Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Saphia @ 2010 11 23, 21:22)
Siuo metu veida prausiu FIN
Mano oda sausa ir panasiai i muila reaguoja kaip ir tavo. Sis prausiklos odos nesausi, svelniai nuplauna veida, po jo lieka malonus jausmas. Puikus kokybes/kainos santykis.

Turiu šitą prausiklį. Nepatiko, po jo oda lieka lyg riebalu ištepta, odos nedirgina, sakyčiau visiškai ne piktybinis prausiklis. Kaip jį pati naudoji? Aš etiketės neperskaičiusi naudojau kaip įprastą prausiklį. Pasirodo reikia tepti ant sausos odos, šlapiais pirštų galiukais trinti/masažuoti kol konsistencija užputos. Šitaip nebandžiau. Kartais į jį žaliojo molio pridedu - pilingas superinis.
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2010 11 23, 22:21)
Merginos patarkit kurį garintuvą pasirinkti  g.gif
šitą user posted imagear šitąuser posted image

kiek pamenu, kazkas gyre antraji 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Herbatint plaukų dažus
Spalvą ėmiau Platinum blond (žodžiu pačią šviesiausią).
Mano pačios plaukai buvo šviesaus gintaro spalvos, norėjau dar pabalint smile.gif
Galiu passakyti, kad nudažė gražiai, spalva tokia tikrai naturali gavosi smile.gif Bet nebuvo ji labai šviesi schmoll.gif Žodžiu nedaug skiriasi dabar mano dažyti, bet tikrai pašviesino. Šiaip užsakaitau juos smile.gif Paprastais dažais kažin ar būčiau dažiusi (plaukai labai silpni) , tikiuosi laikui begant nenusilpnės jie labiau smile.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi bazilikų kvapiųjų nuo bazilikų šventųjų EA?

Ir kam dar Alavijo gelis gali būti naudojamas? Žinau, kad turi drėkinančių savybių, galima tepti plaukų šaknis ar dėti į kremus.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 23:12)
Ir kam dar Alavijo gelis gali būti naudojamas? Žinau, kad turi drėkinančių savybių, galima tepti plaukų šaknis ar dėti į kremus.
tai ir plaukams, ir veidui, kunui. ka daugiau ismastysi, detalizuoti pagal pacios poreikius reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 23, 21:21)
Kokia konsistencija? Putos? 4u.gif

konsistencija kaip pienelio arba "kreminio" muilo panasiai kaip Dove

QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 22:31)
Turiu šitą prausiklį. Nepatiko, po jo oda lieka lyg riebalu ištepta, odos nedirgina, sakyčiau visiškai ne piktybinis prausiklis. Kaip jį pati naudoji? Aš etiketės neperskaičiusi naudojau kaip įprastą prausiklį. Pasirodo reikia tepti ant sausos odos, šlapiais pirštų galiukais trinti/masažuoti kol konsistencija užputos. Šitaip nebandžiau. Kartais į jį žaliojo molio pridedu - pilingas superinis.

o kokia tavo oda? misri? riebi? gal del to netiko g.gif

mano misri, ziema labai issauseja. Man nepalieka jokio riebalinio sluoksnio.
Prausikli naudoju vakare, po jo hidrolata ir uztenka.

as ji tepu ant vos sudrekusios odos, pamasazuoju, bet man jis beveik neputoja, nezinau ar turetu putoti, po to viska nuplaunu.

Pirmas prausiklis, po kurio netraukia odos.
Atsakyti
micefee, jeigu tu baziliko nori dėl minėtų skausmų, tai imk kvapųjį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 23, 18:35)
micefee, gal agnuta geriau prisimins, bet nepamenu, kad būtų akcentuota atskiedimo būtinybė  g.gif

mastau.gif Sakyčiau, kad sakė, kad galima ir gryną, bet grįžus namo pasižiūrėsiu konspektuose ką pasižymėjau.

QUOTE(Dolphin @ 2010 11 23, 19:05)
4u.gif  turiu alavijo is AN ir galvoju optimizuoti, kiek cia stoves smile.gif o kokiu pagerinimu verta deti? pvz rozmarinu ea?

Aš tepant į šaknis jau niekuo negerinu, tepu gryną. Man baisu, kad nesuriebintų paskui plaukų ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 23, 20:16)
Visada yra individualaus jautrumo vienai ar kitai medziagai faktorius. Bet kalbant bendrai apie et alieju toksiskuma, kaip taisykle, parduotuves rekomeduoja labai saugu kieki. Kad eteriniai turetu medicinini (gydomaji) poveiki, reiktu naudoti ju didesne koncentracija.

Daddygirl, labai įdomu 4u.gif

QUOTE(lidusia @ 2010 11 23, 23:21)
Merginos patarkit kurį garintuvą pasirinkti  g.gif

Kai pati pirkau, KN sakė taip: pirmasis didesnėms patalpoms (biurams ir pan.), o antrasis daugiau mažesnėms patalpoms, namams. Pirkau antrąjį, man labai patinka smile.gif Nors būtų įdomu išbandyt pirmojo galingumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 24, 10:35)
O gal nuorodas galetumet idet is kur pirkti galvojate, noreciau sau pasiziurinet. Reiktu ir man tokio daikto:)

Čia.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 10:17)
micefee, jeigu tu baziliko nori dėl minėtų skausmų, tai imk kvapųjį smile.gif

Šitą ir pasiėmiau. drinks_cheers.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 11 24, 10:37)

Ghm, užsinorėjau ir aš to akmens. O jūs jį iš KN pirkot? Nes toks pat ebay naujas 15svarų kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 24, 11:46)
Ghm, užsinorėjau ir aš to akmens. O jūs jį iš KN pirkot? Nes toks pat ebay naujas 15svarų kainuoja...

Aš pirkau KN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 24, 11:46)
Šitą ir pasiėmiau.  drinks_cheers.gif

Ačiū už pasisakymus 4u.gif
tokių garintuvų Lietuvoje tik KN radau pirkti, o iš ebay žiūrėjau - į LT nesiunčia verysad.gif
Atsakyti