kaip padaryt, kad mano sienos su tuo nauju timeline nematytų kiti, tik draugai?
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 15, 22:30)
kaip padaryt, kad mano sienos su tuo nauju timeline nematytų kiti, tik draugai?
O tikrai žinai, kad mato? Kiek pamenu, tai reik eiti "privatumo nustatymai" ir rinktis "draugai", daugiau niekas ir nematys.
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 15, 22:40)
O tikrai žinai, kad mato? Kiek pamenu, tai reik eiti "privatumo nustatymai" ir rinktis "draugai", daugiau niekas ir nematys.
sesę išmečiau iš draugų, kad galėčiau pamatyt, ką mato svetimi
dabar atrodo viską susitvarkiau
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 15, 22:48)
sesę išmečiau iš draugų, kad galėčiau pamatyt, ką mato svetimi
Galima dar kitaip patikrint: paspaudus ant profilio savo, pasirenki mygtuką "wiew as...(žiūrėti kaip...)" ir tada įvedi draugo vardą arba renkiesi public - rodo, ką mato kuris draugas (jei esi pasidarius pasiriktinai kai ką, vieniems draugams rodai, o kitiems nerodai) arba svetimi, ką mato.
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 15, 22:50)
Galima dar kitaip patikrint: paspaudus ant profilio savo, pasirenki mygtuką "wiew as...(žiūrėti kaip...)" ir tada įvedi draugo vardą arba renkiesi public - rodo, ką mato kuris draugas (jei esi pasidarius pasiriktinai kai ką, vieniems draugams rodai, o kitiems nerodai) arba svetimi, ką mato.
Gal galit paaiškinti,kaip tą funkciją pasidaryti?Na rimtai,ieškojau čia kurią dieną,neradau.Pas mane dar senoji versija,ne Timelines...Kaip tik šiandien gavau kvietimą draugauti su žmogum,kuris tikrai nenorėčiau,kad matytų kiekvieną mano žingsnį
Maždaug gal įsivaizduoju,bet kai su anglų prastai,per vertėją sunkiai sekasi tiksliai išversti
QUOTE(Giurza online @ 2012 02 16, 11:11)
Gal galit paaiškinti,kaip tą funkciją pasidaryti?Na rimtai,ieškojau čia kurią dieną,neradau.Pas mane dar senoji versija,ne Timelines...Kaip tik šiandien gavau kvietimą draugauti su žmogum,kuris tikrai nenorėčiau,kad matytų kiekvieną mano žingsnį
Maždaug gal įsivaizduoju,bet kai su anglų prastai,per vertėją sunkiai sekasi tiksliai išversti
Nesupratau klausimo? Ar nežinai, kur rasti "pažiūrėti kaip" ar nežinai, kur nustatyti, jog tavo įkeltų dalykų ant sienos, matytų ne visi? Kai keli nuotraukas, užrašus ir pan, šalia yra rodyklytė tokia, dešiniau, kurią paspaudus leidžia rinktis, kam nori rodyt, nuo ko paslėpt nori (tada spaudi "pasirinktinai" ir įvedi žmones, kuriems negalima matyti tos naujienos).
Kodėl pas mane beveik viskas tada lietuvių kalba Na, paskyroj ir privatumo nustatymuose irgi dėjau į vertėją, kad suprast, apie ką kalba - daugmaž aiškiai išverčia, esmę suprast galima.
Kad ne visi matytų,noriu.Tai blogai darau,jei einu į privatumo nustatymus,spaudžiu pasirinktinai.Tada meta lentutę
These people or lists,randu joje
''specific people or lists''
Friends of those tagged:
These people or lists:čia įrašyti vardus ar kaip?
Va čia bijau prisidirbti ką nors ne taip.
Išbandžiau,bet man rodo,kad tas blokuotas žmogus viską mato,tik negali spausti ''like''ir komentuoti,bet gali mano nuorodom dalintis.Visi mano draugų komentarai deja jam yra matomi.
These people or lists,randu joje
''specific people or lists''
Friends of those tagged:
These people or lists:čia įrašyti vardus ar kaip?
Va čia bijau prisidirbti ką nors ne taip.
Išbandžiau,bet man rodo,kad tas blokuotas žmogus viską mato,tik negali spausti ''like''ir komentuoti,bet gali mano nuorodom dalintis.Visi mano draugų komentarai deja jam yra matomi.
man paspaudus "privatumo nustatymai" -> "pasirinktinai" išmeta lentelę:
QUOTE(Qwertyio @ 2012 02 15, 23:05)
Žiūrėk i dešinį kampą aukštai (paspaudus ant nuotraukos), ten, prie X yra ratukas-gėlytė, va ten paspaudus atsiranda paskyra nuotraukos: pasukti, ištrinti, padaryti pagrindine..
Ačiū, jau radau, reikia paspausti ant trikampiuko, bet ir apsižioplinau...