Skelbiu NAUJĄ TEMĄ!!! Džiaugiuosi, kad net žiemos metu mūsų tema nemiršta. Mums nebaisus lietus ir sniegas, mūsų vestuvinė šukuosena vis tiek bus nuostabi
Rodome, ieškome, siūlome, komentuojame, dalinamės idėjomis ir tiesiog džiagiamės grožiu!!
SENA, 17-OJI TEMA
Nauji namuciai
aciu Benice uz naujus grazius namucius
QUOTE(Chopard @ 2010 11 22, 17:24)
galvoju apie šias šukuosenas,paprastutės ,bet mano plaukai labai panašaus tipo tai manau tūrėtu gražiai žiūrėtis
abi tokios paprastos ir grazios
QUOTE(mazmakinas @ 2010 11 22, 17:43)
antroji sukuosena man grazi, as planuoju panasia darytis. man tai romantiska,zaisminga. tik planuoju isisegti gyva balta gele
man irgi tokios sukuosenos grazios, tik ant mano plauku niekas panasaus nesilaikytu bet lietuvaiciu merginu nesu maciusi tiesiog papustais palaidais plaukais ir viskas greiciausiai visom atrodo, kad per paprasta vestuvems
kadangi vestuvės vyks ne Lietuvoje,tai manau bus pats tas tik sunku išsirinkt iš dviejų,galvoju gal ceremonijai susisegti plaukus,o vakaro vakarienei pagarbanot kaip antroi nuotraukoi suknelė irgi bus kita vakarienei
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 21, 19:47)
pim
labai noreciau jusu pamatyt
labai noreciau jusu pamatyt
QUOTE(akutivo @ 2010 11 21, 21:29)
aha as irgi galvoju gal kazkur praleidau pim sukuosena praziopsojau.... o pasirodo ne viena as nemaciau...
gal parodysite pim?
gal parodysite pim?
Pražiopsojot Buvau rodžius, bet pasirodysiu dar kartelį Skauda dantį, šiandien ištraukė, prašom negatyvius komentarus palikti rytojui
QUOTE(pim @ 2010 11 22, 19:06)
Pražiopsojot Buvau rodžius, bet pasirodysiu dar kartelį
grazu
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 22, 17:34)
grazu
Ačiū
Geras, tik dabar pamačiau antrą liniuotę Sveikinu
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 22, 16:51)
man irgi tokios sukuosenos grazios, tik ant mano plauku niekas panasaus nesilaikytu bet lietuvaiciu merginu nesu maciusi tiesiog papustais palaidais plaukais ir viskas greiciausiai visom atrodo, kad per paprasta vestuvems
Nu jo, pas mus iprate su kuodais ar susegtais plaukais. Bet man labai grazu palaidi banguoti plaukai, o kadangi busiu jauna nuotaka, tai planuoju atrodyti laisvai, nesuvarzytai:) nors bus matyt..