Tesiam mielosios temele Jums leidus!
Daug klausimu ir mazai atsakymu...
Sena tema: http://www.supermama...howtopic=237312
QUOTE(daeblack @ 2010 11 15, 18:53)
Tesiam mielosios temele Jums leidus!
Sveikute Na gal jau gavai atsakymus. Nuojauta man sako, kad nieko pas tave ir neras
O as va pakartojau tyrimukus VK. Kita savaite tureciau suzinot ar pavyko atsikratyt man tu zarazu.
Man pavyko ureaplazmos is 1 karto atsikratyti!!! Labai dziaugiuosi...
Linkiu ir jums, kad kuo maziau "antibijotikuotumetes"
Sveikos, man irgi reikia pagalbos gal padesite
zodziu esu daug kartu lankiusi, del tokiu jutimu, man visda uzeina dirginamas, perstejimas, kai sedziu ant kedes, net jauciu kai ten tvinksi, kiek nueidavau pas gine, tai paimdavo tepeneli, viskas tipo gerai, kazkada viena sake uzdegimas buvo israse zvakuciu, pagerejo, taciau man kartojasi, o ypac, kai prasergu mm.. nebesuprantu kas man yra..tiesiog net vargina..
zodziu esu daug kartu lankiusi, del tokiu jutimu, man visda uzeina dirginamas, perstejimas, kai sedziu ant kedes, net jauciu kai ten tvinksi, kiek nueidavau pas gine, tai paimdavo tepeneli, viskas tipo gerai, kazkada viena sake uzdegimas buvo israse zvakuciu, pagerejo, taciau man kartojasi, o ypac, kai prasergu mm.. nebesuprantu kas man yra..tiesiog net vargina..
QUOTE(duked @ 2010 11 17, 08:48)
Sveikos, man irgi reikia pagalbos gal padesite
Labukas gali paprasyt pas savo gine kad duotu siuntima issitirti chlamidijas Ureaplasma ir mycoplasma. Bet gali ir savarankiskai, bet kokioi privacioj klinikoi situs tyrimukus atliks, pvz Sorpo ir jokiu siuntimu nereikia. Kai pirma kart sirgau, man irgi buvo panasus simptomai, dar sakyk ar nejauti nemalonaus kvapo, gal isskiru padaugejo?
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 17, 04:28)
Man pavyko ureaplazmos is 1 karto atsikratyti!!! Labai dziaugiuosi...
O sakyk kokius antibiotikus naudojai (zinau, kad individualu, bet tiesiog idomu )? Ir kiek laiko praejus po gydymo kurso pakartojai tyrima? As vakar pradejau vaistukus gerti, tikiuosi, kad irgi pavyks is pirmo karto.
QUOTE(planuke @ 2010 11 17, 13:11)
Labukas gali paprasyt pas savo gine kad duotu siuntima issitirti chlamidijas Ureaplasma ir mycoplasma. Bet gali ir savarankiskai, bet kokioi privacioj klinikoi situs tyrimukus atliks, pvz Sorpo ir jokiu siuntimu nereikia. Kai pirma kart sirgau, man irgi buvo panasus simptomai, dar sakyk ar nejauti nemalonaus kvapo, gal isskiru padaugejo?
Taip.. Taip ir kvapas yra ir vis nesuprasdabau, kas negerai viskas aisku, reikia lekti isitirti, gal kaune zinote gera klinika? beja kiek tokie tyrimai kainuoja?
QUOTE(Iride @ 2010 11 17, 02:19)
O sakyk kokius antibiotikus naudojai (zinau, kad individualu, bet tiesiog idomu )? Ir kiek laiko praejus po gydymo kurso pakartojai tyrima? As vakar pradejau vaistukus gerti, tikiuosi, kad irgi pavyks is pirmo karto.
Na, kiek zinau, man kazkodel "arkliskas" dozes paskyre, bet svarbiausia, kad issigydziau O geriau Doxycyclin (10 d.), Azitrox (irgi antibijotikas ) (3 dienas po tablete.), Fluconazole (po 2 tabl.) ir zvakuciu Lomexin (3 zvakutes, is kuriu sunaudojau tik viena, nes man nebuvo reikalo kazkaip, jokio pojucio, kad antibijotikai "veikia"). Ir vyras taip pat (isskyrus zvakutes )
Ar tau irgi kazkaip panasiai???
QUOTE(Zubriuka @ 2010 11 17, 17:45)
Na, kiek zinau, man kazkodel "arkliskas" dozes paskyre, bet svarbiausia, kad issigydziau O geriau Doxycyclin (10 d.), Azitrox (irgi antibijotikas ) (3 dienas po tablete.), Fluconazole (po 2 tabl.) ir zvakuciu Lomexin (3 zvakutes, is kuriu sunaudojau tik viena, nes man nebuvo reikalo kazkaip, jokio pojucio, kad antibijotikai "veikia"). Ir vyras taip pat (isskyrus zvakutes )
Ar tau irgi kazkaip panasiai???
O jei, gerai pasakei, kad arkliskos dozes! As su vyru tik Doxycyklinu maitinames, kursas - 10 dienu, na ir dar probiotikus vartojam, kad nenuvarytume organizmu. Flucanazolio is principo as negaliu naudoti, nes nuo jo - man anafiklaksinis sokas Nu ziuresim, kaip mums seksis, o jus sveikinu iveikus zarazas
QUOTE(planuke @ 2010 11 16, 22:34)
Sveikute Na gal jau gavai atsakymus. Nuojauta man sako, kad nieko pas tave ir neras
O as va pakartojau tyrimukus VK. Kita savaite tureciau suzinot ar pavyko atsikratyt man tu zarazu.
Labas visoms..Biski nesilankiau nes gulim su dukryte ligoninej, tai parbegau biski..O del zarazu..deja deja...Ureaplazma!!!! taigi, nebuna pasekmiu be priezasciu..va ir zinok is kur ji kas atnese. o kad tai LPL tai tiksliai... na logiskai pagalvojus kaip kitaip tos zarazos ten patenka..kad ne LPL cia saves apgaudinejimas!.. taigi..zodziu sirdagrauzis...
Beja man israse 7 dienas Claaritromicina, vyrui taip tat. po menesio pakartotini tyrimai..zodziu gali isgyti, gali vel atsinaujinti, del pastojimo Ureaplazma kiausidziu nepazeidzia bet padaro pailgas saaugas kiausintakiuose..taigo nevaisingumo priezastis ir mano pastojimo ne vietoje priezastis ko gero jau ir aiski.. ir toliau neaisku su pastojimu kas ir kaip...
Labas vakarelis
ziuriu tema apmirusi, kaip gyvuojat?
nu tiek rasiau rasiau ir dingo viskas...
Mes jau pusmeti negalim issigydyti chlamidiju ir ureaplazmos, man jau depresija ima ir neviltis, taip vaikiuko norim ir va.. net negalim bandyt pastoti per tas ligas, noriu viska issigydyt ir tik tada bandyti..
Gerem jau du kursus doxycilino(1 kursas t.y. 10 d. po 2 tab i diena,tada 2 sav pertrauka ir vel 10 d po 2 tabl.) nualinom imuniteta ir rezultatai nuliniai...
Siandien buvom Endemike, paklojom 350 lt uz musu abieju tyrimus visokius, tai lauksim atsakymo, bet jauciu kad vaistai nepadejo. Eisiu pas kita gydytoja privaciai gal normalesnius vaistus parinks.
Dariausi paseli, man sake kad parodys kokiem antibam jautrios chlamidijos, bet va senojoj temoj skaiciau kad siuo atveju paselis neveikia bet kodel tada endemike man sake kitaip...
na zodziu, liudna labai...
Laukiu ziniu kaip kitoms sekasi kovoti..
ziuriu tema apmirusi, kaip gyvuojat?
nu tiek rasiau rasiau ir dingo viskas...
Mes jau pusmeti negalim issigydyti chlamidiju ir ureaplazmos, man jau depresija ima ir neviltis, taip vaikiuko norim ir va.. net negalim bandyt pastoti per tas ligas, noriu viska issigydyt ir tik tada bandyti..
Gerem jau du kursus doxycilino(1 kursas t.y. 10 d. po 2 tab i diena,tada 2 sav pertrauka ir vel 10 d po 2 tabl.) nualinom imuniteta ir rezultatai nuliniai...
Siandien buvom Endemike, paklojom 350 lt uz musu abieju tyrimus visokius, tai lauksim atsakymo, bet jauciu kad vaistai nepadejo. Eisiu pas kita gydytoja privaciai gal normalesnius vaistus parinks.
Dariausi paseli, man sake kad parodys kokiem antibam jautrios chlamidijos, bet va senojoj temoj skaiciau kad siuo atveju paselis neveikia bet kodel tada endemike man sake kitaip...
na zodziu, liudna labai...
QUOTE(semke @ 2010 12 02, 12:56)
As nugalejau ureaplasma is pirmo karto... Bet man arkliskom dozem buvo israsius antibijotikus daktare, net 2 rusiu tuo paciu metu...
Tikiuosi, kad pavyks kazkaip nugaleti!!!!
QUOTE(semke @ 2010 12 03, 08:41)
kas cia per paskutine zinute?
Cia kazkokia "bakterija ir kita zaraza" Nieko nesupratau....