Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Toliau tesiame temuka : "Reikia gero(s) kirpejo (s) Vilniuje" 4u.gif
Toliau dalinkimes savo patirtimi ,atradimais, nusivylimais. Dalinkimes informacija ,kur patiko ,kur geriau neiti nono.gif .

Sena temute lieka cia :

http://www.supermama...howtopic=567459
O mes toliau tesiam diskusijas 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O gal kas zinote kirpeja Ruta Sugiharoj, viena mamyte ten kirposi, tai super nukirpta, idomu, gal kas zino daugiau atsilepimu?? ax.gif
Atsakyti
Gal kas pasiūlytumėt kirpėją Vilniuje, nebrangininkę, kuri gražiai kirpčiukus kirptų, ar šiaip nestokotų idėjų kažką pasiūlyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2010 11 16, 09:32)
Labai rekomenduoju gerą kirpėją Ingą.
Esu labai patenkinta jos darbu.
Super kokybė už patrauklią kainą  thumbup.gif

http://www.kirpejainga.lt/apie_mane

Čia salonas ar namie kerpa?
Atsakyti
Jau kelis metus lankausi pas kirpeja Lena, Fabijoniškių g. 2-155
Labai patinka, kad visada dar pataria, kaip nepakenkti plaukams ax.gif
Ir kainos thumbup.gif nesikandzioja
Atsakyti
Neseniai lankiausi pas Renata is salono YURY 4u.gif nu zinokit likau labai patenkinta. Labai maloni, graziai nudaze, net nesitikejau, labai tiksliai atitaike spalva kurios norejau 4u.gif o situacija mano buvo nekokia doh.gif nes visa gyvenima buvau juodaplauke, ir sumaniau tapti sviesiaplauke bigsmile.gif turejau kirpeja, pas kuria lankiausi n metu, kuri visad daze mane tamsiai, su ivairiais atspalviais.jos darbu tuo metu buvau patenkinta. bet nusprenziau keistis, ir tada nusivyliau ja..Nesiau jai nuotrauku, kokios spalvos noreciau, bet ji tik balino man plaukus pasirodo ir viskas, jokios spalvos nedejo schmoll.gif geda net buvo i zmones iseiti. Kai ejau poas Renata situacija buvo tokia : plaukai iki peciu, ataugusios juodos saknys, paskui vidurine zona nusviesinta, galai kazkoie ryzi doh.gif Jau net maniau vel dazytis juodai,nes buvau praradus vilti rolleyes.gif pas Renata sedejau nuo 18.30 iki 21.40 doh.gif bet isejau laiminga ir patenkinta, negaila ne vieno sumoketo lito wub.gif o spalva gavosi kaip sakiau, net grazesne nei tikejausi blush2.gif tokia smelio... wub.gif
Atsakyti
Lu Lu, kiek sumokėjot už dažymą?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 11 20, 21:39)
Čia salonas ar namie kerpa?

Buvau aš pas ją parekomenduota. Pati kirpėja labai maloni. Nudažė mano pasirinkta spalva. Naudoja kažkokius man negirdėtus dažus, žiūrėsim kaip atrodys vėliau g.gif . Kirpčiukus nukirpo tragiškai, bet kadangi žinojau kur einu, tai labai nepykstu.
Bet svarbiausia, tai aplinka, kurioje ji dirba... schmoll.gif Įėjusi išsigandau ar tai sovietinė muziejus-kirpykla ar aš sapnuoju. Žinokit tokio baisumo dar nemačiau ir nemaniau, kad tokių vietelių esama.Pasikartosiu, kad pati kirpėja labai maloni, bet kerpa...
Aš taip pat ieškojau pigesnės kirpėjos,bet manau po tokių "Žygių" sugrįšiu atgal. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 11 22, 20:13)

atsakiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 23, 13:30)
atsakiau i AZ  4u.gif

Lu Lu, gal galėtumėte ir man parašyti? smile.gif kaip tik ruošiuos pati tokį eksperimentą vykdyti, t.y. iš juodų į smėlio, tik mano plaukai gerokai ilgesni, tai manau reiks daugint iš dviejų dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 11 22, 21:13)

Ir man labai idomu rolleyes.gif parasykit ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maria2 @ 2010 11 23, 21:38)
Ir man labai idomu  rolleyes.gif  parasykit ir man  mirksiukas.gif

Lu Lu, o Renata jums plaukus balino milteliais ar su spalvos nuėmėju dirbo?
Atsakyti