Lilita, dekui
vasara planuojame virtuves remonta, tai jau manau pats laikas kazka pasibraizyti. jei nepavyks, prasysiu kieno nors pagalbos nors is esmes pati jau mintyse suplanavusi visa virtuve nuo a iki z, tik sudetinga MB paaiskinti, jam reikia vizualinio aiskinimo
QUOTE(Caca* @ 2011 01 05, 08:28)
papaisykit planeli, bus lengviau isivaizduoti, patarianciu tikrai atsiras.
nelabai turiu namie su kokia programa pabraizyti o MB braizo su sketch up, nemoku is jo vaizdu sukelti bandysiu rytoj darbe pabraizyti ar nuskanuoti Bet konfetee labai teisingai pavaizdavo
QUOTE(konfetee @ 2011 01 05, 10:16)
O čia - kaip aš maždaug įsivaizduoju:
1 variantas
2 variantas
Mano variantuose minusas tas, kad indaplovė tik 45 cm. Bet užtat antram variante stalčiai didesni gaunasi...
1 variantas
2 variantas
Mano variantuose minusas tas, kad indaplovė tik 45 cm. Bet užtat antram variante stalčiai didesni gaunasi...
Abu variantai man patinka, tik antru atveju reiks kriaukle perkeldineti, nes ivadas arciau desnes dienos bet cia, manau, ne problema . Nors ir kampine kriaukle manes negasdina, nes gaminu tik viena ir padejeju artimiausiu metu kazin ar atsiras
Sveikutes,
Smagiai cia diskutuojat apie virtuvytes, daug geru patarimu prisiskaiciau. Ir mes su MB, pagaliau sioki toki planeli pasidarem. Bet idomu kaip visa tai atrodo kitu akimis, gal kas kokiu ideju galite pasiulyti. Dekui
My Webpage
Smagiai cia diskutuojat apie virtuvytes, daug geru patarimu prisiskaiciau. Ir mes su MB, pagaliau sioki toki planeli pasidarem. Bet idomu kaip visa tai atrodo kitu akimis, gal kas kokiu ideju galite pasiulyti. Dekui
My Webpage
QUOTE(dainele232146 @ 2011 01 05, 18:48)
Noriu patarimo. Galvojame virsutinese spintelese nedeti rankenu, o deti tuos mechanizmus, kurie paspaudus padeda durelems atsokti, gal supratot ka turiu galvoje. Tad noriu Jusu nuomones, butu labai idomu tu, kurios turi tokias spinteles, ar detu ta mechanizma , jei galetu is naujo rinktis
Dekui uz pasisakymus
Dekui uz pasisakymus
Aš turiu su tokiu mechanizmu vonios spinteles. Dabar tokių nebepirkčiau... joms jau keturi metai, o mechanizmai sugedo maždaug po 2.5 metų. Uzsidaro ir atsidaro tik kelis kartus paspaudus, kartais visai neužsidaro, po to vėl užsidaro...
Gal nebent dabar kokybiškesni mechanizmai???
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 06, 01:04)
Aš turiu su tokiu mechanizmu vonios spinteles. Dabar tokių nebepirkčiau... joms jau keturi metai, o mechanizmai sugedo maždaug po 2.5 metų. Uzsidaro ir atsidaro tik kelis kartus paspaudus, kartais visai neužsidaro, po to vėl užsidaro...
įdomu kokio gamintojo pas jus tie mechanizmai. Tikrai nepanašu į blumą
QUOTE(Mijja @ 2011 01 05, 22:50)
nelabai turiu namie su kokia programa pabraizyti o MB braizo su sketch up, nemoku is jo vaizdu sukelti bandysiu rytoj darbe pabraizyti ar nuskanuoti Bet konfetee labai teisingai pavaizdavo
Abu variantai man patinka, tik antru atveju reiks kriaukle perkeldineti, nes ivadas arciau desnes dienos bet cia, manau, ne problema . Nors ir kampine kriaukle manes negasdina, nes gaminu tik viena ir padejeju artimiausiu metu kazin ar atsiras
Labai šaunu, kad patiko
Ir visgi - manau Jūsų variante bus nepatogu ta kampinė net jei naudositės ja viena, juk iš kairės iškart bs šaldytuvas, todėl manau kairės rankos alkūnė nuolat remsis į šaldytuvą. Nemanau, kad bus taip patogu. Gal ir nedaug naudositės plautuve, nes bus indaplovė, bet manau reikia daryt, kad būtų ne tik gražu,bet ir praktiška.
Beje, pvz man, kampinės 45 laipsnių spintelės net ir negražu, bet čia tik man gal
[quote=Snusmumrikas,2011 01 06, 01:16]
Sveikutes,
Bet idomu kaip visa tai atrodo kitu akimis, gal kas kokiu ideju galite pasiulyti. Dekui
O kam tie du stalčiai kitokios spalvos? Ir dar toks pastebėjimas dėl viršutinių spintelių - ar nenorit jas daryt iki lubų arba lubas leist iki spintelių (pvz. galima tik ties spintelėm), kad nebūtų ten dulkių kaupyklos?
Sveikutes,
Bet idomu kaip visa tai atrodo kitu akimis, gal kas kokiu ideju galite pasiulyti. Dekui
O kam tie du stalčiai kitokios spalvos? Ir dar toks pastebėjimas dėl viršutinių spintelių - ar nenorit jas daryt iki lubų arba lubas leist iki spintelių (pvz. galima tik ties spintelėm), kad nebūtų ten dulkių kaupyklos?
QUOTE(rim @ 2011 01 06, 10:42)
Ir dar toks pastebėjimas dėl viršutinių spintelių - ar nenorit jas daryt iki lubų arba lubas leist iki spintelių (pvz. galima tik ties spintelėm), kad nebūtų ten dulkių kaupyklos?
dėl dulkių talpyklos- tai taip, geriau jau iki pat lubų. Tačiau norint didesnio erdvės pojūčio- čia jau geriau palikti iki lubų bent minimalų tarpuką.
QUOTE(Mijja @ 2011 01 05, 21:50)
Iš sketchUp'o galima į jpg perkelti: File/Export/2D Graphic, Export type pažymėti *.jpg
Sveikutes!!!
pasigirsiu stai mano virtuvele ilgai laukta ir issvajota:))))
nerealius baldininkus radau, maladec berniukai:)))
pasigirsiu stai mano virtuvele ilgai laukta ir issvajota:))))
nerealius baldininkus radau, maladec berniukai:)))
Sakykite, ar galima virš indaplovės montuoti orkaitę???