PIRMA TEMA CIA
Daugelis fraktalų vaizdų yra labai gražūs, magiški ir jaudinantys. Jie atrodo nuostabiai ir mes dažnai galvojame apie juos kaip apie meno kūrinius. Bet tam tikra prasme tai daugiau negu gražūs paveiksliukai
http://www.fraktalin...scaronimas.html
ikeliau pavyzdi naujoms,kaip piesti
ikeliau pavyzdi naujoms,kaip piesti
Nežinau ar čia gerai darau, bet atnešu dar kartelį čia savo pirmąjį fraktalą, kad nepmirštumėt pakomentuoti
Sveikos
O aš rodau savo trečiąjį, nebutinai dėl komentaro, nes suprantu, kad per sunku visus analizuoti
O aš rodau savo trečiąjį, nebutinai dėl komentaro, nes suprantu, kad per sunku visus analizuoti
Realybe, matau tikru tikriausia suniuka
Siandien piesiu savo 8-aji fraktala. Kas nors zino, ar 21 piesiant reikia kasdien piesti, ar nesvaru kas kiek laiko?
Siandien piesiu savo 8-aji fraktala. Kas nors zino, ar 21 piesiant reikia kasdien piesti, ar nesvaru kas kiek laiko?
QUOTE(Inevitable @ 2010 11 13, 15:26)
Realybe, matau tikru tikriausia suniuka
Aha tikrai šuniukas
Na neseniai apie tai buvo kalba, tai galiu atsakyti , kad tikrai nebūtina kasdien piešti
Realybe, ar neturi dabar kažkokių labai rimtų problemų?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 13, 17:03)
Realybe, ar neturi dabar kažkokių labai rimtų problemų?
siuo metu labai rimtu ne,o kas?
Bet siaip tai yra..
QUOTE(gudrene @ 2010 11 13, 14:44)
Nežinau ar čia gerai darau, bet atnešu dar kartelį čia savo pirmąjį fraktalą, kad nepmirštumėt pakomentuoti
Labai įdomi asmenybė esi ir tubūt labai smulkmeniška. Daug galvoji, analizuoji ir tokias problemas, kurias nebūtina (pvz apie globalines problemas ir badaujančius Afrikos vaikus bei prekiaujančiųjų kiaušiniais turguje sveikatos klausimais). Man rodos, praeityje gal ir laisvesnė buvai, o dabar gyvenimas verda tik tavo pačios viduje (ir labai intensyvus), o išorėje trūksta tokios veiklos, kurioje galėtum save realizuoti.
Jei nusišnekėjau, prašau be gailesčio paviešinti.
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 11 13, 16:05)
Na, turėtų būti, nes pažiūrėk, kokios spalvos aplink juodą gardelę
Aš dar galvoju, kad būtų galina įmest nuorodą su knyga, kad galėtų parsisiųst visos, kurias domina fraktalų piešimas.
nesuprantu kur ziuret?
Ar ten,kur juodai spalvinta? Tai as ten salia matau visokias spalvas
QUOTE(Realybe @ 2010 11 13, 16:13)
nesuprantu kur ziuret?
Na, tau kol kas gal ir nereikėtų į tai gilintis