Belaukiant Kalėdų ir Senelio Šalčio...
Laba diena Sielos Sparnai, nauji namai nuostabūs
SS, dar kartą ačiū už temelę
Knygų registro nebus, nes vistiek nėra laiko skaityti ir neskaitau kai skaitysiu, tada ir pasakysiu ką
Senosios temos Top Plep 5
Ingėnas 70
aistuliaa 46
muminukas 42
Sielos Sparnai 39
Masako 38
Ingėnas neblogai išsiveržęs į pirmąją poziciją
O aš net ir neskaitydama ir atrodo neturėdama ką pasakyti II vietos niekam neužleidau
Einam visos mokytis
Knygų registro nebus, nes vistiek nėra laiko skaityti ir neskaitau kai skaitysiu, tada ir pasakysiu ką
Senosios temos Top Plep 5
Ingėnas 70
aistuliaa 46
muminukas 42
Sielos Sparnai 39
Masako 38
O aš net ir neskaitydama ir atrodo neturėdama ką pasakyti II vietos niekam neužleidau
Einam visos mokytis
Sveikos!
SS, dėkui už temą, nuotraukos pasakiškos
cha cha. tingiu ir nenoriu.
Perskaičiau pusę Altorių šešėly, patinka. Tiesą sakėt, kad ne tokia ji jau prasta...
SS, dėkui už temą, nuotraukos pasakiškos
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 17:17)
cha cha. tingiu ir nenoriu.
Perskaičiau pusę Altorių šešėly, patinka. Tiesą sakėt, kad ne tokia ji jau prasta...
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 17:25)
Aš jaučiu, kad man jau stogas čiuožia nuo kompo, mokslų ir niekur neišėjimo į žmones kelintą dieną.
Aš tai vakar išlindau, bet geriau jau būčiau nelindusi... aj... stogas man irgi važiuoja, šiaip pms kažkoks. Laikykis.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 17:17)
Belieka tik po lapais slėptis
Na bet kadangi Doriforė retai tepasirodo, reikėjo kažkam palaikyti formą
SS, ačiū už gražią labai žiemišką temą Registruojuosi joje su O. Henry "Išminčių dovanos" .
Ir šiandien neišlaikiusi nusipirkau "Karolinos Kalėdos". Manau, labai tiks prieš šventes
Gegyte, "Altorius šešėlis" puiki, daugiau nei puiki knyga. O ne ne tokia jau ir prasta. Matyt teisingai kažkuri rašė, kad jei Mykolaitis- Putinas būtų buvęs ne lietuvis, labai gali būti, kad ši knyga būtų sulaukusi pasaulinės šlovės.
Registruojuosi su "Pomirtinis gyvenimas" ir joje atrasta didele naujiena.Pasirodo,Petras Cvirka-latvių rašytojas
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 17:26)
Gegyte, "Altorius šešėlis" puiki, daugiau nei puiki knyga. O ne ne tokia jau ir prasta. Matyt teisingai kažkuri rašė, kad jei Mykolaitis- Putinas būtų buvęs ne lietuvis, labai gali būti, kad ši knyga būtų sulaukusi pasaulinės šlovės.
Gera ji, įdomių minčių yra.
jetus, kaip prisiverst išlįst... taip reikia nulėkt iki bankomato, o lovoj taip šilta...
Registras su "Silva rerum" ir krūva konspektų
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 17:25)
Aš jaučiu, kad man jau stogas čiuožia nuo kompo, mokslų ir niekur neišėjimo į žmones kelintą dieną.
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 12, 17:26)
Aš tai vakar išlindau, bet geriau jau būčiau nelindusi... aj... stogas man irgi važiuoja, šiaip pms kažkoks. Laikykis.
QUOTE(Tibė @ 2010 12 12, 17:39)
Registras su "Silva rerum" ir krūva konspektų
tokis gyvenimas studento aš kaip penktadienį grįžau iš egzamino, taip ir niekur neišėjau- išeisiu tik rytoj vėl į egzaminą
Ingėnai, sergam dažnokai- nes mano organizmas nusilpęs, man kimba, dar dukrytė parneša iš darželio, taip visi ir sergam- gerai būtų paeiliui, ale jeigu visi kartu, kaip buvo prieš 2 sav eina sau
laba
užsikuitusi tarp knygų ir aš atėjau čia trumpam pasižvalgyti
ačiū SS už labai gražią temą
registruojuosi su knyga apie Maiklą Džeksoną (lėtai kažko skaitosi) ir Gyvulių ūkiu.
Nors imsiu dabar (na, ne dabar, bet po keleto dienų) kitą knygą, nes būtina ją kuo greičiau perskaityt
einu tęstis knygų galiojimo laiko.
užsinorėjau
užsikuitusi tarp knygų ir aš atėjau čia trumpam pasižvalgyti
ačiū SS už labai gražią temą
registruojuosi su knyga apie Maiklą Džeksoną (lėtai kažko skaitosi) ir Gyvulių ūkiu.
Nors imsiu dabar (na, ne dabar, bet po keleto dienų) kitą knygą, nes būtina ją kuo greičiau perskaityt
einu tęstis knygų galiojimo laiko.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 12, 17:05)
Man tai tos knygos aprašymas labai primena S. Kingo romaną Maratonas. Tema sakyčiau tokia gal ir panaši: tėvams garbė, kai jų vaikai dalyvauja maratone. Jis ilgas ir fiziškai sekinantis, o visą šalis stebi įvykius per televiziją. Tiksliai neprisimenu, bet lygtai jie negauna jokio laimėjimo, tik garbę. Ir sąlygos, beje, šiurpokos, su tais maratono dalyviais ten ne kaip baigiasi..., vienu žodžiu pagal Kingą. Labai gera knyga, skaičiau nekvėpuodama, dabar atsimenu.
Beje, ten tas romanas stipriai alegorinis, ne šiaip sau Kingas ten tuos vaikus į maratoną varė...
Beje, ten tas romanas stipriai alegorinis, ne šiaip sau Kingas ten tuos vaikus į maratoną varė...
užsinorėjau