Sveikos merginos. mano daruge gryzta ant kaledu i Lietuva is vokietijos ir as noreciau,kad man parveztu ekologiskos dekoratyvines kosmetikos is ten.Gal galetumet patart kokia firma geriausia rinktis?jau gan senai naudoju ekologiskus skalbiklius,valiklius,bet kazkaip kosmetikos neteko naudot.tad buciau dekinga,jei ka patartumet.mano oda misri,gal truputuka linkusi riebaluotis ir man 24metai ir sampuna,nes galva siaubingai niezti kai issiplaunu.Atrodo ir is vaistines nusiperku ir siaip brangiai sumoku,bet nepadeda. tai is anksto aciu
QUOTE(Satura @ 2010 12 01, 10:36)
nepasausino? Na super
Net susimasciau po sio klausimo, nes pamenu, kad vakar buvo patempta odyte vienu metu, bet tai jau ir prisiminiau nuo ko - diena nesidaziau visai, tai vakare nusiprausiau skystu juoduoju Afrikos muilu, tai nuo jo ir patempe oda man (kazkodel susisuko viskas mintyse ir galvojau, kad nuo Suki). O nuo Suki visai jokio blogo/nemalonaus poveikio - nei tempe, nei odyte pasausejo. Na aisku as ilgai nelaukiu ir iskart kremuojuosiu nusiprausus, bet vistiek po sio prausiklio labai malonus jausmas buvo.
QUOTE(sriukis @ 2010 12 01, 16:44)
Sveikos merginos. mano daruge gryzta ant kaledu i Lietuva is vokietijos ir as noreciau,kad man parveztu ekologiskos dekoratyvines kosmetikos is ten.Gal galetumet patart kokia firma geriausia rinktis?jau gan senai naudoju ekologiskus skalbiklius,valiklius,bet kazkaip kosmetikos neteko naudot.tad buciau dekinga,jei ka patartumet.mano oda misri,gal truputuka linkusi riebaluotis ir man 24metai ir sampuna,nes galva siaubingai niezti kai issiplaunu.Atrodo ir is vaistines nusiperku ir siaip brangiai sumoku,bet nepadeda. tai is anksto aciu
Vokietijoj yra nemazas pasirinkimas eko/natur. kosmetikos.. dekoratyvines turi tokios firmos - dr.Hauschka, Sante, Lavera, Annemarie Borlind ir t.t. (uzkrito pavadinimai dabar )
QUOTE(Honey @ 2010 12 01, 00:38)
Gal jau išbandėt naują Bourjois Bio Detox krempudrą? Ar tinka sausai odai?
Mano draugė Kosmadoj pirko vakar, kai ilgiau panaudos, paklausiu kaip jai
QUOTE(Dovish @ 2010 12 01, 13:30)
Jau ir LT matei pirkti?
Kosmadoj yra
Papasakosiu ir aš apie savo paskutinius pirkinius bei apie ilgesnį laiką naudojamus produktus.
Taigi, neseniai Biotekoje nusipirkau bespalvį Sante nagų laką (38lt) bei Sante Brilliant Jojoba šampūną (Palominos komentarų įtakota , mokėjau apie 18-19lt).
Ant nagų lako buteliuko parašyta, kad sudėtyje nėra formaldehido, tolueno ir kanifolijos.
Anksčiau naudodavau cheminius nagų lakus, tai jausdavau juos ant nagų, nes lydėjo nemalonus jausmas, kad kažkas yra ant nagų ir jie nekvėpuoja. Na, nemoku paaiškinti Todėl nagus lakuodavau gana retai. Užsukusi į Bioteką stvėriau Sante nagų laką, nors šiaip man už nagų laką gaila mokėti 38lt, tačiau būnant Biotekoje sveikas protas visuomet išsijungia. Vakar nusilakavau nagus. Lakas maloniai ir lengvai dengiasi, smirda taip pat kaip cheminis, bet yra esminis skirtumas- nulakavus bespalviu cheminiu laku nagai atrodo tokie be proto žvilgūs, tarsi veidrodiniai, o po Sante lako spindesys toks sakyčiau gana ribotas ir sunkiai įžvelgiamas... Mano nagų galiukai labai balti, po cheminio lako atrodydavau kaip su prancūzišku manikiūru, o čia jokio panašaus efekto. Ant nagų jausmas malonus, nejaučiu, kad kažkas užtepta. Žiūrėsim kiek dienų laikysis. Bet kokiu atveju, manau, kad lakas nevertas tų 38 litų, vienintelis pliusas- kad jis be formaldehido, kuriam aš alergiška, tad žinoma, jog sėkmingai naudosiu toliau.
Antras pirkinys- Palominos išgirtas Sante Brilliant Jojoba šampūnas. Iš pirmo žvilgsnio pasirodė neskalsus, nes šliūkštelėjau gana daug, tačiau paskui supratau, kad galima išsiversti ir su mažesniu kiekiu. Labai putoja, skaniai kvepia. Po plovimo visuomet plaukų galiukus išnarplioju ir iššukuoju gana sunkiai, o čia užteko tik keliskart brūkštelti ranka. Netepiau plaukų nei balzamu, nei Weledos vandenuku, norėjau pažiūrėti kaip ryte atrodys. Plaukai minkšti, purūs, lankstūs ir be galo žvilga. Vadinasi šampūnas savo funkciją atlieka, nes ant etiketės rašo, kad plaukams suteikia žvilgesio ir lansktumo. Žiūrėsim kiek dienų plaukai bus švarūs. Pirmas įspūdis geras.
Green People dezodorantą naudoju kelias savaites, tačiau bendrą įspūdį jau susidariau. Nuo kvapo apsaugo neblogai, tačiau laiko gana neilgai. Pavyzdžiui jei kažkur einu po darbo, nesijaučiu saugi dėl kvapo, ypač jeigu dienos bėgyje buvau sušilusi. Paprastą ramią dieną išlaiko iki 8-9 val apsaugos, bet jeigu suprakaituoti, manau išlaikys vos kelias valandas. Antrą kartą nepirkčiau.
Sveikos, kaip manot ar Natura Siberica kosmetika tikrai gera ir naturali? Ant kai kuriu indeliu yra ecosert zenklas, ant kaikuriu icea sertifikatas...rasoma kad tai bio kosmetiak, ekologine. nu ir nebrangi tokia palyginus. pirkau kai ka, tai labai patinka. sudetyje matosi, yra kazkokiu medziagu, kurios nera aliejai ar augalu vandenys, bet dazniausiai su zvaigzdute, jog gauta is ekologisku medziagu.
Papildyta:
Taip tikrai, ir kaina TEN ju labai maza, lyginant kai parduoda cia Lietuvoje.Visokios Weleda atsimenu isvis pigiau grybo.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 12 01, 18:20)
Vokietijoj yra nemazas pasirinkimas eko/natur. kosmetikos.. dekoratyvines turi tokios firmos - dr.Hauschka, Sante, Lavera, Annemarie Borlind ir t.t. (uzkrito pavadinimai dabar )
Taip tikrai, ir kaina TEN ju labai maza, lyginant kai parduoda cia Lietuvoje.Visokios Weleda atsimenu isvis pigiau grybo.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 01, 14:19)
Kitą kartą turbūt Lavera bandysiu. O kvapas koks? Laveriškas ar kitoks?
kvapas ne laveriskas,man jis bekvapis:)
Sveikos. Man patinka Laveros Soft Pearl balzam . Nuo iprastu vazelinu man dar labiau sutraukia lupas, bet situo buvau lb patenkinta + lb patiko lengvas kreminis svelnus pink atspalvis. Rekomenduoju
Papildyta:
Dar toks klausimas. Naudojate naturalia/sertifikuota kosmetika ar net pacios kazka gaminates. O koks Jusu poziuris i iprastus kvepalus? Teko girdeti, kad nagu lakas ir kvepalai yra patys baisiausi/kenksmingiausi dalykai. Jus naudojate iprastus kvepalus ar perkate irgi is sertifikuotu gamintoju? Labai idomu
Papildyta:
Dar toks klausimas. Naudojate naturalia/sertifikuota kosmetika ar net pacios kazka gaminates. O koks Jusu poziuris i iprastus kvepalus? Teko girdeti, kad nagu lakas ir kvepalai yra patys baisiausi/kenksmingiausi dalykai. Jus naudojate iprastus kvepalus ar perkate irgi is sertifikuotu gamintoju? Labai idomu
QUOTE(LittleStar @ 2010 12 01, 22:27)
O koks Jusu poziuris i iprastus kvepalus?
Nenaudoju. Nejaučiu poreikio purkšt ant savęs neaiškios sudėties dalyko.
QUOTE(LittleStar @ 2010 12 01, 21:27)
Aš stengiuosi jų atsisakyti, kadangi sveikatos jie tikrai nepriduoda
QUOTE(LittleStar @ 2010 12 01, 20:27)
Daug kas ir naturalius kvepalus naudoja, bet butent paminetieji nagu lakas ir kvepalai-mano sintetine nuodeme. kvepalu, tiesa, stengiuos nebepurksti ant odos, tik ant drabuziu. o nagu laka retai naudoju, bet kai naudoju-sintetini. su laiku tikiuosi pereisiu ir prie siu produktu, bet kol kas prisipazistu kaip yra
Aloedent pasta bandem,labai patiko
QUOTE(Dovish @ 2010 12 01, 11:30)
Jis kaip sviestas ar labiau kreminis? Neįžvelgiu koks ten tūris
Gal esu turėjusi Logonos sviestus ir galėtum palyginti?
Papildyta:
Gal kas matė kur Kaune pirkti FIN prausiklį veidui apie kurį Saphia neseniai rašė?
Gal esu turėjusi Logonos sviestus ir galėtum palyginti?
Papildyta:
Gal kas matė kur Kaune pirkti FIN prausiklį veidui apie kurį Saphia neseniai rašė?
indelis 150ml, konsistencija tarp kremo ir sviesto. Tirstesnis nei losjonas, bet ninkstesnis neis sviestas.
Esu turejus Logonos tropic sviesta. Melvita labiau patinka, nes kvapas malonesnis ir greiciau susigeria, geriau drekina.
Aliejai ar sveistai mano odai nepatinka, kad ir koks aliejus ar sviestas bebutu, man jie nepakankamai drekina, be to labai sunkiai susigeria, o but visai riebaluotai man nepatinka.
QUOTE(sriukis @ 2010 12 01, 15:44)
Sveikos merginos. mano daruge gryzta ant kaledu i Lietuva is vokietijos ir as noreciau,kad man parveztu ekologiskos dekoratyvines kosmetikos is ten.Gal galetumet patart kokia firma geriausia rinktis?
is Dr. Hauschka Cleansing cream
kremas veidui
bronzatas lupu balzamas
labai gera kauke veidui
pudra
Papildyta:
QUOTE(LittleStar @ 2010 12 01, 20:27)
man naturalus kvepalai nepatiko, naudoju nenaturalius, bet purskiu tik ant rubu ir stengiuosi bepurksdama neikvepti.
O nagu lakus naudoju naturaliu gamintoju, nors kaip supratau, lakai negali buti visai naturalus.