Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotas kūnas

Sveikos mergaites,

Reikia ir man jusu nuomones ir isminties is patirties. Turiu baisiai spuoguota nugara ir tikrai baisiai verysad.gif Daug skaiciau apie priezastis ir nerandu sau tinkamos, cipsu, cocacolu visai nepripazystu, stengiuosi kuo maziau riebaus maisto valgyt (bet aisku isimciu pasitaiko blush2.gif ),maudausi kasdien, kosmetika irgi saliginai naudoju kuo naturalesne, problemu su skrandziu neturiu visai, o tie bjaurybes auga kaip grybai po lietaus tikraja to zodzio prasme, nors niekuom nelaistau... Kaip gydyt nelb ismanau, gyvenime neturejau spuogu. Sveiciu kavos tirsciais, 3 rusiu sveitikliais, astria kempine, bet, deja, jiem vienodai rodo... Gyvenu ne lt, tad nusipirkt salicilio rugsties tirpalo ar zirniuku butu gan sudetinga, nes vien paprasius nuo skausmo vaistu, reikia puse val atsakinet i visokius vaistiniku klausimus, o jau nekalbu apie apsilankyma pas daktara, nes tai kainuotu ojojoj. na neprarandu vilties. Kaip matot, gal arbatmedzio aliejus kiek sustabdytu ju augima? g.gif
Atsakyti
asssttta, man vienintelis dalykas, kuris padejo istaisyti labai siaubinga padeti su spuogais ant nugaros, buvo visiskas pieno produktu atsisakymas. Pasiziurek, ar tau ne nuo maisto - pagrindiniai sukelejai buna kvieciai, cukrus, pienas. Gal netoleruot pradejo organizmas smile.gif O siaip jei turi bent 1 aktyvu spuoga sveisti nugaros negalima smile.gif nes pulinukas pasiskleis ir uzkres kitas vietas, atsiras daugiau. Geriausia kolkas neliesk, atsargiai priziurek - prausk, tepk, nespaudinek per daug smile.gif ir maikutes keisk kasdien.
O arbatmedzio aliejus neblogai, jis isdziovina spuogeli, antibakterinis, tik man ji naudojant poveikio beveik nebuvo smile.gif tik issausino oda. Bet cia reik atrasti savo varianta smile.gif bandyk, nenuleisk ranku wink.gif
Atsakyti
Maniškio nugarai labai padėjo Eritromicino gelis, bet jis parduodamas su receptu. smile.gif Bet jaučiu, kad problema iki galo dar neišspęsta, nes karts nuo karto pastebiu naujų darinių, nors dar ne visi seni išnyko po poros mėnesių vartojimo verysad.gif Keista, kad dermatologė nepaskiria normalių tyrimų, kad išsiaiškint priežastis. schmoll.gif
Tiesa, dar bandėm violetinę Avon dušo želę nuo spuogų, tai visai jokio efekto nebuvo. O Acne B5, kuris veidui padeda, nugarai nedarė jokio poveikio.
Atsakyti
siek tiek padeda vienas purskiklis ir iherbo su salicilo rugstim, nugaros plovimas muilu su siera ir rasos kremas su BHA ir siera blush2.gif
Atsakyti
as nugarai naudoju si geli:

user posted image kaip ir veidui skirtas, bet argi didelis skirtumas, jei padeda. rolleyes.gif

mano nugara buvo isberta tokiais nematomais spuogeliais, bet perbraukus su ranka jie jautesi. dushe naudodavau pilinga ir karta per diena tepdavau siuo geliu. per savaite beveik nieko neliko.

p.s. jis ziauriai smirda biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane kutine buna daznai isberta, dekolte zona. nors man jau 32, o tas tesiasi nuo paaglystes. ir spuogai tokie uzdegiminiai-sviecia is tolo:). pastebejau, kad paumeja, jei pradedu vartoti vitaminus, ypac b grupes, taip pat A. taipogi pastebejau rysiu su alkoholio vartojimu. isgeri taure vyno-ir kita adiena gali tiketis net ant galvos odos (is nugaros puses). kai parodziau vaistininkei savo krutine rekomendavo tepala su cinku. rodos biski nueme uzdegima.

be to pas mane mirena jau 2 metai. aititnkamai 2 metus neturejau menesiniu. bet negaliu pasakyti kad spuogu apmazejo ar padaugejo po jos istatymo.
Atsakyti
teplioju vakarais nugara salicilo spiritu 2%, nieko gero. turiu nusipirkus bha 2%, gal ji nugarai sutept? bet vaikstau i soliariumus, tai lb negerai? 4u.gif ka galima naudot kas su saule nesipyksta? 4u.gif
Atsakyti
Va ir man butu idomu nutu suzinot, kas padeda ir nesipyksta su saule... Norisi nebut perbalusiai, bet ir su nugara grazia verysad.gif Viena kolege patare rugstiniu toniku kas vakara valyt, bet tada ir idegi pamirst tektu. Zodziu- -gyvas vargas... O su pieno produktu atsisakymu sunkiai man gautusi, be sviesto, grietines ir rytines kavos su pienu nelb isivaizduoju savo gyvenimo, bet gal tame tikrai yra tiesos g.gif
Atsakyti
Siaip is tiesu tai reiketu ziuret kokio pobudzio tai berimas-tai prasme ar is niekur (na pvz. pas mane ant veido ir peciai) ar tai ne koks prakaitinis berimas, nes pastaruoju atveju netiktu bet kokie alkoholio , spiritiniai tirpalai. O pati kas kart veidu ir peciams naudoju vaistineje gaminama spirita su levomecitinu arba su eritromicinu.Abu padeda. Priklausomai nuo vietos ir berimo platumo man pulinukai ir net didesni puliniai isnyksa per savaite ir maziau. smile.gif
Atsakyti
kartas nuo karto paberia nugara dideliais pavieniais spuogais verysad.gif
naudoju kūnui kokosų aliejų, ar galėtų būti nuo jo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2012 05 08, 11:26)
o pas mane kutine buna daznai isberta, dekolte zona. nors man jau 32, o tas tesiasi nuo paaglystes. ir spuogai tokie uzdegiminiai-sviecia is tolo:). pastebejau, kad paumeja,  jei pradedu vartoti vitaminus, ypac b grupes, taip pat A. taipogi pastebejau rysiu su alkoholio vartojimu. isgeri taure vyno-ir kita adiena gali tiketis net ant galvos odos (is nugaros puses). kai parodziau vaistininkei savo krutine rekomendavo tepala su cinku.  rodos biski nueme uzdegima.

be to pas mane mirena jau 2 metai. aititnkamai 2 metus neturejau menesiniu. bet negaliu pasakyti kad spuogu apmazejo ar padaugejo po jos istatymo.

As krutinei ir deklte zonai naudoju is Mar Kay kompanijos purskaliuka kunui thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes.
Aš jau kažkaip net nesitikiu, kad nustos berti tą nugarą....Man jau 38m., bet toks vaizdas kad kuo toliau , tuo labiau beria.Ankščiau būdavo tik pečiai, dabar jau iki pusės nugaros būna bėrimai,juodi inkštirai( pavieniai)...ir aišku dar randai...maikutes ant šleikučių jau pamiršau, o dar dėl skydliaukės negaliu būti saulėje...Mane kažkiek gelbėja Acnofan kremukas, skaudulius tepu su Faberlic tokiu tepaliuku baltu, ten irgi arbatmedis įeina į sudėtį...mano mamos brolis , kuriam jau 50m., su tokia baisia nugara vaikšto, tai manau, gal čia paveldėjimas kažkoks...nes jau kiek visko budama 20 metė išbandžiau, ir antibiotiku leidimą, ir homeopatiją, ir kraujo perpylimą( kai veninis kr. sumaišomas su C vitaminu ir leidžiamas i raumenis)...
Atsakyti