Sveikos, gal galite sudeti, kaip nerti, megzti vaikiskas kelnes, tik schemas ar nuorodas, buciau dekinga. aciu.
Brangiosios, ar turite schemu kaip nunerti moteriskas kelnes? Ar lininiai siulai tiktu?
Cia vel as, nes man liudna, kad niekas neatsiliepiate... Jauciu tema paskelbta per anksti... Vasara dar toli... As bandziau iskoti apie kelniu nerima, bet nieko neradau... Siandien sove mintis juk jos ieina i kostiumelio komplekta... Ka gi bandysiu ieskoti... Padekite man... Labai labai prasau...
Internete radau kai ka elegantisko ir grazaus. Isirasiau i aplankala, bet nezinau, kaip perkelti paveiksliuka?
Vaau, Niuma, na man tai labai tavo parodytos gražios pasirodė, vos ne pati užsimaniau , gaila kad kojas turiu baisias..
Aukso Pieva, o man kažkaip paprasta atrodo, tiesiog imčiau tinkamos savo figūrai formos-modelio iškarpą, paskui išririnkčiau patinkamą raštą ir nerčiau iškarpos formą(tik aišku neriant susijungtų detalė eigoj)
Aukso Pieva, o man kažkaip paprasta atrodo, tiesiog imčiau tinkamos savo figūrai formos-modelio iškarpą, paskui išririnkčiau patinkamą raštą ir nerčiau iškarpos formą(tik aišku neriant susijungtų detalė eigoj)
QUOTE(vabalyte @ 2010 11 21, 14:13)
Sveikos, gal galite sudeti, kaip nerti, megzti vaikiskas kelnes, tik schemas ar nuorodas, buciau dekinga. aciu.
as is akies mezgu kelnytes.Nusimezgu 2 kalaises,paskui surenku ant vieno laido ir aplink mezgu.jei labai maziukui kelnes,tai nereikia klynui ne akiu dadeti.Visai liuks,jau kiek primezgusi turiu
As kelnytes mezgu atskirai kiekviena klesne nuo apacios iki klyniuko platindama, po to - nuimu akiu (panasiai taip, kaip megztukui rankovem isimama), tada mezgu tiesiai virsutine kelniu dali ir susiuvu. Toks mezginys graziai krenta, netempia, netraukia. Ismokau megzti isardzius senas kelnes (tada labai gerai matosi iskarpa).
Dabar, kai jau gerai perpratau principa, tai tik isimu klyniuko akis, tai surenku abieju klesniu akis ir mezgu aplink, nesigauna siules per viduri
stai cia tokiu principu megzta su siule
O stai cia kombinezoniukas tuo paciu principu be siules per viduri
Dabar, kai jau gerai perpratau principa, tai tik isimu klyniuko akis, tai surenku abieju klesniu akis ir mezgu aplink, nesigauna siules per viduri
QUOTE(villyte @ 2011 06 08, 08:55)
As kelnytes mezgu atskirai kiekviena klesne nuo apacios iki klyniuko platindama, po to - nuimu akiu (panasiai taip, kaip megztukui rankovem isimama), tada mezgu tiesiai virsutine kelniu dali ir susiuvu. Toks mezginys graziai krenta, netempia, netraukia. Ismokau megzti isardzius senas kelnes (tada labai gerai matosi iskarpa).
oi ta paskutine foto super darbas
O sakykit, mezgejos, jus kaip isimtumet akis klynukui, pvz vienai klesnei is pradziu uzsidejau 56 akis, tada iki klynuko dadejau taip, kad gavosi 68. O tai man dabar kaip klynuka reiketu isimti, 3, 2, 1,1,1 ar per daug jau cia butu? jauciu per daug. Siuliukai truputi storesni nei sakykim summer.
Aciu uz patarima - is anksto!
QUOTE(jurka @ 2011 06 25, 19:10)
O sakykit, mezgejos, jus kaip isimtumet akis klynukui, pvz vienai klesnei is pradziu uzsidejau 56 akis, tada iki klynuko dadejau taip, kad gavosi 68. O tai man dabar kaip klynuka reiketu isimti, 3, 2, 1,1,1 ar per daug jau cia butu? jauciu per daug. Siuliukai truputi storesni nei sakykim summer.
As tai gal isimciau 5, 4, 2, 1 arba 4, 3, 2, 1. (jei labai mazai isimi, tai tada traukia per klyna, nepatogu vaikui, as dazniausiai isimu apie 10 akiu, nors dar vizualiai matosi pagal siulus ir rasta)