Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(Reniss @ 2005 06 06, 10:40)
aš irgi šį variantą esu nusižiūrėjusi jau ir juostos nusižiūrėjau, darysim su mama bantus, ir manau bus labai gražu thumbup.gif

kur tokios plačios juostos radai ir kokia kaina???
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 06, 11:32)
juostos yra kazkaip po kapotu kisamos, o gelytes tai as taip supratu kad ten jos prisiklijoja is apacios lipni juosta yra smile.gif

ir as taip manyciau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 06 06, 13:02)
tokiu kaspinu su tom mazytem gelytem maciau Gariunuose, ten ish karto tos gelytes priklijuots, buvo keliu spalvu:melynos, raudonos, oranzines, zalios...tikrai labai graziai atrodo, tik kainos nepamenu 4u.gif

o kurioj vietoj matei?prie visu vestuviniu pricindalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 06, 12:19)
kur tokios plačios juostos radai ir kokia kaina???

čia Gargžduose už baltą ir ružavą lyg mama mokėjo 27 lt, kur čia kaliapėdoj 70 litu išeitų. O bantus tai mano mama darys, jai vieni juokai tokius padaryti.
Jei reiks galėsiu konkrečiai paklausti kur ji juos pirko.
Atsakyti
o tas gėlytes ant bantų reikia klijuoti specialiai klijais gal tie ir super tiktų, net nežinau, bet mano mama tai klijuos specialiai, kuriuos floristai naudoja įv.puokštėms. O dėl pritvirtinimo tai dra net nežinau, negalvojau dar
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 06, 13:50)
čia Gargžduose už baltą ir ružavą lyg mama mokėjo 27 lt, kur čia kaliapėdoj 70 litu išeitų. O bantus tai mano mama darys, jai vieni juokai tokius padaryti.
Jei reiks galėsiu konkrečiai paklausti kur ji juos pirko.

paklausk tiksliai kur, aš jau į Gargždus tikrai nulėksiu, kad toks skirtumas kainų doh.gif
kaip gerai kad tavo mamai juokai tokius bantus surišti, mano tai nemoka, gausiu kam nors nešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 06, 13:27)
paklausk tiksliai kur, aš jau į Gargždus tikrai nulėksiu, kad toks skirtumas kainų  doh.gif
kaip gerai kad tavo mamai juokai tokius bantus surišti, mano tai nemoka, gausiu kam nors nešti  smile.gif

už gargždų pravažiuojant ligonine, tiltą, po to sukti į dešinę ir vėl į dešinę nu kažkas apie 10 km, turi surasti gėlių sandėlį, hm kaži ar supratai ką nors.
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 06, 13:27)
paklausk tiksliai kur, aš jau į Gargždus tikrai nulėksiu, kad toks skirtumas kainų  doh.gif
kaip gerai kad tavo mamai juokai tokius bantus surišti, mano tai nemoka, gausiu kam nors nešti  smile.gif

nunesi ten kur dovanas risa ir padarys tau tu bantuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 06, 13:33)
už gargždų pravažiuojant ligonine, tiltą, po to sukti į dešinę ir vėl į dešinę nu kažkas apie 10 km, turi surasti gėlių sandėlį, hm kaži ar supratai ką nors.

nu musiek kad nelabai smile.gif biggrin.gif g.gif
Atsakyti
tai va kad ne pati buvau, o mama nelabai appasakoti moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 06, 14:33)

kur ligoninė ir tas tiltas žinau, bet kaip tą sandėlį rasti tai doh.gif
na kokią dieną pasinersiu į paieškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 06, 14:35)
nunesi ten kur dovanas risa ir padarys tau tu bantuku smile.gif

aha padarys... nusmurgusį bantuką už 5-8 lt. , o tokį kad ant mašinos priekio galėtum dėti - už 30 lt. Tai jau geriau juostos prisipirkti ir pačiai daryti arba paprašyti tų kas moka ir tokių žvėriškų pinigų neima.
Atsakyti