgi neturiu kur leisti... kai pasake kad keicia i tokius kur kasdien... tai nusiminiau labai... bet del skydliaukes tik i situos galejo keisti... bijo kad jei man issivystys skydliaukes vezys, tai sitie nuopelnai bus priskirti rebifui, todel pakeite i kitus vaistus... bet as ir taip zinau kad nuo rebifo man skydkliauke ir 3 metus prasiau pakeist vaistus, nes man nuo ju blogai, bet...
Pas mane irgi yra siokiu tokiu problemu su skydliauke, yra trys guzeliai ir skaitydama tavo posta prisigazdinau....as leidziuos REBIFA tai blogai? Nenoriu vezio....
NeNuorama` rasei:mano stazas su kitais vaistais 6 metai... bet budavo triskart savaitej... ir likdavo baisines demes... irgi neturiu kur leisti... kai pasake kad keicia i tokius kur kasdien... tai nusiminiau labai... bet del skydliaukes tik i situos galejo keisti... bijo kad jei man issivystys skydliaukes vezys, tai sitie nuopelnai bus priskirti rebifui, todel pakeite i kitus vaistus... bet as ir taip zinau kad nuo rebifo man skydkliauke ir 3 metus prasiau pakeist vaistus, nes man nuo ju blogai, bet...
Pas mane irgi yra siokiu tokiu problemu su skydliauke, yra trys guzeliai ir skaitydama tavo posta prisigazdinau....as leidziuos REBIFA tai blogai? Nenoriu vezio....
Libe tik perkeliau visa Meletes atlikta darba kol ji prapuolus is SM kazkur
Labas visoms noreciau paklausti ar buvo kam pablogejimu vartojant copaxone, ar kokie buvo salutiniai pozymiai ? gal kas gydosi klaipedoje?
QUOTE(deimante88 @ 2010 12 19, 10:43)
Labas visoms noreciau paklausti ar buvo kam pablogejimu vartojant copaxone, ar kokie buvo salutiniai pozymiai ? gal kas gydosi klaipedoje?
nzn ar buvo, bet man buvo blogai
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 18, 22:15)
nesigasdink ne visiems juk taip as tik sakau, kad per konsiliuma ten daktarai gincinosi tarpusavy ir nesutare ka daryt... na ir vienas is daktaru pasake ta fraze... o as dziaugiuosi kad man vaistus pakeite, bet leistis kasdien... ir dar man jie tokie skausmingi...
man po 3menesiu vartojimo atsirado paralyzius, cia kiekvienam visai kitaip buna. Man tai jie netiko ir pakeite.
QUOTE(<LIBE> @ 2010 12 19, 11:56)
nzn ar buvo, bet man buvo blogai
o kas nuo capaxone buvo blogai? as tai capaxone toleruoju labai gerai, ne taip kaip rebifa... man paaiskino kad capxone nesikisa i imuniteto veikla... o likusieji vaistai veikia per imuniteta...
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 20, 00:58)
o kas nuo capaxone buvo blogai? as tai capaxone toleruoju labai gerai, ne taip kaip rebifa... man paaiskino kad capxone nesikisa i imuniteto veikla... o likusieji vaistai veikia per imuniteta...
man tai aiskino kad copaxone imunomoduliuojantys, atrodo kad keicia imuniteta. ir salutiniu labai mazai, nei temperaturos, gripo simptomu...o prie leidimosi kiekviena diena ir to skausmo tai lengvai galima priprasti
QUOTE(dalmatinas @ 2010 12 17, 13:31)
galiu atsiusti straipsniuka i el.pasta anglu k., pdf formate
kad su anglu k. sunkiai draugauju O koks ten veikliosios medziagos pavadinimas?
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 12 20, 00:58)
As juos irgi puikiai toleravau, jokiu salutiniu poveikiu, nesileisdama jokiu vaistu, kas du metus man budavi akies nervo uzdegimas, pradejau leistis copaxone, leidausi gal kokius 6-7 men ir prasidejo bedos, beveik nevaldziau desines rankos, buvo veida suparalizave viena puse, leistis liepe toliau nes buvau programoje, dar po 2men pradejo dvejintis akyse, po to atsirado panikos priepoliai, dar po keliu savaiciu vemiau beveik menesi-gulejau ligoninej...bet tik baigesi programa ir nebereikejo leistis -viskas grizo i savo vezes...aciu D....
QUOTE(ČIČI @ 2010 12 20, 10:14)
kad su anglu k. sunkiai draugauju O koks ten veikliosios medziagos pavadinimas?
sveika,
gamintojas Novartis, vaisto pavadinimas Gylenia, kitaip fingolimod, reik paziuret internete, gal per google, kokia ten sudetis geriama kasdien po 1 tabl.
Papildyta:
man pablogejimu buna, bet jie labai nezymus, copaxone skyre, nes irgi turiu problemu su skydliauke, buvo nustatytas letinis tiroiditas, bet man buna salutiniai poveikiai po leidimosi, nedaznai, bet vakar kaip dejo maniau - mirsiu viskas prasideda is karto tik susileidus vaistus, staiga kyla karstis, burnoje atsiranda kartumas ir uzpaudzia gerkle taip, kad beveik negaliu ikvepti, negaliu atsitiesti, pykina, visa paraustu (tiksliau pasidarau bordine), vakar net rankos buvo raudonos, prasideda pilvo spazmai, kai atleidzia, pradeda purtyti saltis, zodziu, vaizdelis nekoks, todel stengiuosi leistis tada, kai vyras buna namie, nes nezinau kuo visa tai gali baigtis