Artėjant Kalėdoms, kaskart norisi pasiruošti joms kažkaip ypatingai
Net neabejoju, kad mylinčios šį meną jau yra išbandžiusios šiuo būdu papuošti savo namų Kalėdų eglutės žaisliukus.
Todėl manau jog šiuo laikotarpiu bus ką kalbėti šioje temoje... Juk tiek daug visko galima išbandyti. Dekupuoti: medinius apvalius žaisliukus, plokšteles, plastikinius burbulus, varpelius, angelus, naudoti nuotraukas, paveiklelius, pačią įvairiausią techniką...
Pasidalinkite patirtimi ir išmone
Je ka nors domina Kalediniu zaislu ruosiniai - rasykit man az
idedu pvz:
idedu pvz:
sveikutes, labai laiku si tema.... labai noriu issiaiskinti kaip dekupazuojami eglutes burbulai ar paveikslelis klijuojamas burbulo viduje ar isoreje? kaip susidorojate su raukslemis.... ir t.t.t.t. tiek daug pasakisku burbulu yra pagaminta ir pademonstruota net seiles tysta
tikiuos, kad sutiks kuri mamyte pravesti pamokele cia
tikiuos, kad sutiks kuri mamyte pravesti pamokele cia
As irgi laukiu nesulaukiu profiu sioje srityje pasisakymu Nes pati esu naujoke
Zaneta75, pasidalink, prasom savo ziniomis Zinau zinau, kad ju turi
Tiesa, pati dabar uzsisakineju burbulus dekupavimui, tai dar neturiu ka parodyt
Zaneta75, pasidalink, prasom savo ziniomis Zinau zinau, kad ju turi
Tiesa, pati dabar uzsisakineju burbulus dekupavimui, tai dar neturiu ka parodyt
Kalėdinius burbulus galima dekoruoti tiek iš vidaus tiek iš išorės, labai platus pasirinkimas. Rašykite ko konkrečiai norite sužinoti pasistengsime atsakyti
Papildyta:
Kalėdinis burbulas - "Apsnigtas kaimas"
Kalėdinis burbulas - "Paukštukai"
"Trys angeliukai"
Papildyta:
Papildyta:
Kalėdinis burbulas - "Apsnigtas kaimas"
Kalėdinis burbulas - "Paukštukai"
"Trys angeliukai"
Papildyta:
KAip garzu
Sakykit ar su servetelem ar su popierium dekoruojai burbulai? KAip lengviau, esu tik pradedanti
Sakykit ar su servetelem ar su popierium dekoruojai burbulai? KAip lengviau, esu tik pradedanti
QUOTE(ievakata @ 2010 11 24, 13:24)
KAip garzu
Čia dekoruota servetėlėmis. Jomis lengviausia dekoruoti dar ir ryžiniu popieriumi, jie lengvai pasiduoda išlenkimams. Deko popierius geriausia būtų dekoruoti burbulo skyrimo plokšteles
QUOTE(Raseleb @ 2010 11 24, 13:55)
Čia dekoruota servetėlėmis. Jomis lengviausia dekoruoti dar ir ryžiniu popieriumi, jie lengvai pasiduoda išlenkimams. Deko popierius geriausia būtų dekoruoti burbulo skyrimo plokšteles
Dekui, tai reikia pradziai rinktis kas lengviau, o kaip padaryt , kad nesijaustu perejimas nuo serveteles, ar daug lakuot?
O kaip taip blizga? Cia koks ypatingas lakas, ar purskiamas?
O jei su servetele. tai kaip tas skyrimo ploksteles dengt?
QUOTE(ievakata @ 2010 11 24, 15:30)
Dekui, tai reikia pradziai rinktis kas lengviau, o kaip padaryt , kad nesijaustu perejimas nuo serveteles, ar daug lakuot?
Ir man labai ydomu ,ir dar norėčiau paklaust kas tas baltas kur toks kaip su putele atrodo
QUOTE(rimka.d @ 2010 11 24, 14:46)
Ir man labai ydomu ,ir dar norėčiau paklaust kas tas baltas kur toks kaip su putele atrodo
Grietinele
Ten kiek žinau nei puta, nei grietinėlė o speciali priemonė vadinama liaudiškai - sniegeliu, kurios pagalba išgaunamas toks efektas yra tos priemonės pirkti parduotuvėse, skirtose dekupažo priemonėms
QUOTE(zaniatja @ 2010 11 24, 12:54)
O kur Jus juos uzsakinejate? Ne pigiau kokiuose Senukuose pirkti, ar ten nera asortimento?
As tai turiu tokius klausimus:
Noriu i burbula kisti nuotrauka, kaip tai padaryti? Ismirkyti gerai nuotrauka ir klijuoti pati virsutini sluoksni? ar iskart atspausdinti nuotrauka ant kuo plonesnio popieriaus?